Fethiye Muğla'ya ait ama :)
Printable View
2-2'ye basın tüm paranızı :D
Neyse Galatasaray bu seneyi kupasız kapatmasın diye yaptık :P :D:D:D
Fethiye ligde bole oynasa sampiyon olurlar ha net :D
"Fenerbahçe TR Kupası'nı kazanmayalı 1 yıl oldu"
Sayımı başlatıyorum hayırlı olsun :p
Trabzon,Fener gitti.Artık şu kupayı alalım.
Fenerbahçe'nin elenmesi avantaj değil, dezavantajdır. Tek kulvar kaldı, artık tamamen lige yönelecek takım. Şampiyonluk yarışının içinde olan takımlar için sıkıntılı bir durum.
Siz buna Fethiye demişsiniz ama bu bildiğin PSG. :) Vay be helal olsun adamlara bi tek biz kaldık yarın da Beşiktaş elenirse.
Gs ve Bjk'nin de büyük ihtimalle elenecegini düsünüyorum kupa anadoluya gider.Bu arada helal olsun Fethiye'ye.Maçın son anında kullanılan kornerde Holmen büyük iş başardı o kadar kişi ceza sahasına gitmis gitti ön direge attı topu adamın kucagına. :D
107 oldu bugun :D
https://pbs.twimg.com/media/BaqY0iWCcAAqje9.jpg:large
Zaten kupa önemsizdi... :P
Gazete süper :D
Biz de eleniriz bu oyun ve vurdumduymazlıkla ama Beşiktaş'ı bilemem. Keşke alt liglerden bir takım şampiyon olsa.
Sene başında 3 kupaya göre kadro kurup tek kupada mücadele etmek böyle bir şey olsa gerek. Yedek kalan oyuncuların tek umudu kupaydı ondan da elenip kurtuldular. Bu arada Holmen nerede diyodum ama bu maç gösterdi ki Ersun Yanal sonuna kadar haklıymış. Cristian bile daha iyiydi Holmen'den, hatta ben Cristian'ın niye çıktığını da anlamadım.
Savunma oyuncuları ise tam facia Bekir, Yobo ve Kadlec yine konuşturdular yeteneklerini.
Bir sözümde buradan Selçuk Şahin'e 1-0 öndeyken rakibe artist artist hareketler yapıp, geri düşünce aynı hareketleri rakip yapınca nasıl bir şey olduğunu anlamıştır umarım. O hareketleri normalde de yapan birisi yapsa bir şey demem ama Selçuk Şahin gibi adamlar yapınca sinir oluyorum. Belki aşırı bir tepkidir ama o hareketleri halı sahada bile yapmıyoruz artık.
Valla sezon sonu Allah'ın izniyle şampiyonluk gelsinde, razıyım ben kupadan elenmeye :)
Sizin yarın şansınız yok zaten güzelim :n:
Ne kadar dağınık oynadık bugün yahu. Mert ve Webo hariç kimin nerede oynadığını çıkaramadım ben.
Herkes kendi derdine düşmüş gibi bir halimiz vardı. Ayrıca araştırılırsa Selçuk ile Ronaldo'nun çalım yeteneğinin aynı olduğuna dair bir iddiaya girebilirim. Allah çalım atma yeteneği vermiş ve sana çok bile bu diyip yollamış.
William kardeş fail olmuş yalnız. :D Adamların elinde tek kulvar kaldı bundan daha güzel ne olabilir ki. :D Yarın Buca'da eler Beşiktaş'ı bi biz kalırız. :p Hasret'i bitiririz. :p
Bizim ligdeki takımları tek veya iki kulvarda gitmek paklar. Yıllardan beri üç kulvarda istikrarlı bir şekilde başarı sağlayamadı takımlarımız. O yüzden haftada bir maç yapmanın pek bir sıkıntısı olacağını sanmıyorum. Devre arasındaki boşlukta hazırlık maçları ile kapatılabilir diye düşünüyorum. Sonuçta kupanın ilerleyen aşamalarında sürekli yedek kadro ile çıkamıcak büyük takımlar. Daha eli yüzü düzgün takımlar geldiğinde asa yakın kadro ile çıkarlar.
Umut işte. :icon_biggrin:
Beyler biz rahatız, daha 29 yılımız var :D
Fethiye hak etti :) Tebrikler.
Aslında Cengiz yazdığında "Dün biz ve bugün Trabzon da rahat kazanırız diye düşünülüyordu ama kazın ayağı öyle çıkmadı yazacaktım.Sonra maça falan da bakmadım,az önce arkadaşlar aradı :)
Son yıllara TR kupası güzelleşiyor.Bunlar güzel skorlar...
Herkes ne kadar favori görüyor Buca'yı :D Ben mi Buca hakkında bazı gerçekleri bilmiyorum acaba?
Bekir İrtegün yüzünden maç gitti
Madem o kadar eminsiniz, Buca'nın yeneceğini düşünen herkes Bucaya 500 lira bassın ulen :D SS isterim.
Valla ben Buca'yı değil de Beşiktaş'ı biliyorum. Bu sebeple emin davranıyorum, patlayabilirim tabii ki ama düşüncemi sonuna kadar savunacağım.:p
Valla ben dün bizi bugün Fener'i gördükten sonra bu sefer denerim Buca'ya. :p
Ersun hocanin su aciklamasi bahane sanki madem oyle hocam ilk 11"de oynuyan oyuncularini sonradan oyuna sokmazdin a2"den falan adam cikartirdin ne bilim.
Ersun Yanal: Bizim bir hedefimiz vardı o da lig şampiyonluğuydu
Ersun hoca bıraksın bu ayakları dünkü Galatasaray'dan kat kat iyi bir kadro sahaya sürdü.Üstüne biz forvetsiz 2 gol attık bu takım 2 forvetini de oynattı ama golü atan Sabri oldu.Rakibi tebrik etsin geçsin hiç laga lugaya gerek yok.
Arkadaşlar burası Facebook veya Twitter değil. Forumda olduğunuzu unutmayın.
Tebrikler Fethiyespor'a. Maçı izlemedim ancak maç öncesi seromonideki formalarını gördüm YÜCE ATATÜRK yazılı olan. Maçı falan geçtim Sırf bu yüzden helal olsun size helal !
Tekrar tekrar söylüyorum ; Galatasaray ile bizim kadromuz bir değil. Bugün bizim kadro daha güçlü olabilir dünkü Galatasaray kadrosuna bakışla ama bizim bu oyuncularımız neredeyse hiç oynamadılar ligde. Cristian ve Webo hariç sürekliliği olan oyuncu yok.
Galatasaray da durum böyle değil. Gökhan,Bruma,Amrabat,Dany son zamanlarda oynamış ve kadro ile bağı olan oyuncular. Bu yüzden dün de söyledim dünkü Galatasaray kadrosunu yedek olarak sayamayız.
Fenerbahçe bugün yedeklerle çıktı ve bütünlük olmadığından kaybetti.
Tabii tebrik etmek gerek rakibi çok sağlam oynadılar.