Emre yokken takım Topal'ın inisiyatifini bekliyordu ki bu Topal'un futbol yeteneğine ve mantığına ters. Şimdi Emre olunca topu kullanma inisiyatifi Emreye geçti.. Bu anlamda Topal gerçek görevine dönünce futboluna olumlu yansıdı..
Printable View
Emre yokken takım Topal'ın inisiyatifini bekliyordu ki bu Topal'un futbol yeteneğine ve mantığına ters. Şimdi Emre olunca topu kullanma inisiyatifi Emreye geçti.. Bu anlamda Topal gerçek görevine dönünce futboluna olumlu yansıdı..
Final maçı perşembe günü ...
İlk yarıyı izleyemedim zaten 2 yarı geldiğimde maç bitmişti.Fenerbahce dağılmış bir trabzon karşısında cok iyi top cevirdi..
Bambanın kendi kalesine attığı gol cok entresandı.Akla herşey gelir.Baroni 1 gol 1 asist.
2'de 2 hayırlısı bakalım.Kasımpaşa maçında bakalım nasıl futbol oynuyucaz.Kasımpaşa Trabzon,Mersine göre iyi top oynayan takım
Herşeye Rağmen ...Vura Vura Vura Vura,Kıra Kıra Kıra Kıra Şampiyonluk İçin Saldır Kanarya..!
Konuyu baştan beri okumadım bahseden varsa bilmiyorum.İlk dakikalarda Adrian'ın aşırtma şutu gol değil miydi ?Yani hakem bende o pozisyonu-gol diye gördüm-es geçip maçın gidişatını değiştirdi gibi bir kanaat oluşturdu.Ha Fenerbahçe özellikle 10.dk gol geldikten sonra şahane top oynadı Trabzonu ezdi resmen ama o pozisyonun gol olması maçı çok farklı yere götürürdü tahminimce.
Tebrikler Fenerbahçe
Topun tamamı geçmesi gerekiyorsa gol değil topun yarısı geçmesi gerekiyorsa gol.
Fenerbahçede kondisyon sorunu var.
Çok kişi Bekir'i eleştirmiş ben bugün yaptığı hata haricinde çok iyi buldum top şişirip durmadı savunmayı rahatlattı defansta güzel işler yaptı bence.
TS ilk 10 dakika hariç çok kötü oynadı. FB ise oyunun her bölümünde çok güzel bir oyun sergiledi ve kazandı. Tebrik ederim. Adrian'ın pozisyonu gol gibi duruyor, verilse maçın gidişatını etkilerdi.
piero'ya göre top çizgiyi geçmiş.
Çizgiyi geçen top gol verilmemiş.İlk gol zaten ofsayt.Fazla söze gerek yok :)
Göz var nizam var.
Maçı izlemeyenlerin tivitırdan taraftar forumlarından okuyup burda yorum yapması çok enteresan. Fener hakederek kazandı. Gol verilseydi de, yada ofsayt denilseydi de oynanan futbola göre pek birşey değişecek gibi gözükmüyordu.
Markus Merk'in her iki pozisyonda da söylediklerini de yazın. Mevzu başka olunca yazılıyordu buralara, Piero'nun esamesi okunmuyordu.
top çizgiyi geçtigini bastada soledik zaten pieroda dogruladi 2.ci gol ise 11cm ofsaytmis ligtv"i yalan solicek degil herhalde neyse olan oldu maç 0-3 bitti tebrik ederim fenerbahçeyi trabzonada geçmis olsun cok buyuk haklari yenildi.
ofsayt olsa ne olur olmasa ne olur ? maç bitmiş artık...zaten hakemler diken üstünde maç yönetiyorlar. normal yani bu tarz hatalar yapmaları. adamların yazdığı raporlara bile inanılmıyor artık... hakemlere bundan sonra hiç takılmamak lazım. hakemle maç aldınız ya da hakemle maç verdik gibi yorumları yapmamak ya da duymamak için sahaya çıkıp rakibi eze eze yenerek puanları alacaksın.fenerbahçe için de bu böyle,galatasaray için de... görünen bu iki takım ilk 2'de olacak. Asıl soru ise şu; puan farkı açılacak mı yoksa kapanacak mı?
Adrian'ın golünde şu olay var.
http://a1302.hizliresim.com/16/k/k76lt.jpg
fenerbahce ilginctir zor maclari daha iyi oynuyor. elazig ya da akhisardansa bjk macini tercih ederim. zayif takimlara karsi hep problem yasiyoruz. keza bursa, antalya ve kasimpasa maclari da beni pek urkutmuyor acikcasi. aslinda her mac zor, kisim kisim ayirmak pek mantikli degil maclari. ama su bir gercek ki zayif takimlara karsi bir problemimiz oldugu acik.
İlk gol teknolojiye göre ofsaytmış istediğiniz kadar tartışın yani ofsaytmış tabi hakemin olduğu yerden ofsayt değilmiş giray daha arkadaymış gibi gözüküyor orası ayrı
Bu arada kararlar maçın kaderini etkilemiş istemeden trabzonu doğramışlar
11 cm ofsaytı nasıl görebilir o hengamede yardımcı hakem ? Ayrıca Markus Merk pieroya ragmen ben bu pozisyona ofsayt vermem dedi adamlar hizada duruyor omzu sadece 11 cm öndeymis nasıl göremedin denilemez.Gol pozisyonuna gelince pieroda öyle bir gösterdiki direkle topun arasında 30 cm varmıs gibi gecmisse gecmistir ama o kadar abartı gecmedi çok kücük santimlerle belki gecmistir piero pek inandırıcı degildi.
Tartışılacak bir hata yok bence,Trabzon'un sayılmayan bir golü var o da çok zor bir pozisyon,tabi o gol olsa maç daha farklı olabilirdi ancak olan oldu gerisini tartışmaya gerek yok.
Konu dışı mesaj atmamaya dikkat edelim beyler.
:) Az daha sabredelim... Allah'ın izniyle hiçbir hakem hatasının konuşulmayacağı, KONUŞULAMAYACAĞI haftalara çok az kaldı...
Fenerbahçe bugün kazanmış,dallandırıp budaklandırmadan tebrik etmek lazım ...
türk hakemleri berbat , türk hakemleri çok kötü hatta bazı maçlarda art niyetli
ama , bu saniyelik ve santimetrelik pozisyonlarda art niyet aramak , sadece duygusallıktan gelir.
keşke böyle pozisyonlar hiç yaşanmasa , çünkü hem iki takım , hem hakemler kötü etkileniyor ama maalesef futbolun içinde var bunlar ve dünyanın en iyi , en adil hakemleri dahil , yanlış kararlar verebilir.
Trabzonsporlu arkadaşlara geçmiş olsun , biz de umarım hak ederek kazanmışızdır.
golü bilmemde o pozisyon pierroya göre ofsaytsa ya o sistemi yapan mühendis bozuktur yada ts sahasındaki çizgi yamuktur ofsayt pozisyonunu herhangi hakeme göster collina gelse ofsayt vermez
http://b1302.hizliresim.com/16/k/k76v5.png
Bence ofsayt yok
kabak gibi golmüş yalnız o pozisyon :D Ofsayt pozisyonu hakkındaki resme bakınca ofsayt yok gibi ama bilmiyorum
Gol gol de..Fenerin attığı gol de ofsayt yok kuyt bir adım geriden geliyor.
santimlerle mac kazanmisiz hocam biz de yani :n:
topun girmeyen 1cmlik kismi ve 11cm lik ofsayt pozisyonu :n:
yalniz ne olursa olsun sahadaki hickimsenin itiraz etmedigi bir pozisyondu egemenin cikardigi top, gol de olsa santimlik birsey. hicbir hakem orda golu vermezdi kolay kolay. egemen bizi ipten aldi resmen.
Bu arada Fenerbahçe'ye yeni kurallar uygulanması/uydurulması geleneği bu maçta da devam etti.
Kendisine çarpan toptan sonra topun Fenerbahe'de kalmasına gönlü razı olmayan Bülent Yıldırım topu geri verdi Trabzon'a ama alıştık biz.
Topun tamamı geçmemiş gol felan değil
Ofsaytta yok adamın sol bacağı önde
Arkadaş yazınca da mesaj siliniyor. Yardımcı hakemin gözü önünde Riera adamı çiğniyor yardımcı görmüyor(!) bir şey denmiyor.Burada 11cmlik ofsaytı görmemesi yargılanıyor. 20-30 metre geriden 2-3 farklı açıdan bizim bile net bişi söyleyemediğimiz pozisyona yanlış karar verdi diye şey yapılıyor.
Perspektif ve kamera açısına uygun olarak bakmanız gerkeiyor büyük ihtimalle farkı kuyt'ın kolu yapmıştır hakemin kestirememesi çok normal ama diğer pozisyonda top çizgiyi geçmiş gözüküyor
Yalnız dikkat ederseniz , o kadar maç kazandık kimse bugünkü kadar mutlu ve umutlu değildi , twitter , ekşi , facebook vb.vb... heryerde bir umut hakim , umarım bu takıma da olumlu yansır , neden yeni bir 17/16 olmasın ?
ayrıca aykut hoca'nın özgüveni de yerine gelmiş , söylediklerinden bu anlaşılıyor ... inşallah güzel olur herşey , yüzümüzü kara çıkartmasınlar , savaşsınlar , biz neleri atlattık , sorun değil.
persfektif olarak bakarsakta ofsayt yok işte, kuyt ın solundaki saha çizgisine uzaklığına bakarsak ve bozan adamında solundaki çizgiye uzaklığına bakarsak kuyt daha yakın