şimdi üst üste psv ile maçımız var demi
ikinci yarıda oynadığımız gibi oynarsan yeneriz inşallah onları
Printable View
şimdi üst üste psv ile maçımız var demi
ikinci yarıda oynadığımız gibi oynarsan yeneriz inşallah onları
psv maclarından 4 puan cıkarırsak tamam
Grubun düğümünü PSV maçları çözer.Eğer PSV maçlarından en azından 4 puan çıkarmayı başarırsak gruptan çıkarız.
ben hala kadromuz iyi mi kötü mü onu anlamadım ... :) inamoto oynamadı diye mi böyle oldu onu düşünmeye başladım .... çünkü inamoto kadroya girdikten sonra takım çok kötü oldu ondan önce ki maçlarda o kadar kötü değildi ... ayrıca hasan şaş gibi oyuncuları tecrübelerinden yararlanmak için böyle maçlarda oynatmak lazım (90 dak)....... sabri çok iyi oynadı bu kadar iyi oynuyacağını tahmin edemezdim ... carrusca bile son 10 dak. da adından söz ettirdi ... arda bence avrupa maçlarında böyle oynamaya devam ederse onu elimizde tutamayacağız ... eğer biz bu futbolu lig maçlarına da yayabilirsek şampiyonluğun en büyük adayıyız ...
Doğum Günün Kutlu Olsun Orhan Ak..
Liverpoollüler G.Saraylı 2 yıldızı istedi
29 Eylül 2006 09:40
Galatasaray’ın Liverpool maçının ikinci yarısında ortaya koyduğu muhteşem futbol, İngiliz ekibinin taraftarlarını da şoke etti... Taraftarlar Cimbom'dan transfer istedi.
Liverpool taraftarları, internetteki forumlara yazdıkları yorumlarda Galatasaray’a övgüler yağdırırken, kulüplerinin yöneticilerine transfer için tavsiyede bulundular.
Liverpool’un dünyaca ünlü taraftar grubu Kop’un, www.redandwhitekop.com adresli internet sitesine gönderilen yorumlarda, sarı kırmızılılara övgüler yağdırıldı. Bu yorumların bazıları şöyle:
İki kelime; Hasan Şaş’ı alın. Hayır. Sabri’yi alın. Hayır, hayır, ikisini birden alın.
Türkler ikinci yarı çok iyi oynadılar ve maçı hiçbir zaman bırakmadılar, bunun için de onlara şapka çıkarıyorum. Düşündüğümüz gibi parkta yürümek kadar kolay olmadı, ama sonunda yine kazanan biz olduk.
Bu akşam ’ortalara karşı nasıl savunma yapılmaz’ dersini verdik.
Bu şekilde kurtulduğumuz için şanslıyız. Geride felakettik ama Peter Crouch iki takım arasındaki farktı.
Daha önce bu kadar fazla tehlikeli orta yapan bir takım gördüğümü sanmıyorum. Savunmamızın sallanmasına neden oldular.
Maçın böyle biteceğini aklımın ucundan bile geçirmemiştim. 6 dakikalık çılgınlık neredeyse bize pahalıya patlayacaktı.
Bu galibiyetten sonra çok rahatladım. Bu gece yapılan ortalara karşı savunmamız çok kötüydü.
Tarafsız olan için harika bir maç ama, ben sanıyorum bir dahaki sefer için bir oksijen tüpü sipariş edeceğim.
Türklerin hakkını vermek lazım. Galatasaray’la deplasmanda oynayacağımız maç hiç de kolay olmayacak.
Aman Allah’ım! Ne maçtı. Son dakikaları izlemek neredeyse imkansızdı. İstanbul’dan hiç mi bir şey öğrenmedik? Bir takım dolusu gösteriş budalası!
Kaynak: Hürriyet
Bende Juventus forumunda Arda Turan'ı istedim ;)Quote:
Originally Posted by dnz498
alırlarmı bakalım
daha çok şey sölicekler arda için bence... gerçekten çok iyi bi yetenek.. umarım galatasaray bi hata yapmaz!
evet keske bizde galatasaraya bir kac futbolcu önerebilsek
sabri gerçekten kendini aştı dünya da sayıyla izlyeyebileeceğimiz bir sağ kanat oyuncusu performansı gösterdi.