Re: FM NİN HERŞEYİ KÖTÜÜÜÜÜ
Quote:
Originally Posted by palemdar87
fm nin türkçesini yükledim ama sinir oldum.dosyalar bulunamadı diyo.on kere silip yükledim fm yi.bilgisayara format attım.neden bu kadar uyuz birşey yaptınız ki.CM nin türkçe yaması daha kolaydı.Hiçbir sorunda vermiyordu.Ayrıca fm nin güncel yamalarıda çok kötü.hep yüklerken sorun veriyo.YAŞASIN CM... (f)
arkadaşım bu kadar söylenip duracağına forumda biraz dolaşsaydın sorununla ilgili çözüm önerilerini okurdun...
bu konuyla aynı bölümde diğer bir konu var: Türkçe Fm 2005 v.1 sorunları. buraya bi bak istersen...
Quote:
fm nin türkçesini yükledim ama sinir oldum.dosyalar bulunamadı diyo.on kere silip yükledim fm yi.bilgisayara format attım.neden bu kadar uyuz birşey yaptınız ki.CM nin türkçe yaması daha kolaydı.Hiçbir sorunda vermiyordu.Ayrıca fm nin güncel yamalarıda çok kötü.hep yüklerken sorun veriyo.YAŞASIN CM... (f)
bu kadar söylenmişsin peki orjinal cd kullandıgına eminmisin??? (l) (l)
Quote:
Ne olduğu belirsiz yerlerden oyun indirirsen yada alırsan sonuçta başına gelecekler bunlardır. Bu konuda bizim yapabileceğimiz birşey yok aslında ama yine de sorunlarını çözmekmiçin başlıklar açtık...
Onları okumadan buaya yazman hiç uygun olmamış doğrusu....