bizzat stadda olucam o gün hasretle maçı bekliyorum :)
Printable View
bizzat stadda olucam o gün hasretle maçı bekliyorum :)
Adamlar o kadar profesyonel ki.! KAMERA kayıtlarına bile bu FAKE yi yapmışlar Allh allah teknoloji ne kadar ilerledi öyle..Quote:
Originally Posted by Gravity
o kadar kamera falan diceğini orda başka bir pankart vardı o yazıları photoshopla silip bunu koymuşlar üzsütne de daha kolay olur :D
İyi güzelde madem bu fake kim niye bu kadar ugrassın bunun için kimin faydası olabilir böyle bir yazıdan ?
Quote:
Originally Posted by Andriy
Quote:
Originally Posted by Lim10
Aksine, dikkat ederseniz "Diyelim ki ben yanıldım, Fake olmasın," diye devam etmişim. Kendimi kandırma söz konusu değil anlayacağın. Görüşümü birkaç defa belirttim. Ben şovenizm karşıtı bir insanım, bu türden tüm görüşlerde bana ters geliyor. Aynen Türk takımı olduğu için Avrupa maçlarında Fenerbahçe'yi desteklemek gibi. Kısaca bir şeye uyanmam gerekmiyor sanırım, zaten birçok şeyin farkındayım. Örneğin bir Yunan takımı geldiğinde bizim statlarımızda asılan pankartlarla neredeyse aynı paralelde bu pankart. Ne yazık ki Dünya'da bu türden görüşler hakim ve her yerde yapılıyor bu hareketler. Ama tekrardan söylüyorum, bu asılan pankart gerçekse ne tüm Kiev taraftarlarını bağlar ne de benim olaylara bakış açımı değiştirir. Sanırım her iki mesaja da cevap vermiş oluyorum bu şekilde.
aslında konudan biraz sapılmış ama çok yazık ben fanatik bir fenerliyim ama galatasaray uefa yı aldığında öyle sevinmiştim ki onun gibi beşiktaş ın uefa kupasında başarıları beni çok sevindirmişti ama oyle bir hal aldı artık bu ülkeden çok takım savaşına döndü şimdi fener kiev e elenirse cimbomlu lar kalkıp göbek atar öyle ben galatasaray eleme maçında 2 gol birden yiyince üzülmüştüm bir Türk olarak neyse ki yendi ve avantaj sağladı eminim ki o yediği gole sevinen de çok olmuştur bnce artık böyle konuları aşmamız lazım yakında avrupa ya takım gonderemezsek goruruz o zman boyle ulkemızın takımını desteklememeyı
bir arkadaşımın kievde açılan o çirkin pankart üzerine fenerbahçe klübüne çektiği maili sizlerle paylaşmak istedim
Quote:
Merhaba Necmi bey,
Sizinle yirmi dakika önce yapmış olduğumuz görüşmede, Dinamo Kiev deplasmanında önce Türk'leri(Bizleri), daha sonra da Fenerbahçe'mizi hedef alan bu çirkin pankarttan bahsettim... Ve bu fotoğrafın futbolculara gösterilmesi için ricada bulundum.
Öncelikle Fenerbahçe taraftarı ile iç içe olmanızdan ötürü sizlere minnettarım... Tüylerim diken diken oluyor bu bütünlüğü görünce, hissedince...
Dinamo Kiev maçında takımımızı yanlız bırakmayacağız... Bir dakika susarsam yazıklar olsun bana... 3-0'dan 4-3 kazandığımız Gaziantepspor maçında ortaya çıkan "Bizler inandık siz de inanın" ruhunu yeniden hissediyorum...
Aşağıdaki pankarta bakınız... Diyorlar ki " Kürtler(kastedilen pkk) evlerinizi bombalarken, biz de stadyumunuzu havaya uçuracağız "
Görüldüğü gibi, bu bir maçtan öte milli bir görevdir artık.
Biz bu maçı kazanacağız... Kazanmak zorundayız...
Şehit anaları için, şehitlerimiz için...
Asla boyun eğmemeliyiz... Bu maçı onlara armağan etmeliyiz!
Ben tribünde sonuna kadar desteğimi vereceğim... Arkadaşlarım da... Tüm stadyum da böyle olacak emin olun...
Futbolcularımız da bu bilinçle sahaya çıktıkları zaman değil "2-0" biz bu rakibi "4-0" yeneriz!
Bilsinler ki, bizi milli duygularımız alay konusu olduğunda, tek galip taraf Türk'ler olacaktır...
Tarih tekerrürden ibarettir...
Ve bu tekerrürü yerine getirme görevi şimdi Fenerbahçe Futbol Takımında'dır...
http://img246.imageshack.us/img246/8...006100dyc3.jpg
Del Piero kardeş gerekli şeyi söylemiş.Bunu hepsi yapıyo
tarık abi o yazıyı okurken tüylerim diken diken oldu ve bu yazı futbolculara okutulmuşsa emin olalımki fenerbahçe takımının motivasyonu 2 kat daha artmıştır.
bu tür olaylar her yerde olan şeyler ama fenere ek bir motivasyon aracı olarak kullanılabilir akıllı değerlendirilirse
bu yazıyı ben okusaydım maç öncesi inanılmaz motive olurdum herhalde. eminim ki fener sahada bu şuursuzlara dersini verecektir. Fenerbahçe taraftarıda tribünlerde üstüne düşen görevi en iyi şekilde yerine getirecektir bu açılan pankarta ben cevap bekliyorum hem futbolculardan hem taraftarlardan. en önemli olanı ise mutlaka ve mutlaka sakinliğimizi korumalıyız... Yarın gs maçıyla aynı saatte fenerin maçı ben feneri izlicem umarım oraya giden taraftarları ve ekran başındaki bizlerin yüzünü güldürürler.
İnş. futbolcularımız canlarını dişlerine takarak bu macı alacaklar
alacaklar ben inanıyorum ve üstlerine yüklü parada yatırıcam o kadar eminim yani
Bu Pankart Üzerİne Dİyorum Kİ KeŞke Sahaya Çikacak Takim FenerbahÇe Olmasaydi! FenerbahÇe Avrupada BİrŞey Yapamiyor ÇÜnkÜ!
Fenerbahçe avrupada bişey yapamıyor diyorsunda son zamanlarda bizde pek bişey yapamıyoruz ben bir Türk olarak yarın akşam fenerin bu şuursuzlara dersini vereceğine eminim
yeter artık günlerdir her açılan konuda fb gs kavgaları yapılıyor bıkmadınızmı arkadaşlar eğer bir kez daha bu türde bir mesaj gelirse kouyu kapatırım
Avrupa'da Tek Yürek Olmalıyız Diyorsunuz Alkışlayan , Sevinen Galatasaray'lıları Kınıyorsunuz ; Bir Yandanda Rekabet Ortamı Oluşturup Fenerbahçe , Galatasaray Takım Kavgaları Yaratıyorsunuz ,
Bu Konuda Tek Bilek Oluncaksa Beraber Olunmalıdır Takım Kavgaları Yaratılmamalıdır , Yaratıldımı Konu Kapatılmalıdır ,Konu Dışına Çıkılmıştır. Zaten Son Uyarıyı "Jesus_FB"(Tarık Abi) Yapmış..
umarım fenerbahçe bu akaşm gereken dersi verecektir...ulan ilkkez bu kadar çok istiyorum fenerin yenmesini...iddaa da bile birsürü para bascam o kadar da güveniyorum.hadi beyler ya dağıtın şu adamları bu gece...
umarım fenerbahçe bu akaşm gereken dersi verecektir...ulan ilkkez bu kadar çok istiyorum fenerin yenmesini...iddaa da bile birsürü para bascam o kadar da güveniyorum.hadi beyler ya dağıtın şu adamları bu gece...
ayrıca sevinenleri de kınıyorum...
iyi hoş söylüyosunuz da konu içeriği olarak böyle bir ağız dalaşının yaşanması normal ya böyle bir konuyu açtıttırmayın ya da konuşulanlar çok ileri gitmediğ sürece karışmayın amacım size iş öğretmek değil bunuda yanlış anlamayın sadece konu böyle sorunların yaşanmaıs için çok uygun bunu belirtmek istedim Nasıl o stadda Kiev'in golünden sonra sevinenler varsa burada da onu savunanlar olacaktır Buda gayet doğaldır. (yanlış anlaşılmasın yine sevinmek doğaldır demiyorum yaptığın davranışı savunmak doğaldır diyorum) Bneden size bir arkadaş tavsiyesi bu nedenle böyle konuları ya hiç açmayın ya da açıldığı zaman kapatmakla tehdit etmeyin konunun bir anlamı kalmıyor o zaman çünkü ne yani herkes sevinenler hakkında kötü şeyler yazmak zorundamı bence değilQuote:
Originally Posted by Jesus_FB
Türküm ve Türk olmaktanda gurur duyuyorum... bu gerçeği hiç kimse değiştiremez.. ama neyazıkki Beşiktaş ın dışında bir takımın başarılı olmasınıda istemem açıkçası... elimde değil... destekleyemiyorum... Galatasarayın Real Sociadad ile yaptıkları Şampiyonlar Ligi maçında tribünde ispanyolların yanındaydım... bu dünyanın heryerinde de böyle... rakip takımların başarısı istenmez... ne içeride nede dışarıda...
"Yıllar önce Galatasaray Lazio ile maç yapmak üzere İtalyada gitmişlerdi... bir restorantta yemek yerken restorantın sahibi ben Roma taraftarıyım şu şerefsizleri yenin tüm hesaplar benden demişti.."
spor bilincini kazanamamış aynısını yapsa fb li taraftarlılara kızacak saçma bi zihniyet .türklüklerinden şüphe ederim ...Quote:
Originally Posted by EreN
Ya Yapmayin Allah Askina Galatasaray Uefa Kupasini Aldigi Sene Son Macimiz Milanlaydi Ve Mutlak Kazanmamiz Gerekiyordu O Maci Uefa Icin Ve O Mactan Onceki Hafta En Az 5 Tane Pankart Vardi Milan Lehine...
fenerli arkadaşlar zaten sütten çıkmış akkaşıklar...
Burda Kiev i destekliyorsunuz sonra Fenerbahce Milan macından önce pankart actı diye sinirleniyorsunuz..O pankartı acan taraftarların yaptıgıda yanlıs fakat siz nasıl Kiev i destekliyorsanız onlarda Milan ı desteklemis. buna kızıyorsunuz.. Bunun yanlıs oldugunu söylüyorum fakat kendinize yapılmasını istemediginiz bir seyi baskasına yapmayın diye bir laf vardırya o hesap işte
onları bizmi yazdık?? şimdi sende sakın biz mi sevindik deme. biz zaten size demedik staddaki sevinenlere dedik.Quote:
Originally Posted by el bandido
galatasaray penaltılarla uefa yı aldığı zaman ne ağırmıştım haata annem olum ne oldu sen galatsaray maçında sevinmezdin demişti kendimi olduğu gibi sokağa atmıştım am nerden bilebilirdim ki birkaç yıl sonra uefa kupasını bize "koz" olarak kullanacağınızı ver her laf arsaına uefa da uefa diye sıkıştıracağınızı ...Quote:
Originally Posted by bUradAyız_uA
soun burada kimin ak kimin kara kaşık olduğu değil olmadık yere fanatiklik sokup brde hem suçlu hem güçlü hesabı üste çıkmaya çalışman ... çırpındıkça batıyosun devam etme istersen ....Quote:
ya bişi daha war o golün staddan anons edilmesi de yanlış. sanki fenerle gs yarışıyo şampiyonluk için cl de.
dostum deminde belirttim yine söylüyorum.... Beşiktaşın dışındaki hiç bir takımın ne içerde nede dışarda destteklemek elimden gelmiyor... bize ve türk futboluna fayda sağlayacağını bilsem bile içimden gelmiyor... biliyorum ki burada fenerbahçeli dostların dışında diğer takımların taraftarlarının destek mesajlarının çoğununda sahte olduğunu içlerinden geçenin farklı olduğunu düşünüyorum... bu düşüncemi ne yönde algılarsanız algılayın...
gerçekten ayıp ya ondan sonra yok efendim biz neden ön eleme oyunuyoruz neden bir takımla iki takımla çıkıyoruz diye sorarız birde sanki düşman takımı dicem ama nerdeyse kabul edilen de bu ...Quote:
Originally Posted by FenerBahceLi
iyide gol anons edilmediki gol sadece alt yazı olarak geçti oda görebilene
Quote:
Originally Posted by bortecine
şunuda sormak istiyorum... bizlerin kendi takımlarımızdan başka bir türk takımının avrupa maçlarını desteklememiz bukadar mı önemli... yani bugün fenerlilerin dışındakilerin feneri desteklememesinden dolayımı fener kazanamayacak... yani tek suçlu feneri yada bir başka türk takımını avrupada desteklemeyişimizmi avrupaya 1 yada 2 takımla gidiyor oluşumuz... yada takımların yetersizliğinden mi???
yoksa galatasaray uefa şampiyonu olduğunda tüm türkiyenin desteğini mi aldı...???
lütfen biraz düşünelim bu konuyu???
desteğe gerek yok köstek olmasınlar yeter .Quote:
Quote:
Originally Posted by bortecine
yahu dostum ya anlamıyorsun yada anlamak işine gelmiyor... ne kösteğinden bahsediyorsun.... bu gün kiev yensin diye hakemimi ayarlıyacaklar yada uefa düzeyinde çalışmamı yapılacak... burada fenerin yenecek gücü varsa zaten yenecektir... ama bunu sizi desteklemek yada desteklememekle alakası yok...
KONU KAPANMIŞTIR