2 takım da gol atmasa da uzasa yaa.. özledik futbolu çünkü :)
2 takım da gol atmasa da uzasa yaa.. özledik futbolu çünkü :)
kaçanlara bak be aslansin melo pasini severim senin :D
Hasan bela okuyor hakeme :D
Fenerbahçe golü bulacak gibi hissettim bi an.
kaleciden dönerse kuyt tamamlar :D
Şu maçta gol atamadık ya ben daha ne diyeyim.
Uzatmaya gitmesin be ya yiyelim ya atalım... Bi 30 dakika daha sakatlık riski olmasın.
eboue kacirdi bu seferde
Yalnız Mert'in de hakkını vermek lazım... En az 3 tane pozisyon çıkardı.
Bitirdi :D Hela molası,kalkın...
Sıkmaktan diş kalmadı.Mert bizi iyi kurtardı bugun tabi müthiş ballı oldugumuzda inkar edilemeyecek kadar açık.Kadlec stopere gecince gayet basarılı oldugunu gördük kısa bir süre izlemis olsakta umarım Arsenal maçında Alves-Kadlec'i görürüz.Uzatmada gol bulabilecegimizi sanmıyorum büyük mucizeyi gerceklestirip uzatmalara getirdik bir mucize daha gerceklestirip penaltılara götürebilirsek kıyak olur. :D
45 dakikalık bu oyunun ve baskının sonucunda gol çıkmamasını aklım almıyor.
en azından bugün bir sol bek ve stoper kazandık artık kadleci stoper hasanı sol bekte görürüz
Uzatmalarda her şey olabilir ve golü atan kupayı alır gibi. Bu arada, şut sayısı; GS: 26, FB: 8.
Fenerbahce takım savunmasını cok iyi yapıyor.Ceza sahası içine kolay kolay top sokmuyor.Gelen 20 şutun 15 hepsi uzaktan tam antremana maçı gibi..
Hakemi saçma,oyunu saçma,oyuncular vasat,Bir yanlış bir bir doğru kararlar,Tarafatar suskun.
Sıkıcı bir maç..
Rakip ile kalecimiz arasında geçen maçlardan biz sıkıldık yönetenler sıkılmadı.
Valla savunma anlamında bir benmi şikayetçiyim. Öyle goller kaçıyorki kalemizde. Arsenal'e karşı şansımızı şimdi daha iyi anlıyorum. Madara olacağız anlaşılan...
bu arada değişiklikler felaket hadi ermanı bi nebze anlarımda umut ne ya burak varken
burak sakatlıktan çıktı yeni.o yüzdendir.
Hakemin çok hatası mı vardı yoksa ben mi kendim böyle sandım
aslında uzaması iyi oldu. atabiliyorsak 3 tane atalım "far attık" deriz :D Yemeyelim de :p
Bu saatten sonra kazansak da benim için bir şey değişmez,Galatasaray bu maçı kaybetse de kazandı,F.Terim gerçekten de Galatasaraylıların gurur duyacağı takım yaratma sözünü gerçekleştirmiş
sow'dan sonra Drogba'da ötürdü ceza alanına :D
Drogba sanki yürüyor gibi çalım atıyor, bu nasıl rahatlık. Bugün son vuruşları yapabilse efsane olacaktı.
bu kez at be Selçuk :D faul yok yalnız pozisyonda...
Mert yine çıkardı :D
Açık söylüyorum Kocaman'ın oyunu en azından Yanal'dan daha iyiydi ! daha iyi pas yapıyorduk.
Attı drogba
Sonunda geldi gol
Gol oldu :(
Yazik oldu Demirorene :) bakanda ordaki kacarida yok
Sonunda geldi gol bekledik resmen golü bu kadar caresizlik olamaz 10 kisi kaldın 5 kişi kalmadın.
Takım daha geriye gitmiş. Sezon başı felan dedik ama bu takım bu kadar ezilmiyordu. 10 kişi kalabilirsinde bu oyun nedir arkadaş. Yanalla bu işin olmayacağı belli gibi... Neyse sabredelim. Aykut Kocaman'a da böyle dedik, kızdılar sonra gördük neler olduğunu... Allah sabır versin...
Yalnız müthiş bir kafa vuruşu çıkarmış.Mert'in yapacağı bir şey yok...
Sonunda DROGBA !
Nihayet !
Demirören renkten renge giriyor yalnız :) Böyle olacaksa Fb atsın ve penaltılarla alsın da üzmeyelim büyük başkanı!
Gol yedikten sonra azcık akıllandık be.
Böyle oynamak icin illa gol mü yemek gerekiyordu ?