evet öyle bi engelliyor ki alper in ayakları yerden kesiliyor hop havaya kalkıp düşüyor.
Printable View
Mehmet Özdilek: "Fenerbahçe'den baskı yiyeceğimizi biliyorduk ama Cüneyt Çakır'dan bu kadar baskı yiyeceğimizi bilmiyorduk."
beyler bosuna aciklamaya calismayin, goruntuler ortada. herkes vicdanina gore bir kaniya varsin. goruntulere ulasmak zor degil. hickimse burdaki laflarla ikna olucak degil. acin izleyin ozetleri falan. burda tatava yapmak yersiz. degilse biz fenerliler de bunu vicdanen zaten kabul eder konusmayiz bile.
Mehmet Özdilek'in Gosso'dan utanıyorum demesi lazım önce, penaltı diyor hâlâ. Hiç samimi değil.
Burda Fenerbahçelilere taraf tutmayın diyen Galatasaraylı arkadaşlar kaç sayfa yazı yazıldı 1 galatasaraylı da gossonun pozisyonu penaltı ve ya kırmızı kart demedi önce bi kendisine baksın herkes.
Penaltıyı falan geçelim. Bu konular çok kısır tartışmalar. Maçla ilgili konuşmak daha mantıklı. Ben maçtan önce Emre'nin oynamamasını düşünüyordum ama çok yararlı oldu ve beni yanılttı.
Fenerbahçe, Gençlerbirliğini iki penaltı ile açması da olumsuz işaretlerden biri.
Gençlerbirliği vasatın aşamayan oyunuyla yenilmeyi haketti.
Fenerin forvetler çok etkisizdi. Sistemin bence asıl parçası olan bu adamlar aksadığı her maç Fener aşırı zorlanır.
Geçen hafta Emenike'ye de böyle çok basit bir müdahale gelmişti ve acayip bir şekilde kendini yere atmıştı. Alper de aynı. O zaman penaltı demiştin galiba. Ben de Kadıköy'de olsa belki taraftarla penaltıyı alır ama normalde çok ucuz bir penaltı olur demiştim. Yine sözlerimin arkasındayım, penaltı çok ucuz; normalde çalınmaması gerekir.
Ayrıca tek penaltı olsa da muhtemelen kazanırdı Fenerbahçe, tartışmak yersiz bence.
Yahu Rıdvan hakem hatalarını eleştirirken de gelip buraya Rıdvan'da hakem hatalı diyor dedin mi ? İşine geleni yazıp durma. Cüneyt Çakır geçen hafta Melo'yu atmazken neden konuşmadın görevini yerine getirdi falan diye ? Gosso'yu atmadı onlara neden bişey yazmıyosun.
Penaltılar penaltı bence.Teşekkürler FENERBAHÇE.Teşekkürler ALPER POTUK.
takim istekli arzuluydu, genclerbirligi topa bile dokunamadi nerdeyse. boyle bir etkinlikle kazanmisken ite kaka yorumu pek dogru degil. penaltiyla oldu diye goller boyle yorumlanmasi yanlis olur. son vuruslarda beceriksizlik olabilir, bu da cozumlenir ve ilk yaridaki serilere devam edilir. kuskunuz olmasin. geride kalan haftalarda eksik kadronun dezavantajini yasadik, tam takim oldugumuz surece isler yolunda gider. oyle veya boyle fark yine 7 puan, simdi rakiplerimiz dusunsun. her kazandigimiz hafta panikliyor takipcimiz :zuhaha
Hangi Melo'yu atmadı. Melo naptı ki. Ne yaptı yani .Rıdvan'ı cinim kdar sevmem. Yukarda ne yazmışım bakın çok sevdiğiniz rıdvan bile demişim. Şuan Rıdvan'ın dedikleri önemli olmalı sizin için. Benim için önemli değil hiç bi dediği. Sizin için önemli olduğu içi yazdım.
Tamam beyler Gosso atılmalıydı.
Bence artık sol açık olarak Alper'i düşünelim. Kuyt toparlanana kadar sağda da Sow oynar. Emenike'nin de bu laubaliliğe son vermesi gerekiyor. Orta alanda da Salih'i izlesek artık müthiş olacak.
https://vine.co/v/MKxxiQZ75ld
Bu uçuşa penaltı çalarsan daha sonra atman gereken adamı da atamazsın.Hayırlı işler.
Alper'in pozisyonunda herkes ayaklara kitlenmiş ama dizlere kimse dikkat etmemiş. Biri uyardı.
Ayaklara bakarsan penaltı değil.
Diz darbesi penaltıyı yaratmış. Kulusic dizini Alper'in 2 bacağının arasına sokmuş ve koşmasını engellemiş. Kitlemiş.
Dizler çarpışıyor.
http://i.imgur.com/jFQEOnQ.jpg
2 penaltı da doğru kararmış.
Bu Dirk Kuytu Ersun Yanal hiç kesmeyecek galiba.Adam rezalet futbol oynuyor böyle birşey olamaz.Kale ağzından direğe nişanlıyor sürekli pas hatası.Alper Potuk şuan resmen bizi sırtladı.2. penaltı adam açık dizine vuruyor Alperin ve penaltıyı tartışmak yersiz asıl alkışlanması gereken Alperin o pozisyonu yoktan var etmesi gerçekten şuan ligin en iyi oynayan yerlilerinden biri ve ligin EN İYİ DİKİNE oynayan oyuncusu ALPER POTUK.
bi de su kavram cok sacma, ucuz penalti. bu ne demek ki? ucuzu pahalisi mi olur bunun. cuneyt cakirin en onemli artisi penaltiyi calarken cekinmemesi, yurtdisi maclarinda da boyle bu durum. esas mesele penalti calmak icin binbir dereden su getiren hakemlerimiz. onlar boyle davrandigi surece cuneyt cakir daha cok konusulur turkiyede.
Mesele darbe vurması değil. Bacağını, adımlayan futbolcusunun ayaklarının arasına sokarsan, dizler ya da bacaklar çarpışır ve düşer. Bilinçli olarak adım attırmamaya yönelik hareket. Bacak araya girince sonrası istemsiz bir şekilde oluşuyor ama faul için yapılmış bilinçli hareket.
Sadece dize bakın lütfen.
Bana bir futbolcu gösterin, ceza sahasında o pozisyonda kalacak ve penaltı almamak için uğraşmıcak.
Kusura bakmayın yani, futbol bu o kadar futbolcu varken böyle pozisyonları şikâyetçi olmayın lütfen tertemiz 2 pozisyon penaltı + Gosso kırmızı kart ve penaltıdır bunu hiç bir GS taraftarı söylemiyor nasıl olacak?
Ilk penaltıyı ben de yanlış olarak yorumlamıştım ama tekrar sonrası penaltı olduğu açık. Top omuza çarpıyor gibi görünüyor ama bildiğin manşetle karşılamış adam. 2. Penaltı yanlış karar. Gosso'nun pozisyonu da kırmızı+penaltı.
Maalesef penaltılar iyi futbolumuzun önüne geçti. Emre gerçekten takıma çok iyi katkı yaptı. Bugün rahat kaZanamamızın sebebi Kuyt ve emenike'dir. Resmen takımı baltalıyorlar. Webo olsaydı ilk yarıda işi bitirirdik.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Senle futbol konuşmak imkansız işine geleni söylüyorsun bizim lehimize olan şeyleri söylemeye cesaret bile edemiyorsun.
Gosso ilk yarıda Sow'a tekme attığında ve üstüne tonlarca faul yaptığında atılmalıydı zaten. Egemen kalça çıkartır ( o kadar kalça çıkartmaya baskette faul çalmazlar ) kırmızı kart ama Alper'e dizini takarsa uçuş olur yav he he evet.
Arkadaşlar yormayın kendiniz hiç.
BİLGİ | F.Bahçe, G.Birliği maçında 29 şut çekti ve bu sezon bir maçta en çok şut çeken takım oldu. G.Birliği ise 3 isabetsiz şut çekti.
iki penaltıda da net penaltı 3. penaltıyı neden vermedi onu tartışmak lazım
adam kuytu ezdi resmen
mesela pozisyonların penaltı olması ya da olmaması değil.fenerbahçe zaten normal şartlarda gençlerbirliğini 10 maçın 8inde yenecek güçte. ama cüneyt çakır işe eyyam kattı.katmamış olsaydı 1 penaltı daha çalar ve bir de gosso'yu atardı :) Tebrikler Fenerbahçe
Geçen hafta görüntülere sahip Marcus Merg Cristian'ın pozisyonu için kırmızı değil dediğinde konuyu açmayanlar şimdi görüntü olmadan konuşan Rıdvan'ı referans gösteriyor...
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
maci izlemeden, hadi izlemedin bari mackoliki ac sut sayisina bak, ona da bakmadan tutturmuslar 2 penaltiyla ancak kazanabilen fener yorumu yapiyorlar. olacak is degil gercekten. webo da duzelsin, bak nasil takim neticeyi de almaya basliyor. tek sorun son vuruslardaki beceriksizlik, yoksa oyun olarak ustunluk kuramayacagimiz takim yok ligde.
@furkan58
Seni kaale bile almıyorum bu son yazdığım cümleden dolayı.Zaman kaybısın kısacası.
@World Hollow o1
Ne demek abi refleks.Yani senin dediğine göre bu pozisyonlarda oyuncu adamı geçse bile atsın kendini yere top oynamaya değil hakemi aldatmaya mı gitsin ?
@Kryptonite
Olay son 2 senenin gol kralına geliyorsa durduk yere kimin nerde gocunduğunda şüphe yok.
Maçın özetini izledim. 1. penaltıda top omuza çarpıyor gibi görünüyor ki topun sekme şekline de bakarsak ele çarpan top o şekilde sekmez diye düşünüyorum.Burda konuşulanlara bakarak daha net bir penaltı bekliyordum açıkçası. 2. penaltıyı zaten konuşmaya bile gerek yok. Gosso'nun pozisyonunu vermedi özette. Ha şu da var Gençlerbirliği de bu futbolla yenilgiyi sonuna kadar hak etmiş orası bir gerçek.
%100 net 2 penaltının bu kadar tartışılması inanılır gibi değil. Alper yine maçın en iyisiydi. Tebrikler Fenerbahçe.
Ağlamayana meme vermezler diye boşuna dememişler.
Bunu her büyük takım zor durumdayken kullanıyor.Futbol bu kadar para dönen bir oyunken de bu olaylar olmaya devam edicek.
Hoş penaltılar olmasa da ben Fener'in yine kazanacağını düşünüyorum.Sonuçta rakip takımda hiç varlık gösteremedi.