Bizde boyle burak yilmaz !
dogru soluyorsun baldemir oynanan oyunlara karsi hakemide yendik :)
Printable View
Bizde boyle burak yilmaz !
dogru soluyorsun baldemir oynanan oyunlara karsi hakemide yendik :)
ağlamak istiyorum ağlama yok böyle bir maç
Dedik bizim maçın benzeri oynanıyor diye..
Taraftara helal olsun !!! Maç başladıktan beri 2-0 bile olsa muhteşem bir destek verdiler.
Şampiyon Geliyor !!
İnandık biz sizleree,Cimbom yüzümüzü güldür bu sene !
Yürüyoruz biz bu yolda, göğüs gerdik zorluklara!
Drogbayi unuttum reis cok guzel kafa toplari indiriyor keske kacirdigi gol olsaydi muthis olurdu
Çok iyi bir geri dönüş,kutlamak lazım ama maç bitmedi henüz
Şampiyonluk Şarkısı,Düşmesin DillerdeN TirbünlerdeHaykırıyoruz Yineee ,Tek bir dileğimiz Var Cimbombomumm Şampiyoooon Ollll...
ohaaaa selcuk 4-2
Selçuk da atıyor :)
selcuk cok guzel gol atti 4 oldu
Ben istediğimi derim, kimseye de soracak değilim. Ben gördüğümü söylüyorum, sen veya senin gibi düşününlerse ama şöyle ama böyle diyor ancak. Bana mantıklı açıklama yapamıyorsan yazmak zorunda değilsin tabii bu da senin takdirindir.
Gir bak incele maç konularını, takımların rengine bakmadan yorum yapmaya çalışıyorum bu platformda. Çünkü futbol konuşmanın bir keyif haline geldiği insanlar var. Ben senin herhangi bir Galatasaray konusunda lehine bir yorum yaptığını göremedim henüz. Maçı sadece rakiplerimiz üzerinden yorumladığınız için ince ince değil kalın kalın doğransak da gözünüz görmüyor ne yazık ki.
burda 4-2 bitcek diyen biri vardı 2-0 ken kimdi o ortaya çıksın :D
durmak yok 5 - 5 - 5
Oyunlar oyunlar
Herşeyden önce ofsayt milimetrelik falan degil yani üç maymunu oynamak yersiz. Ofsaytin golle çok alakası yok en basiti,sneijder çok iyi vurdu. Dün neler soyluyordunuz bugün ne söylüyorsunuz,doğrulari konusmak zor degil. Sahsım adına konuşuyorum ben dunki fenerbahçe maçında iki takıma verilen penaltıya da bence penaltı degil dedim,penaltı göreceli çünkü takdir hakki oluyor ama ofsayt öyle degil. adam net ofsayt,trabzondaki kuytin ki ile alakası var diyorsaniz da size helal olsun,gözünüze perde inmiş demekki.
Bunun dışında ilk yarıya yetisemedim ben ama ikinci yarı galatasaray istedi ve istedigini aldı. Orduspor ya da dunki kasımpaşa şunu anlamali tamamen kapanirsan, bu takimlara direnemezsin. Burak Yılmaz hakkında konusulmayi hak ediyor bana kalırsa.gerçekten durdurulması zor bir adam olmuş çok fit.
Galibiyet için tebrikler en azından rakibine saygılı taraftarlara bunu söylemek ıstiyorum.
In Selçuk We İnan !
İmparator Fatih Terim !!!
Futbol üzerine yorum yapmak gerekirse, dün de bugün de gördükki Anadolu takımları kapanmayı beceremiyor, çok açık.
eyvah eyvah çok öötü sakatlık
Offf çok kötü çarpıştılar,inşallah ikisinin de bir şeyi yoktur.
Fatih Terime ceza gelecekmi bakalım
Ambulans geldi karaboğa kalktı bişeyi yok inş. ordulu oyuncudada bişey yoktur.
Ciddi bir durum var mı kanama filan
Barral pek iyi değil gibi,inşallah bir şeyi yoktur.
Barral ambulansla oyunu terk ediyor.
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah bir şeyi yoktur
yine bir kötü çarpışma.
Sneijder maçı aldı getirdi bize.O vuruşu yapmasa bu maç 2-0 biterdi.