Bizler İnandık Sizlerde İnanın Bizim İçin 4 Gol Atın.
Arkadaşlar dün rüyamda gördüm Fenerbahçe 2. yarıda rakibine 4 gol atıyordu acaba gerçekleşirmi ama bu avuntudan öteye gitmeyecek...
Printable View
Bizler İnandık Sizlerde İnanın Bizim İçin 4 Gol Atın.
Arkadaşlar dün rüyamda gördüm Fenerbahçe 2. yarıda rakibine 4 gol atıyordu acaba gerçekleşirmi ama bu avuntudan öteye gitmeyecek...
Yazıklar olsun! Can Arat'ı ben bu takımda görmek istemiyorum. Servet'ten hiçbir farkı yok. Geçtiği ıskalar, kaçırdığı toplar yüzünden gol yedik, adamların topu direkten döndü.
4 gol atmamız imkansız ikinci yarı. Maç bitti artık. Eğer Fener burdan maçı çevirir de turu geçerse Galatasaray forması giyerim :)
Çok ama çok sinir oldum, üzüldüm, sonra moralim yerine geldi. Suç ne taraftarda, ne Zico'da. Suç yönetimde. 3 Ağustos'a kadar stoper bulunamadı. Luciano'nun sakat olduğu belliydi, ama gönderilmedi, yerine stoper alınmadı. Lugano geç kaldı. Forvet yok. İnanılmaz goller kaçtı.
UEFA'da başarılar dilerim FB'ye, UEFA'da da bu savunmayla iş yapamayız.
Hayatımda ilk defa bir Fenerbahçe maçında sinirlendiğimi hatırlıyorum..
Uefa ve Hakem tamam bu işin başında geliyor ama bana göre en büyük suçlu Aziz Yıldırım!
O kadar ay Aziz başkan takımla ilgilenmeyip ortamı meşgul ederse olacağı budur. Şampiyonluktan sonra takımın başında kalıp şu defans sorununu, forvet sorununu başta çözseydi şimdi Fenerbahçe bu maçı çok rahat alırdı..
Ayrıca Zico'ya da değinmek istiyorum.. Motivasyon takımda sıfır! Eğer bu takımın başında bir Fatih Terim olsaydı bu maç böyle olmazdı.. Futbolcularını maça inandıracaksın ki başarılı olacaksın..
Bundan sonra ne olur bilemem.. 1-1 olduktan sonra hayaller kuruyodum Turksportal'a akşam girip keyifli yazı yazmak için ama olmadı.. Umarım 2.yarı çok değişik bir Fenerbahçe izleriz ve bu maçı alırız..
1 taneyi zor attık birader 4 taneyi nasıl atacaz yedigimiz 2 gol ü amatör takımlar yemez. Bu sonucta en büyük suc Aziz Yıldırımın dır. Sen 100.yıl kadrosunun sol bekini ümit özat a defansın göbegini can la önder e sag bek i kerim e forveti semih e teslim edersen kiev gibi takımda böyle yapar işte Yazıklar Olsun beQuote:
Originally Posted by batuhan1907
Şu andan itibaren bu takıma Ronaldinho yu transfer etsen bi anlamı yok.Koskoca Fenerbahcenin 100.yıl kadrosuna bak be
Hakeme bence duacı olun, kaç tane avantajlarını kesti adamların..Her seferinde 2. gol gibi net atakları olacaktı.
Bu nasıl takımmış bu arada, kanatlardan ortadan zıpkın gibi dalıyorlar içeri toplu veya topsuz.. vay anasını.
UEFA kötü olacak çünkü kupayı alsak bile bir kuruş para alamayacağız Fenerbahçe UEFA haklarını sattı...
güvenmediğim can yapacağını yaptı burada suç sadece canda deil takımda en iyi oynayanlar alex ve mehmet semih ve tuncay la bu iş yürümez semih ağır kalmasa bir gol tuncay topu ii kontrol etse 2. gol zaten ümit özat ayrı rezalet adama önde basçam die çıkıo öndere kendi yerini tutturuyo bu sefer önderin adamı boş kalıyo kerim çok güçsüz güç depolaması lazım nese uefa daha iyi en azından daha denk takımlar var
bence yönetimin fenerbahçe ye daha büyük zararlar vermeden istifa etmesi gerekiyor!!!
Verilmeyen penaltı içinmi, bariz gol sansında düsüren adama kırmızı vermedigi içinmi birader hakeme duacı olacakmısız.Quote:
Originally Posted by Frank_Castle
Fener berbat hakem fener gibi kiev isi biliyor taraftara yazık macın özeti bu işte
Hakem gerçekten çok kötü.. Bir penaltı, bir de kırmızı kart vermedi.. Bunlarla avunmamak lazım.. Alex gibi bir futbolcu karşı karşıya kaçırıyor.. Aklım almadı! İlk golde Alex topu kaptırıyor ama geri dönüp koşmuyor.. Bunlar olmayıncada malesef yeniliyoruz..
Canın sağolsun Fenerbahçe'M....
Elendik sayılır. yani su iki macta daum u aradım. geldiği günden beri daum dan nefret eden ben bu mac ve ilk mac için daum u aradım. böyle basit gol yenir mi? hemde takım en cok motive oldugu an. orta saha gücü yok takımda. adamlar o kadar kolay yaklasıyorlar ki defansa anlatmak mümkün deil. rüştü hatalı bi şekilde cıkıyor topu önlemeye, önder in arkası merkez bankasından farksız. giren cıkan belli deil. elini kolunu sallaya sallaya geciyo futbolcular ümit ve önder in oldugu bölgeleri. daum burda olsa en azından maca semih le ve rüştüsüz baslardı. semihin yerine mehmet yozgatlı yada selcuk u alıp orta saha gucunu artırırdı. ama yok zico su salak semih oynatıp duruyor. tuncay tek forvet olsa yeterdi. ilk macta bu kadar cok gol yemezdik. kendi sahamızda da yenerdik biz bunları. bir de futbolcular hersey bitmiş gibi kart görmeseler ii olur. daha uefa macları var. uefa da bizim için en ii kulvar su an için. gücümüz yetmiyor şampiyonlar ligine bunu yine gördük.
Ben Hep Destek Tam Destek Dedim elensekde elenmesekte bu takımın ligden düşsede 35.000.000 Fenerbahçeli olarak arkasında olacağız...
3 Ağustos'ta UEFA'ya kadro listesi verildi. Bu tarihe kadar 2 kontenjanı vardı Fenerbahçe'nin. + Luciano ve Anelka'yı gönderip 4 kontenjana sahip olabilirdi. Bu 4 kontenjanın 1 tanesini stoper, diğerini sağ veya sol bek, diğerini de forvet olarak kullansaydı. 3 kontenjanı kullanacaktı. Geriye kalan 1 kontenjan da Lugano olurdu, o da takıma 16 Ağustos'ta katılırdı. Böylece 3 kişi listeye eklenir, 1 kişi de turu geçilmesi halinde listeye dahil edilirdi. Ama 3 Ağustos'a kadar o listeye bir tane yabancı oyuncu eklenmedi. Yazıktır. Paranız mı yok? Bunun gerekçesi nedir, bunu yönetim açıklasın. Para mı yok? 52 bin kişi stadda, her maç 45 bin kişinin üzerinde seyirci topluyor. Kombine desen en çok satılan. Formalar çok satıldı, çoğu Fenerbahçeli formasını aldı. Piyango bileti alan çok oldu, taraftar kart alan da aynı şekilde... Bu kadar çok gelir varken, bu transfer yapamamazlık niye? Eğer Anelka, Luciano, Nobre yerine 3 kaliteli yabancı gelseydi bu turu zorlanmadan geçerdik. Ama görüyoruz ki 100. yılın en önemli maçında (şu ana kadar yapılan en önemli maç bu), Kerim, Can ve Semih oynuyor. Söyleyecek söz yok.
ya bu ziz yıldırım nie dönüyo hem diyo fb de kendi çıkarlarını düşünenler s.saran bulunamaz dio kendi ne kadar çok prim yapıyo 6 gün sonra transfer bitiyo lig başlayalı 3 hafta olmuş şamp.tan elenniyoz ama daha 1 yabancı hakkımız duruyo kadro dışında anelka gibi bi oyuncu duruyo bi türlü satmıyolar
bu takımın tek bir yıldızı var APPİAH..aksini iddia edenler maçı başka türlü bir seyretsin..
yazık gerçekten yazık...Üzülüyorum..kahroluyorum
penaltıyı zaten yazdım, ama adamların 2 net atağını gereksiz yere kesti.
sadece 1 tarafa yontmadı yani. ki attıkları gole benzer pozisyonlardı kesilen ataklar.
ya rüştü artık bitti arkadaşlar kimse onu eleştirmiyo bence rüştüfde suç adam elini değil ayağını kullanıyo ayağını uzatıyo topa sadece ya
alex desen ligde döktürür avrupa da birşey yaptığı yok olan türkiye ye oluyor...
Ortamı germemek için bişey yazmadım ama Japon bir gazetecinin Zico için yorumu : O çok iyi bir insandır..ama KRİTİK maçlaı çevirebilecek kapasitede birisi değil..Ben aslında Zico'ya güvenmiyordum..maalesef yanılmadım..Quote:
Originally Posted by M@kiN
dedim ya ..üzülüyorum ; kahroluyorum
bu arada 2-2..çıkmadık candan umut çıkmaz..
hadi be hadii
Zico'yu bu saatten sonra eleştirmenin anlamı yok geciken transferler,aksiliklerle kiev karşısında bundan fazlası zor olurdu...
Sağlık olsun...
YEnilsen de yensende taraftarın senle
Üzüntünle sevincinle seninle birlikte...
demin spkerin dediği gibi can ın bu maçda oynamaması lazım
sivasda yedekdi zaten daha henüz pişmemişti şampiyonlar ligi için daha genç
bende eray a katılıyorum ilk kez bir fener maçında sinirlendim hatta koltuğa bile tekme attım. bu kadar şahsiyetsiz top oynanmaz ki. rüştünün yediği 2. gol tam bir fiyasko daha dakika 5 te böyle basit bir kontratak verilirse rakibe olacağı buydu. Aziz yıldırım fener için bir çok şey yaptı ama bu sene yaptığı en unutulmazı oldu bence.. yazık oldu fenere uefada başarılar
Bu geciken transferlerin, aksiliklerin baş sorumlusu Aziz Yıldırım'dır.. Bunları en başında düşünecekti.. Yazık! O kadar umutluydum, umutluyduk ki..
yazık oldu ülke puanına katkılarını yapamadılar.Aziz yıldırım sözde 100. yılda tüm kupaları toplayacak süper fener kuracaktı daha bi icraati yok ne adam aldı ne bi şey yaptı
fenerliler kendilerinden bi futbolcuyu yuhluyolar hangisi o tam göremedim kim olduğunu ???
ümit özatı bi kısım yuhluyo bi kısım büyük kaptan diye bağarıyor
maç bitti
fenere uefada başarılar
forvet diye mahmut hanefi oynadı ya artık ne desek boş
Ümit Özat Bu takımın Kaptanıdır Baş TAcıdır!!!
Kapasitesi bu kadar onu yeterli görenlerde suç!!!
üzülüyorum..kahroluyorumm.
yazık yazık yazık...
yazık oldu fenere
Dönün geri sayfalara bakın en baştan beri bu kiev fenere en az 2 gol atar dedim. Bana objektif değilsin dediler! Objektif olmayan kimmiş bugün herkes daha iyi anladı herhalde. Keşke ben haksız çıksaydım ama görünen köy de kılavuz istemiyor. Bu arada İlker YASİN'de yine gaflarından birini yaptı! Can Sivasspor'da geçen sene değil ondan önceki sene oynadı ve yedekte kalmıyordu her maça 11de çıkıyordu adım gibi eminim. Can'a yapılan eleştrilere gelince bence biraz haksızlık ediliyor. Luciano çok mu farklı Can'dan? Veya şimdi başka bir yabancı yıldız dediğimiz ALEX neredeydi? Milletin beğenmediği Kerim yine en çok uğraşanlardan biriydi! Yalnız bu takımda tek kişiyi alkışlamak gerek. APPIAH...
Her türlü çekeriz cefayı siz sürün cefayı....;)
Uefa da muefa da hiçbi yerde basarılar dilemiyorum o aldıkları paralar bogazlarından nasıl geciyor yazıklar olsun be bu kadarmı gurursuzsunuz biz bile o pankartı gördükten sonra canımızı disimize takar oynardık sahaya bizi koysaydınız. Appiah tan baska saglam karakterli oyuncumuz yok.. Aziz Yıldırım a gelince
1- 1 ayımızı caldın
2- Bizi ümitlendirdin
3- Transfer yapamadın bizi semih e murat hacıogluna can a bıraktın
4- 30 milyon insanı kahrettin
5- Yeter artık bırak.
maçı FB li yeğenimle izledik. yediği gollerde beraber üzül dük attığı gollerde beraber sevindik. Ama bu kadar akadar ruhsuz bir futbol oynanmaz. Ne bileyim D.Kiev kontra ya çıkarken daha atak başlamadan faulle kesersin taktik faul yaparsın. Ama hiç bir icraat yoktu. hele o alex in kaçırdığı gol. Ü.Özat desek zaten hiç bir olumlu katkısı yok adma gibi 1 orta kesemedi... Ne diyeyim Fb ye UEFA da başarılar.
Tüm Fenerbahçe'li arkadaşlarıma geçmiş olsun. UEFA'da başarılar dilerim.
Uefa'da birşey yapabileceiğini zannetmiyorum fenerbahçe'den kaliteli bir yığın takım var ;)
hangi pankkart???Quote:
Originally Posted by CaPTaiN10
Kardeş uefa'da başarı futbolculara değil camiaya en önemlisi taraftara mal olur...Quote:
Originally Posted by CaPTaiN10
rüştü beceriksizin teki. ben bunu her yerde söylüyorum artık bıktım bu adamdan her hareketi hata bu adamın. ikinci goldeki. topu cıkıs ı cok hatalı. ama nerde biz bizi satıp takım degiştiren adamı geri aldık. bir de volkan gibi bi kaleci nin önünü kapatıyoruz. bu takımdan acil şekilde gönderilmesi ve ilk 11 de sahaya sürülmemesi gereken futblcular var. yazıyım bunları; serkan,deniz,servet,rüştü,semih,ümit özat hiçbiri fenerbahce gibi şampiyonlar ligi hedefi olan bu takıma yakısmayan futbolcular.fenerbahce nin bjk gibi olmasada büyük bi yenilenmeye ihtiyacı var.