ben de maça girerken colman kırmızı alır demiştim arkadaşlar :)
Sneijder ve Yekta'yı çok begendim!
Printable View
ben de maça girerken colman kırmızı alır demiştim arkadaşlar :)
Sneijder ve Yekta'yı çok begendim!
Bu Drogba'ya birilerinin futbol oynayacaksan oyna , show yapacaksan defol demesi gerekiyor.
Trabzonsporlu olarak açık ve net söylemem gerekirse Onur Kıvrak bu takıma ağır gelir! Böyle bir kalecinin Tolga Zengin gibi bizde kalıp hak ettiği yerlere gelmesini engellemek yerine Arda Turan gibi yurtdışına açıp parlamasına izin vermeliyiz. Galatasaray adına şans kavramı gollerde ve kurtarışlarda yardım etti desemde Muslera önemli pozisyonları hatta %100 golü kurtarıp takıma gol kazandırdı. Henrique bu maçta yoktu resmen ve öyle bir golu kaçırdı ki saç baş yolduracak derecede! Olcan Adın yine farkını konuşturdu fakat nereye kadar gidecek bu iş ? Olcan kaç kişiyi geçip gol atabilecek ki ? Yusuf Erdoğan ise bana göre Henrique'den daha çok hak etti fakat MRA yine saçma sapan bir iş yaparak onu oyundan aldı ve çift forvete döndü ve bu baya bi riskti ve bu riski Onur'un kurtarışlarıyla önledik!
Colman Colman Colman, sen nasıl bir adamsın Colman ? Geçen sene oynamayıp yatan bu senede birşeyler kanıtlamaya çalışan ve en önemli maçta saçma sapan bir agresif yüzünden atılan Colman! Bana göre Colman'ında bileti geldi ve gitmeli artık. Keyfine maçlar keyfine kartlar görmek kadar kolay iş yok onun için ve takıma yakışmıyor. Tabi bu pozisyonda Rierra'yada selam yollamak şart güzel bir oynanış oldu öyle bir yumruk ile kimse öyle yere çakılmaz! ( Kart doğru karar ) Mustafa Yumlu ise günün en şanssız kişisiydi. 1 golü iptal diğer vuruşu direğe çarptı ve maç böyle bitti.
Galatasaraylı arkadaşlarımız ve abilerimi tebrik ediyorum. Maç tamamiyle onların hakkıydı buna ne şüphe ama Hakem'e ne söylesek az yine iki tarafada haksız fauller ve kartlar vererek iki taraf içinde kötü bir maç çıkardı.
Onur, yine döktürmüş. :) Maçın özetini de veriyor şimdi TRT, izleyelim bakalım.
Bu konu hakkında fazla konuşmak istemiyorum ama o pozisyonda Colman'ın yaptığı kadar gereksiz bir faul yoktur. Ortada birşey yokken hele ki Rierra'nın Colman'a karşı öyle yumruk atacak! kadar bir hareketi yokken öyle birşey yapması anlamsız ve gereksiz birde geçmişte kaptanımızdı malesef!
Özeti izlerken, dikkatimi çekti de şimdi; kamera Burak'ın ilk golünde tribünleri de göstermiş. Taraftarın biri önce Allah be... derken, Burak'a çarpan top ağlara gidince laf ağzında kalmış. :icon_biggrin:
Burak'ın gol attığı her maçta öyle seviniyor taraftar genelde :D
Sneijder ne oynamis bee ona keza Onur da
Bu sezonki performansi ile Onur'un yeni FM yamasinda ne tur degisiklikler getirecegini merak ediyorum.
Güzel maç oldu Onur bu ülkenin bir numaralı kalecisi olduğunu bir kez daha gösterdi.