Yayın gitti bende bittim zaten.
İlk 30 dakikayı izledim,göreceğimi gördüm.Olmuyor yapacak bir şey yok.Adamların özel bir şey yapmasına gerek yok zaten top ayaklarına yapışık gidiyor.
Yayın gitti bende bittim zaten.
İlk 30 dakikayı izledim,göreceğimi gördüm.Olmuyor yapacak bir şey yok.Adamların özel bir şey yapmasına gerek yok zaten top ayaklarına yapışık gidiyor.
Dany gitti rövanşta yok yandık vallaha yandık.
Dany yok demek Gokhan Zan'mi demek oluyor ?
Dany'ye Gökhan forması giydiririz :n:
Ronaldo atsaydı biterdi.
cimbom gol atabilecek sanslari yakaladi, hem de birkac defa. bunlari harcamamasi lazimdi. real madrid cok rolanti oynuyor, kontralar disinda pek faaliyetleri yok. cimbom hucumda daha kalabalik ama gol yok.
Galatasaray iyi oynuyor. Topa sahip oluyor, oyuna ortak oluyor, pozisyon buluyor ve harcıyor cömertçe.. Savunmadaki oyuncuların dikkatsizliği yüzünden yenildi 2.gol. Yenilen 2 gol dışında oynanan oyun umut verici. Bir de gol bulabilsek her şey çok güzel olacak ama.. Real'de maçı bildiğin rolantiye alıp hızlı ataklarla işi bitirme niyetinde. Klasik anlayışlarındalar.
Burak sahada mı ?
Bence ikinci yarı toparlanırız, umarım gol veya goller buluruz benim içimden ikinci yarı goller olacakmış -Galatasaray atacak- gibi geçiyor.
Burak biraz daha top almalı, sahada yok şuanda
Eboue atsaydi bi ozguven gelecekti ama o direk kaleciye nisanladi.
Real kontrada oynuyor hep, adamlarin ciktigi her kontrada cok onemli pozisyon oluyor.
Sneijder biraz daha saha icerisinde topla bulusmasi lazim, Galatasarayin bu adamlara cok ihtiyaci var.
Sadece Drogba 2-3 tane pozisyon kendisi yaratti , Varane o fizikle bile Drogbaya hic karsilik veremedi. Sonlara dogru Ramos'ta sansini denedi o bile yere serildi.
Valla gayet iyiyiz basit goller yedik Dany'nin yanında Semih çok sırıtıyo arkadaşların dediği gibi Ujfa olsaydı şuan en azından 2 gol yemezdik.Eboue ve Drogba ile golü bulabilirdik olmadı 2. yarı artık daha dikkatli oynamalıyız Burak yine hiç olmadık bi anda sahneye çıkacak gibime geliyor 2-1 ya da 3-1 biter bu maç.
galatasaray ispanyollarla yaptığı son 2 maçta 2 tane %100 penaltı verilmedi ya helal olsun 6.hakemlere tüm belirsizlikleri çözdüler
Sneijder transferi yerine iyi bir sol bek veya iyi bir savunmacı alınsaydı bu maç daha farklı olurdu
Sneijder yine iyi işler yapıyor veriyor alıyor ama biraz toptan saklanıyor. Biraz daha sazı eline alması lazım. Takımı sürüklemesi lazım. Fakat bir stoper eksiği kesinlikle göze çarpıyor. Semih yaşadığı sakatlıktan sonra bana hazır görünmüyor halen. Formunda bir düşüş var genel olarak . Bu maça özel değil yani.. Seneye iyi bir stoper transferi ile daha iyi bir takım olabiliriz..
gökhan zan ne alaka ya ?
Umudum hala var benim yokları oynamıyoruz 2-1 de iyi skor. Olmasa da canları sağ olsun.
Gokhan Zan girdi :(
Sneijder çıktı 5-3-2'ye döndük. Yerine göre 3-5-2 olabilir.
Sneijderi çıkarıp Gökhan Zan'ı alması çok tuhaf
Böyle bir hamleyi Aykut Kocaman yapsaydı tepkileri düşünemiyorum :)
Valla ben normal buluyorum aslında biraz :D basit gol yiyoruz bunu engellemek adına iyi bi hamle ama Sneijder çıkmamalıydı. :(
Çizgi hakemi orada topu ne yaptılar sandı acaba ?
Voleybolda top taşıma basketbolda ribaund futbolda penaltı değil oldu o zaman süper
Cimbom gol gol gol !
Drogba yoruldu
Pas sayısında 350'ye 327 üstünlük sağlamışız helal olsun Aslanlarımıza. :D
ramos drogbaya uçan tekme atıyo faulu real lehine veriyo hakem , bildiğin torpilli bu barcelona ve madriid derken 3 ü yedik higuain
Bitti her şey bitti.
Ayaklari yere basan bir adam kafayla gol atti
ligdeki hakemlerde bi ton sonuca tesir eden hata yapıyolarda en azından bu kadar taraflı değiller olmayan faulden gol yedik penaltımız verilmedi yazık valla
burakta sarı yedi oda yok 2. maçta ahaha yazık penaltı bu pozisyon bide üstüne sarı yedi adam yazık
UEFA tamam kuraları anladık eyvAllah bari şu hakemlerde yapmayın şunu ya...
Yok artık o ne biçim sarıdır ya kafayı mı yedin hakem. Hadi anladık penaltıyı vermedin de bu kadarı da yuh.
Bırakın hakemleri,boşverin.Futbolun ''error''leri oldular artık,mavi ekran gelmezse iyidir.
Sneijder çıktı takım hücumda tamamen bitti. Burak saklandı sürekli. Tamam verilmeyen bir penaltımız var fakat Hamit'e 77'ye kadar sabretmek nedir ya ? Her topu ezdi ayağında. Saçmasapan toplar kaptırdı. Baktın olmuyor çıkaracaksın erkenden sabretmeyeceksin. Hadi Hamit çıktı diyelim, yapılan değişikliklerle kimin nerde oynadığı belli değil. Sen işleyen sistemi neden bozarsın anlamıyorum ki. İlk yarıda ki müthiş pozitif oyun gitti yerine ne yapacagını bilemeyen oyuncu sürüsü geldi. Bir takımın sistemi ile maç içerisinde bu kadar çok oynanmaz. İkinci yarının başında yasladı takımı geriye Terim iyice. Çok gereksiz bir değişiklikti. Sneijder'e bilet kesmekten artık vazgeçmeli hoca. Sneijder bu takımda önemli bir rol üstleniyor. Topu hızlı paylaşıyor ve güzel paslar çıkarıyor. Her an herşeyi yapabilecek bir oyuncu olması da ayrı bir konu.
Ayrıca nedir bu Drogba'nın frikik sevdası. Yeter abi. Yıldızsın diye vuracak değilsin her topa.