Sorun bendemi acaba,3 kez yeni oyun actım crash dump veriyor .
Printable View
Sorun bendemi acaba,3 kez yeni oyun actım crash dump veriyor .
Fix v6 yi bekliyorm ben emenike için... Kolaylıklar dilerim.
Güncellemeyi kullanarak oyuna başladığımda lig daha zor olucak takımlar akıllı transferler yapıyor.
Bir önerim olacak. Fix v6'da turnuva isimlerine de bir el atabilir misiniz? Örneğin Avrupa Şampiyonlar Kupası yerine Şampiyonlar Ligi, Seri A yerine Serie A gibi.. Kolay gelsin.
Eskişehirsporumuza N diaye ve Mahmut Boz transferlerini bekliyorum hocam.Yama çıksın biran öncede başlayalım :)
Hak edeni almış.
Dün sabaha kadar yamayı nasıl güncelleriz diye düşündük ve en büyük eksik olan yabancı kuralı,PTT 1.Lig 19 takım oldu ve amatör ligler eklendi.
FMKolik'13 Fix v6 Güncellemesi yayında!
Özellikleri
- 13 Ağustos 2013 tarihine kadar transferler yapıldı
- 6+0+4 yabancı kuralı ayarlandı
- PTT 1.Lig 19 takımlı oldu
- Türkiye amatör ligler eklendi
- Veritabanında olmayan oyuncular eklendi. ( Enes Ünal, Ali Adnan vb )
- ve daha fazlası
Oyun İçerisinden Birkaç Resim
http://i.imgur.com/y9ZeS4p.jpg
http://i.imgur.com/8HzXohk.jpg
http://i.imgur.com/ym0YJdi.jpg
http://i.imgur.com/oFOvcrm.jpg
İndirmek için Tıklayın!
Dipnot : Yamamız için hergün yeni şeyler arıyoruz. Lütfen yorum yaparken kırıcı değilde yapıcı olalım. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum.
Ellerinize sağlık.Bu sefer tam olmuş gibi duruyor gerçekten çok emek verdiniz v6 için karşılığını alırsınsınız umarım :)
19 takıma çıkardığınız PTT 1. Ligi test ettiniz mi ? En ufak bir hata oyunun başında veya sezon sonunda yeni bir sezon başlatmaz.
Yeni bir ülke kuralı eklediğiniz zaman en önemli husustur bu yüzden söyledim, bir kaç noktaya daha değineyim, çalışmanızı geliştirir ve ufak tefek hatalardan arındırır.
- Disiplin kuralında bu bölümü 2,3,4 olarak seçmişsiniz bunun açılımı şudur, oyuncu 2 sarı kartta 1 ceza alır, 3. maç yine sarı görürse ceza katlanır gider bu da sarı karta meyilli oyuncuları ceza manyağı yapabilir : )
Bunu gerçekteki ve idealde olması gerektiği gibi 4,8,12,16 yapmakta fayda var.
- Bir diğer konu PTT 1. ligdeki yabancı sayısı, Sezon başında TFF yaptığı açıklamada
böyle demişti. 5'i 3'e düşürmekte fayda var.Quote:
PTT 1. Lig yabancı uyruklu futbolcu uygulaması
2013 - 2014 Sezonunda, PTT 1. Lig takımlarının 3 yabancı uyruklu futbolcu ile sözleşme imzalayabilmelerine ve bir önceki sezon sonunda Spor Toto Süper Liginden düşen takımların yabancı uyruklu futbolcu kontenjanını boşaltmaları halinde bu hakkı kullanabilmelerine,
tff.org
- Ayrıca maç kurallarında 23 yaş altı kulüpten yetişmiş oyuncunun 11'de olması şartı yine gerçekteki bir uygulama bunu da ekleyebilirsiniz.
- Bu kısmı Hepsi olarak işaretlerseniz Milli Takım maçlarıyla lig fikstürü çakışmaz, Avrupa maçı yüzünden ertelenen bir lig maçı, Milli takvime denk gelmez.
- Talimat gereği B veya Pilot takımlar Süper Lige yükselemez (1461 Trabzon gibi) Bunun işaretlenmesi gerçeklikle örtüşür.
Şimdilik bu kadar, Ellerinize sağlık kolay gelsin.
Lütfen yorumlarımızı saygı çerçevesinde yapalım; yıkıcı yorumlar yapmak kimseye hiçbir şey kazandırmaz.
Ellerinize, emeğinize sağlık arkadaşlar.
bende bir soru sorucam hangi skini indirdimizde resmin arkasinda forma numarasi nasil gorunuyor.ne yapmam gerekiyor.anlatabilirmisiniz?
peki hangi temayi indirmem gerek.tesekkurler
benim anlatmak istedim sslerde neymarin resmi var arkasindada 11 numara yaziyor.onu nasil yapabilirim?
en son güncelleme hangisi şimdi
Bu sefer eksikliklerin çoğu halledilmiş ellerinize sağlık , umarım bu tür çalışmalarınızı ileriki FM serilerinde de sürdürürsünüz.. :)
Hocam Super Cup Maçı Atiyorum Galatasaray - Fenerbahçe 11.08.2012 olması lazım iken lig başladı 3 maç sonra 05.09.2012 Maç Oynadık Burdaki tarihi düzeltirsek yama tadından yenmez
Emeğinize sağlık,harikasınız.
Bu arada Fix v5'te İspanya Süper Kupası'nı Athletic Bilbao-Barcelona oynadı. Aslında Atletico Madrid olması gerek. v6'da düzeltildi mi bilemiyorum.
Teşekkürler denicem bakalım güzele benziyor.
yama süper elinize sağlık fakat sizden isteyim olucak dikkate alırsanız sevinirim enes ünal ı bursaspora eklermisin oyunda cıkmıyorda cok iyi bir oyuncu oyunda kesinlikli olması gerek inşallah dikkate alırsınız
hocam şimdi bende yüz paketi vardı sizin yüz paketlerinizi beğendim bende olan yüz paketlerini silip sizinkileri atsam oyuna sizdeki gibi olurmu
TSL de şampiyon olan takıma 49 trilyon civarı bir para veriliyor yamada , gerçek hayatta da bu rakam böylemi hocam biraz fazla gibi geldide gözüme :)