Originally Posted by
cArsı_nas
benmi fb dusmanıyım işte klasik fbli komplexi ... benim Beşiktaşa beslediğim sevginin aşkın herhangi bir tarifi yok ben Beşiktaşla yatıp Beşiktaşla kalkmaktayım duymak istediğim en son sözdü bu be bak bakayım benim sizin takımla ilgili bi msjım varmı herkes avatarına avrupa kupasındaki rakiplerin logosunu koyarken ben ne yapmısım randerse basarılar mı dilemişim bi bak be fb ulker adını herkes fb ÜLKER ile kullanırken ben ne yapmısım hadi yav bi zahmet edipte baksana ama sen ne yapmıssın bana alenin acıklamalrında herkes alenin dinini ırkını sorgularken ben ne demişim mesjımda geyet guzel sozler yapmama ragmen sen bana olaya fasızm falan katmısın diyosun tmm rep fazla onemli deil ama keske sende dahil diger kişlerin de yorumlarını sorgulasaydın keske.
beni tanıdıktan sonra msj yazsaydın inan bana "Bjkyi sevdiğinden çok fenerbahçeden nefret etmek sana ve takımına zarar verir" hayır yani neye dayanark bana bole bi ithamda bulunuyorun onu anlamdım...ha buarad bilerek mi yaptın bilmiyom ama benim nickim naş değil herhalde bana bi msj veriyon
ismimin kısaltması olan 'nas' ayrıca evimdeki fbliyi ilk tebrik edenlerden biride benim;;)