tamam arkadaslar pardon maçtan sonra baska ortamlarda tartısırız.
bidahaki sefere düzgünce insan gibi söyleyin.Eray'ın yaptığı gibi...
Printable View
tamam arkadaslar pardon maçtan sonra baska ortamlarda tartısırız.
bidahaki sefere düzgünce insan gibi söyleyin.Eray'ın yaptığı gibi...
maçı fenerin yeneceği belliydi...hatta iddaa da bile fenere oynadım.ama değinmek istediğim bir konu var...terbiyeli fenerbahçe taraftarı...ilk 45 dakika küfür kesilmedi.mondragonun başına yağanlar,geretsin kafasının yarılması...övündüğünüz taraftar bu muydu yani?aziz yıldıvım şimdi ne diyecek acaba?
şimdi salağın biri çıkıp siz de küfür ediyorsunuz demesin bana sazan gibi...biz küfür etmediğimizi iddaa etmiyoruz ama aziz yıldırım gururla bahsediyordu taraftardan.yedek kulübesinin üzerine yağanları hepiniz gördünüz...mondragonun vücudunda patlayan su şişeleri falan...ya göründüğün gibi ol ya olduğun gibi görün...
yeniliyorsunuz ondan başka yerlere çekiyorsun falan da demeyin bana...ben yenilgi beklentisiyle başladım maçı izlemeye zaten...dediğim gibi iddaa da bile fenere verdim...neyse ikinci yarıya iniyorum...
Beyler Sakin Olun ! Birbirinize Düzgün HİTAP Edin Tekrar Tekrar Uyarmayalım..
gene bir fenerbahce macindan maglubiyetle ayrilacagiz ne yazikki :mad:
bu takimda yeri olmayan kalaslari yaziyorum buraya
1-)gerets:takimi motive edemiyor,iyi taktik bilgisi yok,oyuncu degisiklikleri hep hata,avrupada birtürlü basarili olamiyoruz.bu kadar sonuc yeter bi teknik adamin takimdan gitmesi icin.
2-)özhan canaydin:takimi batirdi,borclari hat safaya cikardi,istenilen oyuncular alinmadi,geretse hala tahammül ediyor.galatasarayin basina geldiginden beri sadece 1 sampiyonluk ve 1 türkiye kupasi zaferlerimiz var.
3-)cihan:hayatimda bunun kadar kalas biri görmedim,anadolu takimlarinda oynayacak seviyede biri,galatasarayda oynayamaz.sag kanat onun yüzünden koridor oldu.
4-)inamoto:ön libero diye alindi ama ne presi var,ne uzun top atabiliyor,ne adam marke edebiliyor.futboldan cakmiyor kisacasi.
5-)emre asik:cok agir ve gereksiz bir futbolcu.
6-)ergün:takimda artik jübilesini yapmasi gerekiyor.bu mactan sonra oynayamaz galatasarayda.
ara transferde:1 sag bek,1 sol bek,1 dayanikli,fizikli,cok iyi bir ön libero,duran toplari iyi kullanabilen biri,akilli,taktik bilgisi yüksek bir teknik adam.ve mümkünse zenin,akilli bir baskan
juninho:sen bize düzgün bir üslupla konusmazsan biz senle neden düzgün bir üslupla konusalim,sen ayricaliklimisinki ???
okan co kcirkin olmaya basladi
Beyler Sakin Olun Umutsuzluğa Düşmeyin FUTBOL Bu...umudunuzu yitirmeyin Sakin Olun ..
bu fener taraftarları cok salak ya yenırouz nıye sahaya yabancı madde atıolar saha kapanacak kesın
Fenerbahçe Seyircisini Tebrik Ediyorum
abi modragonu oldurecekler en az iki mac ceza verilmesi lazim. sadece o maddeleri atanlara soyluyorum. bunlar insan degil baska birsey
off ya mondide sakatlandi.geretse,okana mondiye yabanci madde atanlar allahindan bulsun,bunlar taraftar degil holigan.:mad:
eger bisey atacaksan sahaya at,neden futbolculara atiyon be mahlukat :mad:
BIR DAHADA SAKIN OLA FENERBAHCENIN TARAFTARLARINI BIZE ÖVMEYIN!(GENELLEME YAPMIYORUM)
gs baskı kurmaya basladı tehlıkelı gelolar
2-0 öndesin zate niye futbolculara bişe atarsınki!
İŞTE TARAFTAR işte şampiyon demi :mad:
2-1 oldu offff
goool goool goool ümit karan dk53
uff bu tahminim tutsa bari yaw
VE Ümit Karan golünü attı.Haydi Ümit haydi çocuklar.İnş. Liverpool maçı gibi olur bu maçta.
gooooooool.be ümitim atttitii.iste buu.haydi aslanlar,tüm zorluklara ragmen galip gelecegiz.
fenerbahce cok kotu oynuyor ya yenılıcez biz bole giderse
ahh cihan ahh...
bastırıyoruz bastırıyoruz bastırıyoruuuz
haydi beraberlik haydi beraberlik haydii gerçi tahmin yarışmasında fenere verdim ama yinede berabere bitmesi daha iyi olur :D
cok fena gelıor gs heran gol yıyebilirz zico'nun oyuna mudahele etmesi lazım
cihan adam giibi oynasa birde herşey güzelde bu sefer böyle yenilgiye can kurbn olmuycak alacaz maçı !!
Haydi bastir sanli büyük GALATASARAY
Her zaman heryerde seninle bu taraftar
Ölüm olsa vazgecmeyiz
Seni asla terketmeyiz
Haydi sanli büyük galatasaray
Herzaman seninle
her seninde seninle
ölürüz yoluna yensen yenilsende
Temennimiz o yönde zaten ...
Bir an önce gol bulmak.. Haydi Aslan Haydi Bastırın!
cihan rezil bir futbolcu oldugunu bu macta cok güzell bir sekilde gösteriyo.simdide sari kart yedi zaten.
umit karan 8 tane alex + 17 tane de lugano eder
volkan devlestı kalede sabri muthiş oynuyor fener dagılmıs durumda gs tek kale oynuyor
off off Galatasaray Haydi bea OLacak Bu iş olacak...
Mondragon Maçı Sağlam bir şekilde tamamlarsa eyvallah.
ümit karanin ne alexle neden luganoyla kiyaslayamayiz,cünkü biri defans,biride orta saha.ümit cok teknik bir futbolcudur,cok klas goller atar.hem kafada hemde ayakla süper goller atar.
bu arada akin akin geliyoz.galiba gol gelecek
Gol gelmeye gelecekte Fenerbahçeli topcular showu kesseler yatmasalar 10 saat yerde..
Ümit karan topa en iyi vuran oyuncudur Türkiyede.Teknik olmak illa çalım atmak mı demek?
Neyse maça dönelim haydi cimbom haydi tam zamanı şimdi
alex ufacik bir müdaheleden kendini ustaca yere birakti,suratini cimlere vurdu.2 dakkadir yerde.bugün bir futbolcumuz kirmizi kart yemez insalla
juninho_paulista:cevabim yok sana.calim attigi maclarida cok iyi biliriz.sakarya macinda hasana actigi süper ortayida biriliz.