Quote:
Originally Posted by macrofobia
dostum demoyu ındıren cok kısede vermıs bu hatayı hatanın sebebıde javaymıs
gereklı yardımı yonetıcı arkadaslar gosterıceklerdır zaten ben hala demoyu ındırnmekle mesgulum 1.5 saat ım daha var:(
Printable View
Quote:
dostum demoyu ındıren cok kısede vermıs bu hatayı hatanın sebebıde javaymıs
gereklı yardımı yonetıcı arkadaslar gosterıceklerdır zaten ben hala demoyu ındırnmekle mesgulum 1.5 saat ım daha var:(
Quote:
Originally Posted by hologram1
yardım için teşekkürler. sorun halloldu :)
şu anda demoyu bilgisayara yüklemekteyim. çok kısa zaman sonra ilk görüntüler elinizde :)
oyunu açtım klasik görüntüler ekrana geldi siyah bir ekran var şu an karşımda gelişmeler az sonra :)
arkadaslar rapid de kota sorunu yaşıyorsanız beklememek için modeminizi açıp kapatın inidirebilirsiniz
fm aşkı bu kota falan dinlemez...Quote:
Originally Posted by anakonda52
Quote:
muhtemelen o siyah ekranda kalacaksın çünkü bende orda kaldım ordan ileriye gitmiyor şuan
Quote:
aynen öyle oldu. ctrl+alt+del işlemini uyguladıktan sonra tekrar açmaya çalıştığımda bir hata oluştu sanırım en iyisi beklemek olacak. :( :( :mad:
dogru ama sabretmek lazımQuote:
Originally Posted by nekop
olay tamamen yeni bir boyut kazanmış durumda türkçe xp yüklü makinalarda oyunun çalışmama durumu söz konusu büyük bi olasılıkla ingilizce dil seçeneği yüklememiz gerekecek makinalara.
demo'yu indirmiş ve oynayabilen biri varsa (muhtemelen oyuna takılmış olacaktır ama) başka bir yere yükleyip adresi bize verebilir mi?
hocam oynayamaman oyunla ilgili değil türkçe xp ile alakalı yoksa sorun oyunda değil millet çatır çutur oynuyor.
Quote:
oyun yüklenmiş olsa bile mi?
valalhi hala iniyor.daha bitmedi.gayetde koaly oldu indirmek sağolsun turksportaldan ;)
anasayfadaki linkten giderek indirdim ark.lar.uamrım indirme bitincede sorunsuz çalışır :(
eğer ingilizce xp yani orjinal dilindeki xp yüklü ise sorun çıkmaz zaten ama türkçe xpde sorun var.
arkadaslar oyun acilmis durumda vatana millete hayirli ola
Quote:
dostum nerdeyse herkesın pc sınde tukce xp var
ne yapmamız gerekıyo bı bılgın varmı?
Quote:
nasıl açtın bakayım bi söle
nsl açtın?? bende de aynı hatayı verıyor ve kapanıyorr:confused:
arkadaşlar oyun süperr :D denetim masasında bölge dil seçeneklerinden gelişmiş bölümüne gelin ve dilinizi ingilizce yapın. bende oldu :D
Quote:
yaw nasıl açtın arkadaşım bi sölermisin yoksa salladıgına inanıcam
beyler acele etmeyin yakında sitedede yayınlanır
arkadaşlar birazdan bir kaç adet screen upload edip link gönderecem bakarsınız. inanmayanlar için!
bende dediğini yaptm ama acılmadı :(
:) :) :) :) modlar oyuna dalmışlardır sitede yayınlanması için çok fazla beklememiz gerekebilir macrofobia açmış oyunu:) :)
yaw macro arkadaşım açtıysan nasıl açtıgını anlatsana önce screen koyacam diyosun hala ya bi anlat nasıl açtıgını sonra ister screen koy ister oyunu koy yeterki nasıl açtın bi anlat bütün millet oyunu açmaya ugrasıyor bi anlatta bizde kurtulalım şu dertten
ya anlattığım gibi bölge ve dil seçeneklerindeki bütün ayarlarınızı ingilizce yapın kurtulun. ben öyle yaptım ve açtım oyunu.
http://rapidshare.de/files/35043121/Demo_goruntuler.rar
adresinden ilk görüntülere ulaşabilirsiniz
dediğin gibi bütün ayarları ingilizce yaptım ama yinede olmadı:(
bilgisayarını yeniden başlatman gerekiyor onu da yaptın mı?
evet 3 resim koyuyorum böyle yapark şuan oynuyorum
http://img153.imageshack.us/img153/1751/ayar1ro7.th.jpg
http://img227.imageshack.us/img227/4049/ayar2os9.th.jpg
http://img246.imageshack.us/img246/7818/ayar3iv6.th.jpg
evet simdi acildi saol:)
oyun acildi fakat add manager diyip ismimi filan yazamiyorm cildiricam:(
ben de sana tam onu soracaktım aynı sorun bende de var bir de preferences'a girince hata veriyor onu da denesene bi, belki indirdiğimiz versiyonda sorun vardır.
hologram1 nsl manager ekleniyorr..
muhahahha bende orda kaldim iste nasil olacak hicbi bilgim yok adamlar turkler oynamasin diye heryolu yapmislar
acaba javanin baska bi versiyonunu mu yuklemek gerek..cunku yeni bi ekran geliyor ama first name last name kismina tiklayamiyorm o ekranda:s
Quote:
Originally Posted by ertug1907
neyse araştırmaya devam uyku yok anlaşılan :confused:
yöneticiler de oyuna daldı herhalde??!!
ne olacak bu halimiz?
yok javayla bi ilgisi de anlamadim olayi bu site yanilmiyorsam fmin turkiye yetkisine sahip olan site acaba neden bole bir sey var adamlar oturmuslar turkler oynamasin diye ugrasmislar resmen
arkadaslar oynayanlar nasıl oynuyo cozemedım bu ısı benım demoyu ındırmeme 5 dk kaldı hevesım kalmadı yaw:(
baksanıza sorunu cozdunuz oyuna gıremıyosunuz:(
takimi sectikten sonra soldan confirm diyeceksiniz
hocam iyide takimi secemiyoruzki direk olarak manager ekleme olayi cikiyor ordada ne isim nede soy isim yazabiliyoruz/
Birazdan ss ler geliyor
arkadasim orada next var ona tikla onda sonra isim ekrani gelecek