Şimdi bize ilk yarıda yapılanlar unutulur,yine Halis Özkahya Akhisar'ın hakkını yedi olur.
Printable View
Şimdi bize ilk yarıda yapılanlar unutulur,yine Halis Özkahya Akhisar'ın hakkını yedi olur.
Bu saatten sonra benim için iyi oyun önemli değil.3 puan almak önemli.Öyle bir ligki 18.takımın nasıl oynadığını gördük.Önemli bir 3 puandı.Gekas 2 net kaçırmasa belkide puan kaybı olucaktı.
Drogba yıkılmıyor arkadaş adam bacağını topla adam arasına bir atıyor 30 kişi gelse alamaz
Drogba farkını ortaya koydu.Hakem ilk yarı Akhisar'a 2 kırmızı ikinci yarı da Riera'ya kırmızıyı es geçti.Riera iki maçtır kaşınıyor. Drogba 90 dakika oynarsa bizim sırtımız yere gelmez.
Rıdvan Dilmen: Drogba konusunda şüphelerim var demiştim..Drogba bugün 'Rıdvan Hoca şüpheye gerek yok, ben futbolcunun feriştahıyım' dedi..
Drogba kalitesini gösterdi,harika bir gol
Haha. Temiz futbol mu ? Bu mu ? Yekta'ya Burak'a yapılan fauller temiz futbol mu ? En az iki kırmızı kart ile ayrılabilirdi bugün Akhisar sahadan. Objektif bakın biraz maça. Riera'nın yaptığı hareket çok gereksizdi ama öyle çok çok bir sertlikte değil ki hemen çekti zaten ayağını. Kırmızı kart verilse kimse itiraz edemez ama vermemekte hakemin tercihidir ki zaten kullanması gereken cogu pozisyonda kart kullanmadı bugün Halis Ozkahya. Özellikle Burak'a yapılan o sert hareket direk kasti. Kırmızı olmalıydı. Bir ayak o kadar kalkmaz istemeyerek..;) Hakem iki taraf adına da kötü bir mac yönetti ne yazık ki. İlk yarıda da oyunun cok icindeydi pas alanlarını kapattı. Biraz daha uzaktan izlemeli oyunu.
Maça gelecek olursak eğer. İlk yarı kontrollü bir oyun oynadı Galatasaray. Bunun nedeni de forvetlerin topu ayağında tutup orta sahaları oyuna sokamaması ile alakalıydı. Sürekli top orta sahalardan kanatlara aktı ve öyle hücüm varyasyonları denendi bu nedenle. Maçın başında kimin hangi rolde oynayacağı tam olarak belli değil gibiydi. Sneijder - Selçuk vb. oyuncuların kafalarında soru işareti vardı. İkisi de bazı hatalar yaptılar bundan dolayı fakat ikinci yarı bu kalmadı mesela Selçuk defansif oyun kurucu, Sneijder'de ofansif oyun kurucu (10 numara) olarak oynadılar. Ama ilk yarı da bu rolleri benimseyememişlerdi ki bunun nedeni de yine başta bahsettigim gibi forvetlerin top tutmaması ile alakalı. Bütün oyuncular iyiydiler ilk yarıda genel olarak.
İkinci yarı da Akhisar'ın Gekas ile yakaladığı iki pozisyon var. İkincisinde açıyı Muslera iyi kapattı fakat gol de olabilirdi. O pozisyondan sonra maç Galatasaray'a döndü diyebiliriz. Drogba'nın girişiyle takım resmen seviye atladı. İlk topla buluşmasında mesela topu çok iyi indirdi. Yeri geldi topu ayağında tuttu arkadaşlarının yerleşmesini bekledi. Yeri geldi müthiş tek paslar yaparak Sneijder'i de oynattı. Sneijder'de 2 gol de pre-asist yaptı bu sayede. Drogba 2. bir asist yapacaktı ki Burak 1-2 adım geride kaldı. Maçın sonunda topu sakladı. Rakip yarı sahaya yıktı oyunu. Bence kalitesini her saniyede gösterdi Drogba. Müthiş bir oyuncu gerçekten. Onun gibi bir oyuncuya sahip olduğu için çok şanslı Galatasaray.. Sneijder'de o oyuna girdikten sonra çok verimli oynadı. Topu tutup orta saha oyuncularına da geniş boşluklar yaratabilen bir oyuncu çünkü Drogba. Umut'ta bu yetenek yok mesela.. Topun kontrolü bizde olan maçlarda Umut'un oynaması gereksiz olacaktır. Ama deplasman maçlarında oynayabilir bence aralara iyi sarkıyor ve takım savunmasına yardım ediyor..
Galatasaray her sistemde oynayabilecek bir takım olduğunu da gösteriyor bence yavaş yavaş. 4-4-2, 4-3-1-2 vb. :)
Bakalım Schalke maçında neler olacak.
Sneijder'le birlikte tam uyum sağladıktan sonra kimse tutamaz bizi.
Drogba'dan çok Sneijder'e sevindim, bu adam şov yapar
Avatarımdaki resme bak ya. Photoshop gibi geliyor hala :(
Fb - Bjk Eurolig maçı varken bizim maçı takip eden rakiplere saygı duymakla birlikte, haftalardır dikkat çeken bir şey var, bazı kişiler, her maç konusunda kiminle oynuyorsak onun penceresinden bakarak yorum yapıp, çıkıyorlar. 3-4 atsak rakip kötü, böyle maçlarda da genelde hakem temalı yorumlar sizce de sıkmadı mı ?
Burak Yılmaz'a yapılan hareket kartsız geçilirken kimsenin sesi çıkmıyor, Riera'nın hareketine burada 4 Galatasaray'lı aynı anda ayıp, yeter derken, hala aynı tarz konuşmalar...
Fatih Terim bugün Drogba'ya dua etsin, Umut ile başlamasına saygı duyarım ama 46. dakika oyuna girecek adam Drogba'ydı. Gekas golleri atsa şu anda çok kötü bir durumda olacaktık. Drogba geldi, maçı aldı, kötü oyuna rağmen çok değerli bir 3 puan.
Hocanın bu maçı tekrar tekrar izlemesi ve Schalke maçına muhakkak Melo ile başlaması lazım.
Kazanmamız da bir yana Drogba'nın gol atması beni çok sevindirdi.İyi ki kazandık darısı Schalke maçının başına :)
https://pbs.twimg.com/media/BDK8rPFCAAAWOr8.jpg
fotoğrafa bak be :D
Galatasaraylı arkadaşlara tavsiyem net ;
Gidin 2 rekat şükür namazı kılın Drogba gibi bir adam sizde olduğu için.
Nefis bir oyuncu bu nefis.
Galatasaray UK ve İspanya'da trend topic ve bunun yegane sebebi Didier Drogba !
Bugün hem iş buldum, hem de Drogba ile coştuk. Gece uyku yok. :)
Sneijder ve Drogba
Şimdi Onlar Düşünsün ! :n:
+ Adın ne? - Drogba + Aaa ne kadar değişik bi isim anlamı ne? - Cennete düşen ilk gol tanesi.
Twitter ' da gördüm değişik bişey :D (Dini anlamda kötü birşey düşünmedim belirteyimde tepkiler yağmasın )
Maç başından beri pozisyon üretemedik. İlk yarı topun bizde olduğu kısır bir maç oldu. Bu seneki kısır maçlarımızdan biriydi. Pozisyon da vermememiz artı yönümüzdü.
İkinci yarı Gekas'a iki net pozisyon verdik, neyse ki atamadı. Yine kısır oynadık ta ki Drogba'ya kadar. Drogba girince Senijder orta sahaya geçti. Drogba ve Burak forvet olarak hücumda gayet iyiydik. 10 dakika kadar beraber oynadılar ama güzel oynadılar. 4-3-1-2'nin ayak sesleri güzel geliyor ama hayırlısı :) Sonra bir gol de yemeseydik iyi olacaktı ama olmadı. Defansta biraz kendini toparlarsa iyi olacak Gekas'a net 2 pozisyon verdik. Bir de gol yedik.
Burak'a da ayrı parantez açalım bu maçta beğendim ben Burak'ı. Umarım diğer maçlarda da devam eder bu performansı. Normalde de beğeniyordum ama bu maç daha bir iyiydi sanki.
Hakem de çok tartışılıyor ama Akhisar'lı oyuncuların yaptıklarını söyleyen yok. Kaç defa direk taban girdiler sayamadım. Taban yüzünden kart bile görmediler. Riera'nın çirkeflikleri de yetti. İki haftadır kaşınıyor biri şu adamı uyarsın. Hem nefret ettiriyor kendinden hem bir gün başımızı yakacak. Avrupa'da bunları yaparsa yandık.
Kötü oynadık kazandık. Bu iyi oynayarak kazanmaktan kat kat daha önemli. Defansımızda ki sıkıntılar devam ediyor haliyle bir kaç pozisyon verdik. Hamit çizgide oynamaya devam ederse ya biz kanser olacağız yada Hamit. Drogba için söylenecek söz yok arkadaş adam golcü ve bu ligi tutup sallar.
Hakeme gelirsek; Bizden Riera'yı atmalıydı tabi kide Akhisar'dan 2 tane oyuncu da direk atılmalıydı. Penatılmızıda verilmedi. Çağdaş Atan da maç sonunda demogojik bir açıkllama yapmıs şayet bugün oyundan 213123 kere atılmalıydı, neyin kafasını yaşıyorsa artık...
Tebrikler, Galatasaray'ım...
Bir parantezde Amrabat'a açmak istiyorum. İnanılmaz bir mental düşüklük var, fizik olarak tükendiğini bugün kalecinin elindeki topa ellemesiyle anladık.
Drogba'nın ölüsü bu ligi sallar diyorduk doğru diyormuşuz.Riera iki haftadır böyle gerçekten atılmalı yanlış hareketler yapıyor yakışmayan,gereksiz,düşmanca hareketler tebriklar Aslanlar.
Drogba Çok kaliteli bir futbolcu, Şuan Ligin en iyi Santraforu, ama Burak Yılmazında Hakkını verelim adam uzun süredir oynamıyor ve 2 maçta 3 gol.
Drogbanın bu maça lisansı yetiştiren Fifa'ya kızıyorum :) BU LİGE GERÇEKTEN FAZLA GERÇEK SANTROFOR NASIL OLUR GÖSTERDİ.
Akhisara gelince Olmadı mı olmuyor.Gekas 47 Sertan atsa gol.Direk dönen topu atsa 1-0 olurdu.Yinede Drogba sahneye bir şekilde cıkardı.Yada tam saha defans yapardı akhisar.
Akhisar iyi oynuyor.İnşalalh bu ligden düşmez.Düşerse bu oyuncuları Muaafaza edemez.Hamza hoca Bank Asya'da yeni bir takım kurar lige cıkmak için gene cıkar.
Bütün Türkiye nin akhisarı nasıl top oynadığını görmesi güzel ..En azından futbol oynuyorlar.
Ayrıca Burak yapılan net kırmızı.Tartışmasız.Riera olayı'da Kırmızı kasti olarak adamın beline basıyor.
Türkiyenin En İyi Santrofor Şu an Drogba'dır tartışmasız.
Burak & Drogba birlikte oynar mı, uyumlu olur mu soruları, Drogba yatmaya geldi, fayda sağlamaz söylemleri nasıl da yalan oldu 10 dakikada. :)
Özete baktım tekrar tekrar, hırsı bile yeter Drogba'nın. Liderlik yapacağı, futbolu özlediği çok belli. Devamı Schalke maçında gelsin inşallah. :)
Spiker Drogba Sneijder i de oynatmaya başladı dedi maçta ama bence Sneijderi oynatan mevkisiydi dikkat ettinizmi bilmiyorum Fatih Hoca Selçuk'a bişeyler söledi Sneijder orta sahada oyun kurucu gibi oynamaya başladı orta sahanın tam ortasına geçti.Selçukta daha defansif oynamaya başladı.
Drogba tam bir profesyonel. Drogba'yı oyunda görünce biz kimlere katlanıyoruz böyle dedim. Güç, azim, istek, takım oyunu, mental herşey var. Bu oyunculardan bu tarz oyunculardan bir iki tane daha olsa her maç içimiz rahat çıkarız maçlara.
Şimdi izledim Drogba'nın golünü. Adam kafayla falso vermiş resmen :D
Bekledigimden çok çok iyi çıktı Drogba.
Maç, Drogba'dan önce ve Drogba'dan sonra diye 2'ye ayrıldı resmen. :D Oyuna girdikten sonra maçın seyrini değiştirdi, ayrıca biraz sönük kalan Sneijder'i de canlandırdı. Çok iyi adam.
Drogba & Sneijder'e Burak da katılabilirse resmen bermuda şeytan üçgeni olurlar bu ligde...
Yalnız hakem çok kötüydü,Burak'ın kaval kemiğini kırıyordu az daha akhisar'lı oyuncu,kırmızı kartı vermedi,Riera rakibin sırtına bastı kırmızı çıkmadı, danny'nin ceza alanında gekas'ın yüzüne yaptıgı hareket penaltı. bunun gibi 2-3 pozisyon daha var,kötü yönetti yani...
Şimdi fark ettim,Drogba'nın golü sırasında mesajlarımız niye düzenlendi ?
maçın ilk yarısını izlememiştim de o 25. dakikada kart çıkardımı bu hakem :S yani öyle nasıl girmiş herif resmen kırmaya girmiş
Hayır,çıkarmadı.
http://www.ligtv.com.tr/haber/90-dak...enalti-itirazi yalnız şuda penaltı
zaten beğenmediğim bir hakem dinlendirilmesi lazım
Orada kesin penaltı var veya yok diyemem ancak olmadığını düşünüyorum.
Top Semih'in kolunun omzu ile birleştiği noktaya geliyor yandan çeken kameradan bakarsak.
omuzunu topa götürmeye çalışıyor ama birleştiği yere çarpıyor top çarptıktansonra kolunu çekiyor ama önce omzunu o yöne eğiyor görüntünün en sonu daha net