bencede serkan gedik den daha iyi ayrıca genç oyuncular vardır
Printable View
bencede serkan gedik den daha iyi ayrıca genç oyuncular vardır
abi şuan Serkan Gedik le Sakaryada Harikalar yaratıom
Ben yarattım bile 1. lige çıkardım sonrada süper ligde 3. oldum sonra 4 M YTL ye sattım...Ucuza gitti ama ancak o kadar etti...Hee birde kenan şahin var odahad manyak..Evet bu youncuların potansiyel yeteneği yüksek değil ama ilginçdir manyak performasn gösteriyorlar....:confused: :cool: :)Quote:
Originally Posted by sarraf
kardeş ne kadar bütçen var.Bunu bilsek daha iyi yardımcı olurduk.Ama Serkan Gedik i al Furkan ı al
polat keser ,ayrıca forvete adam arıyosan ronaldinho yu öneririm
Sergen Yalçın :p
furkan baştan
serkan gedik
sevim bora
Serkan Gedik'le Lig 2A'da kıyamet kopartıyorum henüz 14 maça çıktı ve 15 golü var çok başarılı deli manyak psiko bi forvet bence ...
Ne diyon kardeş ne ronalinhosu ya:eek:2.lig A diyo adam ronaldinho sence gelir mi oraya yok sa dalga mı geçiyosun sen?!!!!Quote:
Originally Posted by KnightBaris
kardeş ne kadar bütçen var söylersen daha çok yardımda bulunabiliriz.Ama polat keser iyi bir kaleci öneririm;;)
Trabzon ' dayım Forvet hattım oldukca kalabalık..
KAdromda;
Pablo Vitti
Umut Bulut
Tomas Jun
Serkan Gedik
Burak Yılmaz
Furkan Bastan war..
Umut cok gol kacırıyo..
Jun cok formda..
Vitti de arada gidip geliyor..
Furkan gecen sezonun gol kralı bu sene bişeyler oldu 9 macta 1 golü war..
Burak Yılmaz'ı yollamak istemiyorum oynadıgı maclarda hiçbişey yapamasa da gercekte Hakan Şükür gibi her kafa topunu neredeyse indiriyor..
Ben şimdi bu kadrodan 2 kişi göndermek istiyorum ama kimi göndericem ?
Serkan Gedik diye düşünüyorum 2. isime bi türlü karar weremedim..
kesinlikle serkan gedik-burak yılmazı gönder diğerleri cok iyi cunku onlar seni lig-avrupa-kupada idare ederler
sergen, ahmet dursun, tamer tuna ,goksel gencer
arkadaşlar bütçem 3 milyon dolar felan var tabi sergeni sattım :D adamm 2b de harikalar yarattı serkan gediği aldım ancak tam bir yararını göremedim 2 yabancım var biri kaleci diğer forvet benim kadroda mustafa kocabey var milli takımda şuanda ve milli formayla 1 maç 2 golü var 2A da 3.sırada gol krallığında ancak ben şekersporla 5.sıradayım 2B de sadece 2 yenilgi aldım ama 2A çok zor 2 B ye göre msjlarınız için sağolun arkadaşlar benim sadece defans sağ ve amr ile aml lazım arkadaşlar 1 yabancımıda satacam zaten ilginiz için sağolun
amrlc- yasin karaça işini görür.
dr-eğer besiktas transfer listesine koyarsa, ali güneş veya ali tandoğan
bjkde ali tandoğan milli takıma girdi yani töbe satmaz :D
yasin karacayı aldın mı?
ali gunesle ilgilendiğini acıkla basına. o da yemezse hasan yiğite yönel
abi yasin karaca yı al ben kefilim :D
[IMG]http://img181.imageshack.us/img181/8475/denizlium8.png[/IMG]
arkadaşlar denizlispor ilk sezonum. takım nasıl takviye lazım mı takıma bir de hangi oyuncuyu almamı önerirsiniz?
kalye tecrübeli bir türk,orta sahayı toparlıyacak hem defansa hem ofansa katkı sağlayacak bir yabancı,forvetede hüseyinin yerine bir yabancı[zigiç]alırsan ligde başarılı olursun..
Bakan arkadaş nasıl baktın acaba ben resim göremedimde :eek:
mustafa keçeliyi kol 11 e tamamdır.... :)
şaka bi yana çok iyi kadro kurmuşsun ama vittinin yanına bi partner bulman lazım...
Quote:
Originally Posted by crespo009
valla ben gördüm hala da görüyom
arkadaş sana burada bir forvet lazım bi serkan gedik i al lazım olur para varsa bir de yabancı forvet
zigic,vucinic olabilir
caner erkini de alabilirsen geleceğe büyük yatırım yapmış olursun
hadi selametle!
diarrayı dm ye
lincolnu sağa ortaya alexi al :D
Quote:
Originally Posted by no-name-user
Resim Yanlış koymuş hiçbirşey çıkmıodu Dostum Ondan yazdım ;)
yasin fenerde be kardeş başka varsa bide yasin fenerdeki ort puanı 6.30 civarı kötü yani nobre alcaktım aadam gelmedi tabi 1.lige çıkarsam alacam :D
arkadaşlar şimdi 2A'da ilk 2 takım direk 1.lig 3,4,5,6 play-off mu yapacak
aynen öyle adamım. cok para harcamadan birinci lige cıkmanı öneririm sanaQuote:
Originally Posted by berk42
ii bir dmc alman lazım aynı zamanda mc mevkisinde de oynaybilen. önerim laizans, arouca veya ale'dir.Quote:
Originally Posted by r@zor
bir sağ bek lazım. önerim alabilirsen edilsondur
yaw arkadaşlar msjlar karıştı ben msj çok önceden gönderdim ama sonra gönderdim gibi olmuş nyse Tslye geliyom maçlar çok zevkli valla 2a'da
santana ve grosso onlar 1 numara oglum tebrik ederim zeki cocuksun sen adamım
dostum paran varsa sag beke rafinhayı tercih et derim.solda umiti at cope gitsin oraya mehmet sedef i al goruceksin biraz zaman gecsin herseyi 20 olucak.ortayada ugur ucar derim onder le super oynuyo.tuncayı cok buyuk bi fiyata satabilirsin.mesela ben 45 mil dolara intere sattım.onun yerine defoe derim.ben 26 mil dolara onu aldım tuncayı satınca.adam cok deli oynuyo bu oyuncuları al sırtın yere gelmez.ha bide sag kanata andrea gasbarroniyi al onun gibi muhtesem orta yapan ve oynayan azdır herhalde...
ben Yanıt Vereyim Çünkü Arkadaşla Ağdan Oynuyoruz - Arkadaş Tuncayı 40T küsüre Satıp - Yerine Defoe yi alacaktı seninde yaptığın gibi - Bana sordu Tonimi bojinovmu Tevezmi Defoe yimi alayım die - Direk Bojinovu Al Dedim Adam Daha 19Yaşında ve Geldiği Andan İtibaren Gzl Goller attı - Valeri Bojinovu AldıQuote:
Originally Posted by uğuray1907
Valla ben ümiti satmayacaktım ama lazio çok istedi sattım onun parasıyla Ferhat-Mehmet Sedef Aldım ikisidee koçlar gibi oynuo
ümiti şutlaaaaaaaaaaaaa
sezon sonu anelkayı satıp defoe yi alcam:DQuote:
Originally Posted by uğuray1907
fena degil.
arkadaşlar gs kemal için 10 m veriyo onu sizce satmalımıyım tuncay oynuyor onun yerinde kemal ise yedek
kemal iyidir ama10 m ye sat yerine y.karaca ,sezer özturk,ekrem kahya,v.b. alabilirsin
10 m ne?pound mu?
pound olmaz heralde yedek oyuncuya olsa olsa $ dırQuote:
Originally Posted by deadlausfb1907
10 trilyondur o daha fazla vermezler değeri zaten 5-6 trilyon bişey
olabilir ama konuyu açan söylese yaQuote:
Originally Posted by sampiyonfb