çok yavaş inio yaw
Printable View
çok yavaş inio yaw
Quote:
Originally Posted by ..Jo**uiN..
ewt o .şili li
dostum bende hata war oyunu her iletlettigimde oyunu oto savelior ve tayland parasina çevirior ücretleri... yardimci olursan sewinirm..
yama için teşekkürler..
Bu hata yamadan kaynaklanmıyor. Senin oyun ayarlarını kontrol etmen lazım.Quote:
Originally Posted by C.R.7
ya kardes walla bende bisi anlamadım datasızı indirsemde olurmu**??
tmm dostum auto save every day yapmiş kendi kendine:DQuote:
Originally Posted by BarceloGS
Dil sorununuda başka patch indirerek hallettim saoLasin..
öncelikle herkese saygılar selamlar. ben forumunuza yeni üye oldum. sayfaları dolaşırke gözüme çarptı. fm 2006'nın yeni versiyonunu indirmek istedim. download diyorum kullanıcı adımı ve şifremi soruyo. giriyorum ama kabul etmiyo. sonucunda da download yapamıyorum. bu kadar güzel bi çalışmayı download edemedim çok üzgünüm. neden kullanıcı adım ve şifrem kabul edilmiyor. yardımcı olursanız sevinirim.
forumdan ayrı bir üyelik istiyor orası dostum.şu anki üyeliğin sadece turksportal forumlarına olan üyeliğindir.bir de turksportal üyesi olman gerek.ana sayfada bir yerlerde vardır üyelik yeri. ;;)
bende hiç bişe olmadı deişen...aurelio filan türk filan olmadılar
eyvallah kardeş saolasın. indiriyorum şimdi. bakıyorumda çok güzel bişeymiş sanırım. herkes öyle diyor. yapanların ellerine sağlık. tekrar teşekkürlerQuote:
Originally Posted by Silent Island
datanın içine atıp hepsine evet i seçtinmi ?Quote:
Originally Posted by Eren91
bu arada etimesgut şekerspor'da Beşiktaşın yedek kalecisi volkan ünlü var oysa o hala beşiktaş da ;)
ben oyunu indirdim. oyunu yüklediğim klasöre fm2006 data'nın içine attım bu yamayı. orda bi winrar dosyası oluşmuş. şimdi ne yapmam gerekiyor? başka bişeylerde yapacak mıyım yoksa direk oyuna girsem bu yama yüklenmiş olur mu?
herşeyi hallettim ama tek bi sorunum kaldı. bu yeni versiyonun çalışması için oyunu 6.03'e update etmemiz gerekiyormuş. bunu nasıl yapçaz? bilgi verirseniz sevinirim
Quote:
Originally Posted by emreözdoğan
6.03 versiyonu:
datalı: http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...indir&id=28357
datasız: http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...indir&id=28401
Bunların hehangi birisini indirsende olur. Datasızı daha az yer kaplıyor. Datalısı daha fazla. Keyfine göre saç
teşekkürler. peki ikisinin arasında herhangi bi fark var mı? hangisini yüklesem daha iyi olur? bide yüklediğim ama çalışmayan rar dosyasını siliyim mi? bide ben dün oyuna girdim. versiyon 6.0 yazıyodu. sonra yeni oyun dedim ama hata verdi. yeni oyunu başlatamadı. kurulumu yapmadı. şimdi bu yükleyeceğim şeyde böyle bi sorun olmaz dimi?
konunun ilk sayfasında yazıo versiyon 6.03 olmalı sende.Sonra indirdiğin db ile 6.03 ün db sini değiştirecen;) db dosyasıyla değiştireceksin
çok teşekkür ederim. şimdi herşey oldu. oyun süper olmuş vallaa. eminimki v3 dahada güzel olacaktır. ellerinize emeğinize sağlık
bu arada bende 2 tane hata buldum. birincisi ist. belediyespor'un menajeri abdullah avcı yerine arif erdem yapılmış. abdullah avcı'da baş antrenör yapılmış. ikinciside uğur inceman ön libero (dm) değil, ofansif orta saha (amc) oyuncusudur. ayrıca yine manisaspor'da borbicone defans yapılmış. borbicone ön liberoda (dm) oynayan bi oyuncu. bu hatalarda v3'te düzeltilir sanırım.
aynı sorun bendede var arkadaşlar..rardan çıkarırken hata veriyor..yardımcı olursanız sevinirim..Quote:
Originally Posted by backstreetboy30
oncelikle yama icin bir $eyler soyliyim.
yama unofficial bir patch olarak zaten super; adam para beklemiyor; ama yine de oturup kasmi$sa onun elinden opulur ba$ka bir $ey yapilmaz.
tabii ki cok kastirirsaniz bir iki ufak hata bulunabilir; hatta daha da buyuk hatalar bulunabilir; ama tum bunlara ragmen cok te$ekkurler arkada$a.
haricinde yamayi indirip kurdum fakat henuz kastirmadim oyunu; biraz daha inceleyeyim yorumlarimi yazarim.
abi cisse 1 yıllık kiralık onuda düzelt ve arda onunda sol kanadınıda ekle unutma artı carrusca matias delgado nun teknikleri biraz daha yükseltilmei anelkanın teknikleri düşürülmeli biraz itibarı falan appiahın ki yükseltilmeli riberyden ortak payı ekle gs olarak yani geliri olsun yani msn ac ben gerisini söylerim
hepsine ewet deidm ama yine bişe olmadı???
Öncelikle ellerine sağlık... bende kendim oynamak için yaptım bişeyler ama saatlerimi aldı onun ıcın bılırım nekadar zor oldugunu .... geneler olarak beğenilmiş ama 1 eylulumu beklesem ne ?
yeni oyun açtın mı eski oyunlarda geçerli olmuyor ;)Quote:
Originally Posted by Eren91
3. versiyonla ilgili ilk ekran görüntüleri:
http://img176.imageshack.us/img176/7972/44io0.th.jpg
http://img179.imageshack.us/img179/8559/tttj9.th.jpg
http://img167.imageshack.us/img167/7383/33in1.th.jpg
Mert Nobre güzel olmuş :n:Quote:
Cisse oyunda 2007ye kadar kiralık olmak zorunda. Carrusca ve Delgado'nun tekniksel özellikleri zaten normal şekilde ayarlanmış. Abartırsam pek uymaz. Galatasaray updatenin 1. ve 2. versiyonunda Ribery'den yüzde 50 paya alacak. Co-ownership uygulaması söz konusu olamaz.Quote:
Originally Posted by engin_can
ya bu v3 ne zmn çıkar dostum v2 harikaydıda...:)
3. verisyon 1 Eylül'de çıkacak.
1 Eylül biraz geç olacak
ya hakkaten v2 süper ama insan bunu görünce v3 ile de umutlanıyor...
Bi de herkesin ortak ricasıdır Galatasaray'da ısrarlı davranmasanız iyi olur diye düşünüyorum...
Önemli:
Bu yeni updatelerde en ufak liglere kadar güncelleme yapılıyor mu?
Örneğin Amerika MLS Ligi veya Arjantin Ligi tümden güncelleniyomu ?
Sadece Türkiye Liginde Sınırlı olmamalı...
inşallah gençlerin özellik ve fiyatlarını düşürmüssündür.Gerçekle uzaktan yakından alakası yok Gs'nin gençlerinin ;)
1 eylül e 10 gün var abartma istersen transferler kesinleşmiş olacak
ya bisey sorucam ben bunu indirmek istiyorumda bu yama version 6.0.2 icin demi. yoksa 6.0.3 icinmi onu merak ediyorum...ha bide bu yama sadece orjinal cd ler icin mi yoksa korsanlar icinde oluyomu?????
harika bi update ben update die buna derim abi bekliyoruz
baya bi update indirdim ama hepsinde ayrı hatalar vardı
sıfır hata yahu
bravooooo
hmmm ben oynadığım oyuna devam ediyordum ondandır :)
soruma cevap arıyoruuuuuuuuummmmmmm(/1)Quote:
Originally Posted by uğuray1907
6.0.3 için iki kere yazmana gerek yokQuote:
Originally Posted by uğuray1907
tmm saolun...
1 eylulu beklıımmı ındırıımmı..na***agıımı sasırdım...
Bu yeni updatelerde en ufak liglere kadar güncelleme yapılıyor mu?
Örneğin Amerika MLS Ligi veya Arjantin Ligi tümden güncelleniyomu ?
Sadece Türkiye Liginde Sınırlı olmamalı...
çok güzel bir yama v3 ü bekliyoruz saolun...
Mateja Kezman Ve Deivid De souza'yı FENERBAHÇE'YE Alırsan sevinirim.
Ya benim bi sorunum var. Bi oyuncuyu soruşturuyorum ya da teklif yapıyorum milan, chelsea, villareal gibi kulüpler peşine düşüyo. Cruz Azul takımında cezar delgado die bi forvet var. Adama 3MN önerdim. Pattt!!! villareal 8.5MN Olympiakos 8MN İnter7MN Teklif yaptı.Ve bi çok kulüp izlemeye aldı. Sonra hırs yapıt aldım ama buna bi çare lazım.
Abi çıkarda gözünü sevim şu oyuncu güçlerini abartma.Mesela gs li ferhatı roberto carlos yapma.bende gs liyim ama tarafsız olmak zorundayız.alt yapı çok güçlü gs nin fakat bırak zamanla gelişsinler.baştan hepsini süper yapmak olmaz.yinede ayın 1 ini bekliorum büyük bi sabırlaQuote: