cska hiçbirşey ama beşiktaş'ın 2 senedir uefa'da elendiği takımlarda hiçbirşeydiQuote:
Originally Posted by scolari12111
Printable View
cska hiçbirşey ama beşiktaş'ın 2 senedir uefa'da elendiği takımlarda hiçbirşeydiQuote:
arkadaşım takımları ve ne skorlar alabileceklerini tartışıyoruz pek büyük bi sorun yada konunun dağılması olmasa gerek ...Quote:
Originally Posted by FM_M@niaC
bunu söylemeye çalışıyorum böyle takımlarla tecrübe olmaz arkadaşlar !Quote:
Originally Posted by Del Piero_10
dileriz tüm takımlarımız başarılı olsun ...
Quote:
Originally Posted by bortecine
iyi ya işte sen nereden biliyorsun savunmanın açık vereceğini.bjk kimlere elendi demiş arkadaş mesela valencia tabi ondan önce ş.liginde peruzzi nin son dakika da yaptığı kasti hata!!! olmasa ş.liginde devam edecekti.son senede bolton ve sevilla vardı fazladan zenit çıktı onun da ist da nasıl puan aldğını hatılrıyoruz.tek şut tek gol.ben çok ama çok umutluyum bjk den ve 10 favorisinden biri siz karşı çıkıp gülsenizde.
ben çıkıcam şimdi bana allahını seversen 10 tane favorini yazsana şuraya sonra cevap yazarımsana .Quote:
mümkünse içine bjk yi de sıkıştır ...neymiş bakalım ilk 10 biz de görelim !
Quote:
Sizmi hayal kurmuyorsunuz. Don kisot bile sizden daha realist kalir be.Hersene avrupada kupa alicaz diyen Altay degil sizsiniz. Ondan sonrada her yenilgiyi tecrubeye baglayanda sizsiniz.Sen Ilker yasin gibi adamlari fazla dinleme bence.
Quote:
kelime oyunu yapıyorsun o nun mecazi bir mana içerdiğini bilmene rağmen benden isim istiyorsun ok arkadaşım bjk cska yı da eleyemez çok kötü berbat savunması var 10 tane gol yer maç başı!!gs ye de aynıları deniyordu zamanında ben kazanır demiyorum ama iddaalı diyorum.gs de grubu geçeceek diyorum.fb bu şekil de zor ilerler grubu geçse bile.kayseri elenebilir ama ufakta olsa şansı var.ts ise fark yer diyorum inş olmaz tabi.bu kadar açık ve net dediklerim.isteyen anlar katılıp katılmamak siz de tabi ki.
trabzonla kayserinin isleri cok zor
Fenerbahçe ve Beşiktaş rahat geçerler, gruplara kalırlar.
Trabzonspor'un işi çok zor. Apoel maçında da umut vermedi. Ama geçer umarım, iyi bir santrafor alırlarsa iş yaparlar. Marcelinho da katılacak takıma, yeni liste verilecek. Haydi Trabzonspor, ele şu Osasuna'yı!
Kayserispor'a da güvenim sonsuz.
4 takımımız da UEFA'da gruplara kalabilir, FB ve BJK büyük sürpriz olmazsa kesin kalacaktır ve iki takım da üst turları zorlayacaktır.
Umarım Fenerbahçe ve Beşiktaş UEFA Kupası finalini oynar :)
ve umarım UEFA finali Şükrü Saraçoğlunda oynanır. :DQuote:
Originally Posted by eGowiCh
cska çıkmış bize burda öğrendim.bana turu geçeriz gibi geliyor ama yinede temkinli olmak lazım.bu tür takımlar herzaman uğraştırıyor kartalımı inşallah geçeriz turu.
diğer tüm takımlarada başarılar.
4 takımımıza da hayırlı olsun inşallah turu geçip guruplara kalırlar
uefa finali glasgow da arkadaşlar sizin hayaller suya düştü
Beşiktaş ve Fenerbahçe garanti gibi ama Trabzon'un işi zor. Kayseriye ben güveniyorum gruplara kalacaktır. İnşallah Trabzon'da kalırda 4 takımımız birden Uefa'da yol alır. Salı veya Çarşamba ve Perşembe gecelerimiz çok zevkli geçecek..
Hadi yaw.Tüh .Ülkemize büyük katkısı olurdu. :(Quote:
Originally Posted by hurmet
bence kayseri az yi geçer trabzon kalır bi tek onlarda yürekten inanırlarsa onlarsa geçer
ne şükrü saracoglu bu sene final iskocyada
Kayseri'yi gruplarda göreceğiz diyenler; ALKMAAR gibi mütevazi bir takımı nasıl eleyecek Kayseri ..? :)
Zaten Önümüzdeki Sene için Başvurmadı mı Saraçoğlu ?
Kolasy bi rakip geldi..Bjknin işi zor ama geçer gibi¿¿¿
saraçoğlu ztn 2008 adaylarından bu sene adaylık yoktu ki:S ööle biliorm yani
2008 kadıköyde deyin lütfenQuote:
Originally Posted by hurmet
Fenerbahçe;
Bu tur için adı yetecektir küçümsemediği taktirde B 34 maçı gibi olur.
Beşiktaş;
İyi bir takım olma yolunda ilerliyorlar işi ciddiye alırsa çok rahat çıkar.
Trabzonspor;
Söylenecek fazla söz yok büyük ihtimalle veda edecekler ama top yuvarlaktır.
Kayserispor;
Gruplarda görmek hayal olmaz ama rakibinin tecrübesi yetecektir.
Quote:
Originally Posted by WishbonE
yaw kim var alkmaar da o kadar büyütüyonki bi şota var bide guduonsenmidir nedir görcez bakalım
Alkmaar Hollanda liginde 2.oldu;)
Kayserispor 2 senedir takım olma yolunda. Bu sene gerçekten bir takım oldular.. Ben Kayseri'nin yeneceğine inanıyorum.. En azından inanıyorum..
tüm takımlarımız inanırlarsa başaramayacakları şey yok ama gerçekten inanırlarsa
İnanmak Başarmanın Yarısıdır!;)
En ümitsiz olduğum, TRABZONSPOR...
Fenerbahçe ve Beşiktaş yüzde 1 milyon bu rakipleri çok rahat bir şekilde eleyecektir.
Kayserispor da güçlü bir kadroya sahip. Eleyebilir.
Haydi FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ! VUR DA GEL!
yanlız kurayı hangi gudubet çekti bilmiyorum ama gelebilecek en zorlu takım geldi..hayırlısı
ama sakın BJK geçemezz dediğimi sanmasın..hedef kupada en az yarı final ise geçeceksiniz..sadece güle oynaya geçmeyecez o kadar..
4 takımımıza da başarılar canı gönülden..
ama TS'nin işi zor olsada en iyi kurayı çektiler..Bolşan hepsine..
Allah yardımcıları olsun..
Yok yahu. Beşiktaş rahat eler CSKA Sofya'yı. Chelsea'yi, Barcelona'yı devirdi zamanında ;) Şu an umut veriyor Beşiktaş. Ricardinho da geldi. İyi bir stoper alınırsa, BJK sonuna kadar götürür bu işi.Quote:
Originally Posted by DeDe
Beşiktaş inşallah CSKA Sofya yener ve çıkar amın:D
inşallah kardeş
Bence en şanssız kura kayserinin! Çünkü Alkmaar kupanın favorilerinen!
allah tüm takımlarımızın yardımcısı olsun. BJK,FB; ve KAYSERİ nin çıkacağına inanıyorum. TS inşallah çıakr ama pek umudum yok :(
......avrupa'da Yenİlgİsİz Tek TÜrk Takimi Kayserİspor............
Hollanda 'da çok güçlü bir ekip konumundalar. Kayseri'de kim var ..? Ben Kayseri'yi, Alkmaar'ın gücü ile aynı olduğu kanısında değilim. Çünkü Alkmaar'ın maçlarını takip eden birisiyim..Quote:
Originally Posted by KAYSERİSPOR
Daha 6 maç yaptı ya :) :) Umarım gerisi gelir ;)Quote:
Originally Posted by VanDerSarper
Alkmaar'da büyütülecek bir şey yok diyen arkadaşlar son 2 sezondur Alkmaar'ı UEFA'da takip ediyorlarmı acaba? Çok büyük bir yıldız yok takımlarında ama gerçekten takım halinde çok iyi savaşoıyorlar. Umarım tüm takımlar tur atlar ama ben Kayserispor ve Trabzonspor'un eleneceğini düşünüyorum. Biliyorum bana kızacaksınız ama bu benim fikrim. Kadıköydeki Kiev maçından önce de bu Kiev feneri en az 2 kere vurur dedim bana objektif ol dediler ertesi gün objektif olduğumu anladılar. Umarım sizin dediğiniz gibi olur ama sanmıyorum ben...
Sonuna kadar katılıyorum sana ..Quote:
Originally Posted by bUradAyız_uA
Sonuçta Kayseri'ye, Trabzon'a bir garezim yok. Neden elenirler diyelim ki ..? Bende böyle düşünüyorum ama umarım yanılırım.
ben önceden de yazdım fb ve bjk mucize olmazsa eler kayseri %5 belki o da ts ise bu haliyle ispanya da fark yer gibime geliyor umarım yanılırım ama pek sanmıyorum.bjk nin de kupanın favorilerinden olduğunu düşünüyorum.
AZ Alkmaar'ın Teknik Direktörü Van Gaal'in Kayserispor hakkında şunları söyledi.
" Kayseri yüksek bir yer nefes almakta zorluklar yaşayabiliriz. Belkide bu yüzden ilk maçı kendi sahamızda oynamak bir avantaj. Biz yaş ortalamamızı düşürdük Kayserisporda bizim gibi genç bir takım 23 yaş ortalamasına sahipler.Rakibimiz Türkiye Gol kralını takımında bulunduruyor ve geçtiğimiz yılı 5. olarak tamamladılar. Şotanın dediğine göre rakibimizin yerleşimi dağlar arasında ve bu yüzden nefes almakta zorlanabiliriz. Geçen yıl hatırlarsanız ilk maçımızı Krylia Sovetov'a karşı oynamıştık ve belkide bu yüzden 5-3 kaybetmiştik"
-----------------------------------------------------------------------
Rakibimizi eleyeceğimize inanıyoruz"
Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, turu geçmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, "Hep beraber hedefe kilitlendik. Rakibimizi eleyeceğimize yürekten inanıyoruz'' dedi..
25 Ağustos 2006, 16:00
Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ''Rakibimizi küçümsememiz mümkün değil. Kaliteli bir takım ile eşleştiğimizi düşünüyorum, ama biz de takım olarak kaliteliyiz ve iyiyiz. Hep beraber hedefe kilitlendik. Rakibimizi eleyeceğimize yürekten inanıyoruz'' dedi.
Sağlam, ''Orada alacağımız iyi bir sonuç bizi rahatlatacak. Hollanda?dan döneceğimiz avantajlı skorla kendi sahamızda oynayacağımız maçta rakibimizi rahatlıkla geçeceğimizi düşünüyorum. Ayrıca, UEFA Kupası'ndaki diğer takımlarımıza da başarılar diliyorum. Fenerbahçe daha rahat bir takımla futbol oynayacak. Beşiktaş da öyle. Trabzonspor'un rakibinin biraz daha etkili bir takım olduğunu biliyoruz.'' dedi.
Kayserispor Kulübü Asbaşkanı Şaban Miraboğlu da UEFA Kupası 1. turunda eşleştikleri AZ Alkmaar'ın iyi bir takım olduğu ancak, fazla da gözlerinde büyütmemeleri gerektiğini söyledi.
Miraboğlu, ''AZ Alkmaar iyi bir takım, ama fazla da gözümüzde büyütmememiz gerekiyor. Artık, kolay takım da yok. İlk maçın deplasmanda olması bizim için avantaj. Futbolcular, teknik heyet ve yönetim, tek yürek olmuş durumda. Çok güzel bir birliktelik var. Bu güç bizi buralara getirdi. İnşallah AZ Alkmaar'ı da geçerek yolumuza devam edeceğiz.'' dedi.
Teknik Direktorlerinin Rakibi Kucumseyecek Hali Yok! Futbolcularinin Motivasyonuicin Mecbur Bunlari Soyleyecek! Kayserispor'un Alkmaar'a Bas Tutacak Takim Olacagini Sanmadigimi Yineliyorum. Evet Kayseri Gecen Sene 5. Oldu Takimda Gol Krali Var Ama Ne Olursa Olsun Alkmaar Ayarinda Bir Takim Degil! Bu Alkmaar Dedigimiz Takim Bence Bu Kupanin En Buyuk Favorilerinden Biri!
ben kayseriye güveniyorum,kayseride fena futbol oynamadı bu yıl şu ana kadar.