arda iyi oynadı ayrıca bu carrusca niye oynamıyor anlamıyorum ben rakibi kendim fazla abartmışım galtasaray bence bu takımı çok zorlanmadan yenebilir
Printable View
arda iyi oynadı ayrıca bu carrusca niye oynamıyor anlamıyorum ben rakibi kendim fazla abartmışım galtasaray bence bu takımı çok zorlanmadan yenebilir
fenerbahçeli arkadaşlarım
siz diyorsunuz ki isteyen istediğini tutar
o zaman burada gs li taraftarı çok olan bu konuya daha seviyeli yaklaşımlarda bulunsanız iyi olur
ayrıca gs çok güzel oynamasa da umut kırıcı deil en azından bi tek hakan şükürü arıyo gözüm doldurma topla oynanacaksa kesinlikle hakan olmalı ama maalesef grip
ben zaten boş boş koşuyor dediğim o yapacak ama yaptıracak adam yok , gönderen yok topu :( olcak ama...
bu maçı alacaz bi yolu olacak ama mutlaka alacaz
Cİmbom Gol Gol Gol
Ataklar Galatasaray'dan Gelmeye Başladı Her An Gol Gelebilir Gelmesi Lazım..
Ümit Karan >>
Hasan Kabze <<
Bana Göre Yanlış Değiişiklik Sabri , Inomoto felan cıkması gerekiyor ..
abooooooo hasan çıkarıyor gerets yaw koşan adam lazım bu takıma neyse iliçde çıktı koşmuyordu
Artık bu maç seyredilmez...
Bu kadar iğrenç bir futbol oynanmaz.Hiçbir oyuncu birbirleriyle uyumlu değil...
Gerets bu takıma Arda'yı kazandırmaktan başka doğru dürüst birşey yapmadı...
Oyuncu Değişiklikleri Fos -
iki tane insan evladı geziyor sahada cıkan topcunın teki koşan bir topcu -
ardayı oynatıyor ona +
iyi zaten ardayı da ersun yanal kazandırdı cimboma o oynatmasa gerets ardanın farkına varmazdı
Gerets Gitsin Bu Takımdan Gitsin Böyle Takım Yönetecekse Gitsin ,
Yaptığı Değişiklikler Değişiklik Değil..
Sabri , inomoto , necati sahada napıyor inomoto geziyor , necati,sabri gol kacırıyor...
+3 Uzatma Oynanacak..
galatasaray kazanabilirdi bu maçı ama forvetler etkisiz kaldı özellikle ümit yeteri kadar kondisyonu yok
neyse artık ilk puanımızı aldık en azından 0 değil. :D
benim en beğendiğim adam ferhattı pas hataları olmasa arda'da diyebilirim.
sonuc dedigim gibi oldu : beraberlik
herkese iyi akşamlar
Almamız Gereken Bir Maçtı ,
Grupdaki 2 Maçta Böylelikle Berabere Bitmiş Oldu..
Ama Lig ve Avrupa Maçlarına Böyle Devam Edilmez..
Şu Anda Eleştirdiğimiz Hakan Şükür'ü Nasıl Arıyorum Varya..
hakem kötü,gs iğrençti.biz bu şekilde oynarsak uefa ya bile gidemeyiz
ya kendimizi kandırmayalım arkadaşlar galatasaray bu kadroyla bu yıl bişe yapamaz
Mahalle macı gibi mactı cok pas hataları pozisyon yönünden cok kısır.Hasan Şaş'ın çabalarıda işe yaramadı..İyiki Psv-Liverpool macıda berabere bitti.gs de gördügüm 2 eksik var
1.2000 Ruhu
2.Teknik beceri
iğrenç deildik abartmayın sadece son vuruşları yapamadık eğer necati o golü atsaydı da maçı kazansaydık acaba görüşler farklı olurmuydu
herzman sölerim..galatasaray sadece song a emanet..bir gün bizi bırakırsa,çökeriz..gs herzaman kötü oynar ama song un kötü oynadığını hiç görmedim
aynen ya hakan şükür olsa çok iyi olurdu.Quote:
Originally Posted by AzraiL™
bugün kaçan pozisyonlarda kafayı yedim yaw nasıl kaçar diye
necati ne goller attı..ama ben onu yine eleştirdim..85de gol olsa nolcaktıki..resmen iğrençtik kabul edin..gol olsada olmasada iğrençtik bugünQuote:
Originally Posted by büyükpivot
yazık oldu yenebilirdi galatasaray keşke son vuruşlarda biraz daha becerikli olsaydı ayrıca diğer maç da berabere bitti yense önemli bir avantajı olurdu
kötü oynayan bordeaux şu maçtan puan almamalıydı
neyse gs ye başarılar
gerets macı bitiren adamdı galatasarayın gol atması gereken yerde iki ofansif oyuncuyu cıkardı
necati allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın e mi. tek bir tane olumlu hareket yapmaz mı bir adam ya. berbat bile oynamadı. hakan her zaman ihtiyacımız olan bir adam. bu görüldü bu maçta da. şişirdiğimiz bir topu bile alamadık. inanılır gibi değil. hakem de salağın teki bana göre. maçın sonucuna tesir etmedi ama oyun da oynatmadı.
pozisyonlar BECERİKSİZLİK ten kaçtı..başka bir nedeni yokQuote:
Originally Posted by Oghuse
2 takımıda kutlarım.Hiçbiri maçı haketmedi....
bu arada sitelerde galatasaray yorumları için geziniyordum konuyla alakası yok ama şu habere bi bakın http://www.spor3.com/haber.php?haber_id=156857
bırak allahını sewersen yaw..gerets napsın.adamlar top mu oynadı..hasan we iliç bişey yapmadı..süründüler..çıkarmayıpta napcaktıQuote:
Originally Posted by fenerbahce_1907
yaw abi geretsde mehmet topalı oyuna alıyo deli oldum ya adam öle bakındı maçta
bu takım necati ve sabri olduğu sürece hiç bişey beceremez koca 90 dk hiç bişe yapamadılar
alsaydı oyuna carruscayı falan gitti su ana kadar galatasarayda hiçbi katkısnı görmdiğim cihanı aldı mehmet topalı aldı macı gerets verdi benceQuote:
Originally Posted by tardelli11
nie almasın.geçen maçta en çok sawaşan adam oydu.hatta ilk 11 e alması lazımdı..ben gs de hırs görmüorum..Quote:
Originally Posted by villamania7
mehmet aslında kumaşı iyi bir adam. onu fazla yermemek lazım. dün bu adam süper ligde ilk maçına çıkmıştı, bugün şamp. liginde. henüz erken ama yine aklıma geldi bak. yahu necati bi olumlu hareket yapsan dişimi kıracam ha valla.Quote:
Originally Posted by villamania7
maçı galatasarylı beceriksiz oyuncular werdi(song hariç)mehmet topal mücadeleci bi futbolcu..öle hasan şaş we iliç gibi yürümüo sahada..Quote:
Originally Posted by fenerbahce_1907
Hakan Şükür Şu Anki Haliyle Bir Necati'nin , Bir Sabri'nin Pozisyonlarında En Azından Topu Kaleye Atardı , Ki Kafama şu Takılıyor Bu Takım Niye Böyle Pişman Oynuyor ?
----
Inamoto , Alışmadı , Uyumsuzluk var Peki Niye Böyle Bir Maçta Oynuyor , Carrusca Var Sol Ayak Dedik , Frikikci Lazım Dedik Elimize Geldi Niye Oynatılmıyor Carrusca Oynatılmıyor Hadi Peki Niye Ayhan Yok Ayhan Topu ileri Taşıyor Duvar Pasları Kısa Paslar Kurabiliyor , Topu Taşıyabiliyor ,
Sabri , Öyle Pozisyonlara Girdi Kötü Vurdu , Sabri Yerine Cihan Azda Olsa Gözümde Daha iyi Oynadı ,
Necati , Tamam Necati Hırslı Ama Hırsından Başımıza Gelmeyen Bırakmadı , Morali Bozuk Oynayamıyor Niye 90 Dk Oynuyor , Yerine Hakan Şükür'ü Bile Tercih Ederdim En Azından Eleştirdiğimiz Kaleciye Pas Atıyor Dediğimiz Şutları Çekebilirdi...
Gerets , Herşey Güzel Carrusca'yı Almıyorsan Onada Güzel ,
Peki Niye Her Zaman Değişiklikleri Geç ve Yanlış Yapıyorsun..
Bunları Düzeltmemiz Lazım..
Şuna Acıyorum Sadece Oraya Giden Yollarda Saatlerce Bekleyen Seyircilere Acıyorum Yazık...
Hakemin futbolu engelledigi görüsüne katılmıyorum cünkü 2 takımda zaten top fln oynamadı hakem ne yapsın
ben necati ye kızamıorum..bu adamın kapasitesi bu kadar.kazma nın teki.hırs yok,mücadele yok..zeka yok..ne war bu adamda anlamıorumQuote:
Originally Posted by cureshot
o değil de kondisyonu düşük ümit karanı niye tek forvet bırakıp çocuğun fiziği iyi fransız defansı arasında ezilmesine izin verdi bu gerets hiç anlamadım. hele son dakikalarda tek forvet olarak necatiyi oynatması tam bir facia yani. trajedi gibi bişi. gülsem mi ağlasam mı karar veremedim.
Şimdi Gerets ligteki gibi oynasa Avrupa'da böyle mi oynanır derlerdi.Avrupa takımı gibi oynadı bu sefer de iğrenç berbat deniyor ve denecektir.
Dünya Kupasındaki takımlar gibi oynadı Galatasaray.Ya uzaktan atacaksın ya da duran toptan onun haricinde fazla pozisyon bulamazsınız.Forvetler de sakatlıklardan dolayı formsuz sonuç bence hayal kırıklığı değil.Bordeux dediğiniz takım bir mahalle takımı değil Fransa gibi bir üst ligi 2. sırada tamamlamış bir ekip.
Kontrollü oyunu gayet iyi oynadı Galatasaray az pozisyon verdi az pozisyon buldu doğru orantıda.Galatasarayın bence şu an 2 sorunu var:
1-Forvetler formsuz.
2-İyi orta yapan oyuncu yok.
Sabri sağ bekte gayet iyi oynadı ferhat da öyleydi.İnamato henüz takıma alışmış değil çok pas hatası yaptı çünkü hep arapas atmaya çalışan bir isim.
bide taraftarlar var ilk başlarda baya destek vardı sonradan azaldı.