Fazlası bile verilebilirdi.
Printable View
Yapmayın yahu kaç adam sakatlandı. Sivaslıların yatışlarını da katarsanız 5 normal.
Kuyt tasını tarağını topla git artık.. Bu adam formsuz diyoruz haftalardır kaptırdığı toplar gol oluyo, hiç mi göz görmüyor bunları. Bir kariyer yüzünden forma verilmez, hadi verdin şu maçta 90 dakika nasıl dayandın sen kenarda Aykuto Hoca.. Siinirimden bilgisayarı parçalayacağım şimdi az kaldı..
son golün volkanla alakası yok
1 dakikanın hesabı olmaz.Normalmiş uzatma... abartmaya gerek yok
bjk-gs-fb puan kaybetti, hafta diğerlerine yaradı...
Hafta başında 3 Büyüklerden biri puan kaybederse diğerleri de kaybeder kuralı devam ediyor. Bunu tahmin edip iddaa'da Sivas yenilmeze oynadım. Şu anda Mahmut Tuncer müzikleri ile halay çekiyorum.
abi ziegler i neden çıkarırsın kuyt dururken anlamadım :S
Artık yeter A.Yıldırım ve A.Kocaman inin sırtından kulübün. Yeter maskara ettiniz kulübü. Gittikçe küçüldükçe küçüldü kulüp sayenizde...
Çalım atamadın eyvallah, Penaltıyı da kaçırdın ona da eyvallah da abi pas bile verememek bu nedir ya biri bana açıklasın. Sormazlar mı adama sen Liverpoolda pas vermeden mi oynadın diye. Geçen hafta antepten yedik yine kuyt kaptırdı, Elazığdan yedik Kuyt kaptırdı.. Hakkaten diğerlerinin emeğine yazık yahu..
İyi oynayan Webo'yu çıkarıyoruz,akıl işi değil.Takım bas bas bağırıyor yaratıcı oyuncuya ihtiyacım var diye ama işte.
Ve biter... Fenerbahçe'li arkadaşlara geçmiş olsun.Enaremo'yu ve Sivas'ı tebrik etmek lazım. Taraftar yönetime ve futbolculara saydırıyor sanırım tribünden. Bu hafta Bursa maçındaki rezalet oyundan sonra spor programı izleyemem diyordum ama bu sürpriz sonuç fikrimi değiştirdi....
Volkan'ı, Kuyt'ı ve Bekir'i kesme vakti geldi geçiyor. Bu adamlar söz vererek Aykut Kocaman'ın dönmesini sağladılar ve görünen o ki boşa verilen bir sözmüş. Olan Fenerbahçe'ye oluyor.
Kuyt çok koşuyormuş beyler lütfen
Kuyt'ı çıkarmamak tamamen teknik direktörün hatasıdır. Maç boyu "6.0" ile oynayan adamı nasıl çıkarmazsın? Bir zamanlar evinde maç kaybetmeyen Fenerbahçe evinde maç kazanamaz hale geldi. Antalya, Karabük, Sivas. Deplasmanda zaten kayıbız. Ekrandakilere, tribündekilere yazık değil mi.
Liderlik koltuğuna yapışma lanetini geliştirdik galiba puan farkını bile indirmiyoruz. Sivasspor'a tebrikler bu maçta Fenerbahçe'nin değil yenilmek berabere kalacağını bile düşünmüyordum ama futbol.
Kuyt 90 dakika oynadı ya şu maç harbiden birşey demiyorum ve Webo neden çıkar takımda tek iyi oynayan isimdi.Gerçekten inanmıyorum bu takımdan hiçbir şey olmaz şampiyonluk imkansız kendi ellerimizle Gs'yi şampiyon yapıyoruz.Adamlar kaç kere puan kaybetti 1 kere de kazanın be arkadas ayıptır ya ayıptır.20 tane korner oldu sadece 1 kere adam akıllı kullanıldı gerisi öylesine kullanıldı.
rakip 2 sutla 2 gol buldu. atif da o pozisyonu gol yapsa 3 olucakti. belki pozisyon vermiyoruz ama ilerde uretkenlik sifir. belli bir sablon goremiyoruz. kisisel insiyatifler ataklarimizi sekillendiriyor. takim havasi yok maalesef. statta bu sefer tek ses istifa idi bagira cagira. istifalar gelir sanki artik...
Böyle bir takımın Türkiye'nin üç büyüğünden biri olması gerçekten vahim bir konu .
Beşiktaş'lı olarak benim bile zoruma gitti şu maçta fenerin yenilmesi. Tek kale oynayıp 2-1 yenildiler. Lig acaip bir halde gerçekten. Liderin puanına bakın yahu
Aykut gidecek Ertuğrul Sağlam gelecek ahanda buraya yazıyorum
Galatasaray halen lider böyle dandirik bir lig yok Dünya'da.
yanlış seçimler bizi doğruyor resmen.. Aykut Kocaman inanılmaz derecede formsuz.. Geri dönmesinin takıma zarar vereceği gün gibi açıktı, sanki aklı futbolda değil başka yerlerde..
Kuyt Cristian Volkan Bekir. Bizimkilerin maci oldugunda bunlar okey oynasin bi sure.
Kuyt'a 90 dakika nasıl tahammül etti Aykut Kocaman anlamak mümkün değil. Webo'yu niye çıkardı onu da anlamak mümkün değil. Olacak iş değil.
Sivasın 3 şutundan 2si gol olmuş gelde çıldırma :D
Rekabet olmayacak anlaşıldı. Böyle gide bu lig her hafta en iyi beraberlik. Gs'de aynı tas aynı hamam Fb'de , Bjk'de.
Volkan'da çok formsuz ya Serkan ya da Mert oynasın.
Tek kale oyna. Rakibine 3 şut çektir 2 gol ye. Penaltı kaçır, tonlarca pozisyon harca. Futbolun adaleti yok. Rakibin haftalardır puan kaybediyor sen daha da beteri yeniliyorsun. Ayıp arkadaş şuan 6-7 puan farkla lider olman gerekirken 6 puan geridesin. Kuyt ve Cristian nasıl tamamlıyor 90 dakikayı anlamak güç. Bu adamların sözleşmelerinde özel madde felan var heralde bilmediğimiz. Bekir saatli bomba , Kuyt pas atmaktan aciz , Semih bırak oyuna girmeyi kadroya girmeyi haketmiyor , Cristian yürücek hali yok bırak futbol oynasın. Sow'a acıyorum kendini vererek oynayan tek adam yazık valla yazık.
Şaka Maka Galatasaray Aziz Yıldırım döneminde 8. şampiyonluğuna koşuyor
Yanlış anlaşılmasın, böyle dandik maçlarda puan kaybetmesek şampiyonluğu garantilemiştik herhalde.Tabi takiplerde kaybediyor o ayrı bi mevzu. Çok saçma bir lig oluyor
Şimdi eneramo fenerde mi