çok gol kaçıyo gerçekten
Printable View
çok gol kaçıyo gerçekten
turu alalım yeter ama çok katı defans var
harbiden ne bicim bir mac her 10 dakika ara ile tehlikeli bir pozisyon oluyor
maç bitti gibi. 2-1 hayırlı olsun
buda iyi bir sonuç deplasmanda daha çok gol bulabilir fenerbahçe hayırlısı olsun...
maca gelirsek sadece alınmıs iyi bir sonuc....... ama bu fenerbahce yarın performansı bakımında cok elestirilecek........
hepimiz fark atar dedik nerdeyse gol de atamıyacaktı valla fenerbahce bugün herkesi yanıltıgı gibi beni de cok yanıltı..........
üstelik spikerin bir mac anlatısı var resmen uykumu getirdi tempo cok düsük bir mactı.................
bitti deplasman fenerbahçemize başarılar...
kanal d de maç izlemek istemiyorum zaten ben bayıyor ...
hiç iyi oynayamadık bence zico oyuna selcukla baslasaydı daha iyi olurdu bide ilker yasin macı rezil etti herkezin uykusu gteldi yaw
Kanal D gerçekten çok kötü anlatıyor İlker Yasin'in anlattığı maç istemiyorum benide baydı...
2-1 bitti maç yaw atsaydı daha keşke :D
İlker yasin ne yapsın o atesli Fenerbahce taraftarı bile sustu oturdu böyle bir futbolu kimse beklemiyordu 2-1 cok kötü 12 takımlı danimarka liginin 8. sine 2 gol atabildik üstüne üstlük 1 tanede yedik ilerisi için pekte iyi sinyaller vermedik
aboooo walla o kadar transferle kötü skor hai onlar orda seyircisini arkasına alır yenerse
evet bayıyor ama kardes macta tempo dene birsey yoktu onun içinspiker ölü gibi mac anlattıQuote:
Originally Posted by Lynx lynx
yok daha neler hiç sanmam ama fener hafife mi aldı ne?????**Quote:
Originally Posted by villamania7
benim sitemim taraftara iikinci yarı hiç bağarmadılar tarafrtar istemedi resmen 3. golü ben oynuyor olsam benimde şevkim kaçardı oynamazdım valla
En iyisi benim yaptigim gibi sesi kapatip seyretmek.. :)Quote:
Originally Posted by batuhan1907
Maci seyredemedim ancak galibiyete sevindim. Herhalde Fenerbahce deplasmanda bu kazanilan (az da olsa) avantaji kaybetmez.
Bu arada biraz ofansif cikmis galiba Fenerbahce sahaya.. Umarim Zico rakibin zayifligini dusunerek bu ofansif kadroyu cikarmistir. Gurup maclarinda Fenerbahce defansi bu kadar ofansif oyuncuyu kaldiramaz.
İlker Yasİn Harbİden Ne Yapsin Mac Temposuz Olunca
ben ilker yasinin hiçbir zaman düzgün mac anlattığını görmedimki
MACTANDA KAYNAKLANDI BİRAZQuote:
Originally Posted by fenerbahce_1907
GÜRCAN BİLGİÇ NTV YE KONUSUYOR ODA BU MACIN SKORUNA İNANAMAMIS
Bende inanamadım. :) Bu kadar rezillik olmaz keşke NTV gösterse onun gösterimeleri anlatımları çok iyi oluyor.Quote:
Originally Posted by anakonda52
okay karacan ve güntekin onay 'ın anlattığı maçlar çok daha keyifli oluo maçlar temposuz olsa bile...
valla Ntvdegİl Demİn Kayserİspor Macini İzledİm Kanal A SÜper Mac Anlatti Hem Yorumcu Falan Vardi DÜsÜn
şu deivid de souza yı hiç beğenmedim nobre bile daha güzeldi
bence gayet iyi oynadı deivid ve kezman ikilisi orta sahada çok top kaptıran oldu
ZATEN ONU FENERBAHCE NİYE ALDI BÜTÜN HERKEZ BİRBİRİNE ONU SORUYORQuote:
Originally Posted by crazy_engin88
2-1 iyi bir skor değil ama Fenerbahçe fena futbol oynamadı.Açıkcası ben seyrederken keyif aldım.Özellikle Beşiktaş-CSKA Sofia maçından sonra baya iyi gitti.
daha takım birbirini tanımadı onuda göz önünde bulundurmak lazım
kötü bir maçtı.seyirciden tepki bile gelmedi maç boyu.skor da bir hayli tehlikeli.turu burada garantilemeliydi fener.danimarkadaki maç hiç kolay geçmeyecek.fenerin yenileri de hiç göz doldurmadı bu maçta.özellikle edu ve deivid bir hayli kötüydü.yenilen golde edunun hatası affedilir cinsten değil.kezman da gol atmasına rağmen etkili olamadı.
ben edu yu fazla beğenmedim luano la ikisi bi adamı tutamadılar ama takım genelde fazla kötü değildi özellikle uğur ve kerim süperdi
valla Eger Randers Takimi GÜclÜ Bİr Takim Olsa Dİcemde Fenerbahce Elenİr Dİyecem Ama Yari Profesyonel Takima Baska Ne Denİrkİ
Çok kaçırdık çok. Ama her maç bu kadar gol kaçmaz, bir de maçın sonlarına doğru taraftar da sustu, takım da durdu. Ben Deivid'i çok beğendim, her topa müdahale etti, ilerde pres yaptı gerçi top kontrolü her an topu kaptırcak gibi ama çok top kaptırmıyo. Kezman iyiydi, idare eder yani gol atması güzel. Selçuk girdi orta saha toparlanır dedik daha beter oldu, çok top kaybeden yorgun Tümer daha iyiydi bence. Kerim'i de çok beğendim ama orta yapmayı öğrenmesi lazım, biraz da fiziğini geliştirip savunmasını geliştirirse şahane bir sağ bek kazanmış oluruz...
Bu kadar kapanmasına rağmen bu kadar pozisyon buluyorsak deplasmanda bu kadar defansif oynamayacak bir Randers karşısında turu geçebiliriz. Beklediğimiz bir oyun olmadı ama ben inanıyorum zamanla daha iyi olacağız...
kesinlikle katılıyorum...Quote:
Originally Posted by Lynx lynx
birde sadece ilker yasin değil kanal d ve show tv nin tüm maç spikerleri maç spikeri olmaktan çok uzaklar...maçların çoğunu sesi kapatarak seyrediyorum...insanın sinirleri bir yere kadar tahammül ediyor...
Anderson (Porto'daki) gibi bir adamımız olsa... Hızlı oynasak farklı kazanabilirdik, fakat çok ağır oynuyoruz. Özellikle Alex ve Tümer el freni gib, alıyor dönüyor da düşünüyor. Daha hızlı kanatlardan ve göbekten saldırmalıyız.
Takım savunması diye bir şey yok bizde. Rüştü de maşallah her topu alıyor, bir tek top geldi, o da gol ! Zamanla daha iyi oluruz, Sivasspor maçı çok kritik, o maçta gol yemeden galip gelirsek işler yoluna girer.
ya maçı bırakın da bu ilker yasin bırakmayacak mı yine tamamlayamadım 90 dakikayı nedense bu adam anlatınca en geç 50 de baygınlık geçiriyorum:D allah ım kurtar yarabbim!mehmet ali birand da aynı kanalda o anlatsın daha güzel anlatır.
Ben bu macı seyretmedim, biraz maca biraz baska kanallara zap.
Kanal D'nin eziyetinden ne zaman kurtulacagiz biz?
fb diil uefa yı almak gruplardan çıksa iidir
walla yaw akıllarını başlarına almaları lazım yoksa gruplara bile kalamayabilir
Bahsettiğin Porto lu Anderson a Barça kançayı takmış o kadar iyi bir oyununun Türkiye ligine gelmesi sadece hayal gibi...Türkiye ligine ançak Alex alınabilir...Alex kötü futbolcu demiyorum çok yetenekli ama Avrupada futbol çok tempolu oynandığı için orada başarılı olamıyor...Quote:
Originally Posted by eGowiCh
Fenerbahçe'yi tebrik ederim. Ama bu skoru kimse beklemiyordu. Herkes bugün fark bekliyordu. Fener'in bu maçı şanslı olarak alması beni düşündürüyor. Randers kendi filelerini havalandırmasa belki daha farklı olurdu skor.
Umarım Fener, deplasmanda bir facia yaşamaz. Rahat bir şekilde gruplara kalırlar.
inşallah gecen sene galatasarayın başına gelenler bu yıl fenerin başına gelmez...
valla fener hiç umut vermedi adamlar orda kazayla 1 gol bulurlarsa yine bu sefer çıkmayabilir