ewet dooru
Printable View
ewet dooru
Saol denicem!
bunun disinda baskanda ek para werio.. diger topic te bakabilirsiniz
biliyordum ama saol
bilgi için saol ben bunu kullanıoyurm zaten ama tsl için ve dier küçük lgiler için pek faydası olmuo büyük liglerdeki takımlar için güzel bi olay bu ekonomik katkı baya sağlıo
iyi guzel cok hoş bi olayda o kadar yuksek gerilimli maclarda garanti 2-3 ciddi ilk 11 oyuncusunu 2-3 aylıgına kaybedersin yani en azından bende oyle olacaktır sizi bilmem...
ayrıca ben de bi mevzu önermek isterim özellikle premier lig'de ortası sıra takımları diye tabir ettigimiz kuluplerde uzun vadeli bir butce istiyorsanız ilk 2-3 sezonda transferlerde ucmayınız(zaten aldıgımız adamlar belli genc ve ucuz pahalı transfere gerek yok).. Örnek vermek gerekirse ben 11 sezondur Blackburn ile oynuyorum ... hic bir sene aldıgım adam sayısı 4ü gecmedi gecse bile toplam ödedigim para sezonda 20m paundu zor buldu(6,7,8,nci sezonlardan bahsediyorum...Zaten oyun basında 5 milyon transfer butcesi verio)...transferde biraz cimrilik yaptım tanınmıs oyuncu almadım (cardenas,enyeama,elias,zarate,rodallega için ise zaten en fazla kişi basına 3milyon paund verdim) en pahalı transferim fabregas oldu...(14.5m paund) boyle bi durumda eger sportif basarı da saglıyorsanız ki şuphesiz saglıyoruz o zaman gercek futbol dunyasındaki gibi kulup butceniz cok hızlı bi sekilde gelisio...özellikle transferde abartma yapmaz iseniz kulup çok cömert davranıyo...şu an 2016-2017 sezonundayım.. seneye 80m paund transfer butcesi ile basladım sonra kulup 20 daha arttırıp yuz yaptı... oyun basında ise 5 milyon paund ile baslamıstım...95 milyon paundluk bir gelisim var 10 senede... ayrıca arkadaslarımın da daha onceden belirttigi gibi dunyanın degisik yerlerinden pilot kulup olayıda cok iyi para getirio
Valla hiç aklıma gelmemişdi daha önce bi denemek lazım...
thersonun dedigide uzun wadede iyi oluyo...ama benim dediim kisa wade icin bi sezon icin 10mlyon dolar artirmak istiosaniz deneyin zaten 1-2 sezondan soora butce arttigi icin ugrasmak istemio insan
artik kimse takmiyo heralde... bi sureden sooora skmaya baslio
ii ii güzel mantık
bencede guzel ama cok ugrasilir yinede
ya ben bu olayı fm 2006 da yapıyordum madridten tut cheasea ye kadar bütün takımları getirebiliyordum hemde ben fenerbahçeyle oynarken geliyorlardı. şimdi fm 2007 de juventusla oynuyorum. ilk sezon 12 mn dolar bütçe verdiler sonra seri a ya çıktım baktım bütçe 700 bin dolar verdiler bende dedim bari hazılık kupaları düzenliyim biraz para kazanayım diye düşündüm ama o kadar uğraşmama rağmen lyon hariç hiçbir kulüp gelmedi ya nedeninide hala bilmiyorum türkiyeden üç büyükleri çağırdım onlar bile gelmedi. hemde 240 bin dolar para verdim hepsine yinede gelmediler.
arkadaşlarım illa para bulmak istiyosanız hilesiz yoldan en basiti ilk sezon freddy adu ve andreas guardado yu alın inanın ertesi sezon toplam 10.000.000€ ya alabileceğiniz bu futbolcuları90.000.000€ ya yakın bir paraya hatta daha fazlasına satabilirsiniz.BENDEN SÖYLEMESİ
ben milana transfer oldum 591 milyon $ transfer butcesi verdiler :D görmek isteyen olursa ss koyarım dediğin işe yarıyor önceden bende 2006 yılındaki oyunda yapıyordum ama benim geçmişim aldıgım kupalara eklediğinden bıraktım onuda :D sağol bilgi için
kardes bu turkıye lıgınde zor oluyo ama ispanya ıngıltere ve italyada super oluyo:)takdır ediyorum guzel bi yol bende barca ile oynarken yapardım
7.0.2 de dahada zor geliyo takimlar artik..
Güzel fikire benziyor.Ama ben denedim bütün büyük takımlarla hazırlık maçı almayı ama kabul etmiyorlardı..
vallahi imdadima yetistin ben hollanda liginde rodayi calistiriom kulup batiyordu bunu sayesinde duzeldim sagol valla
zaten buyuk takımlarda ek transfer butcesı verıo cogu takım onemlı olna kucuk takımlarda yaratmak o butceyı
ben boca juniors ı aldım 1 milyon€ transfer bütcesi wardı.hiç transfer yapmayıp 5-6 maç üst üste ii skorlar aldım ve 6.75 milyon€ transfer bütcesi geldi bunuda harcamadım ve ilk devrei 17 glbiet 2 beraberlkle kapattım ondan sora 14,75milyon€ daha transfer bütçesi geldi tabi elimden rodrigo palacio gibi bi yıldız bedavaya gitti sözleşme yenilemeyi unuttum :) yani iş biraz futbolcu satmaya birazda parayı düzgün kullanmaya bakıo.Çünkü yönetimin size olan güveni artıo ve ödül niyetine transfer bütçesi verio. Belki istisna belki kaide ama bn yinede bedava giden futbolcuların yerini doldurdum
Guzel yontem ama zahmetli ben genelde para sikintim olursa fener vb takimlardan birinde isem sozlesmesi bitmeye yakin oyunculari devre arsi genelde 6 ay sonra bitiyo diye bas bas bagirir oyun. Iste ozaman toplarim oyunculari red edemigcegi tekliflerde bulunurum sezon sonunda gelincede satarim hic acimam ?D gelen paraylada asil almak istedigim oyuncuyu alirim.
Görkem paylaşım için sağol öncelikle!..
Ben Türkiye liginde Fenerbahçe'nin başındayım. Tam olarak ne zaman, yani hangi tarihlerde turnuva ayarlamam gerekiyor. Sezon başı başlar başlamaz mı turnuva ayarlamam gerekiyor yoksa sezon sonundan mı ayarlamam gerekiyor??? bir de en makul kaç turnuva yapmak bizi feraha çıkartır. Şu an sezon sonu tek lig maçım kaldı geriye ve 1.8 milyon pound transfre bütçesi var. Bu arada sezon ortasında feeder club talebinde bulundum hala daha cevap gelecek, board kısmında silik gözüküyor o kısım şu an!...:confused:
Çok soru sordum gibi..:) zahmet olmazsa.
saol paylasim icin denedim bende iyi para geliyo. ben mecburen yaptim bjk da para vermiyor bana yonetim nedendir anlamadim daha 2. senem hatta mecburiyetten bulmus oldum yani sans eseri:D
feeder club tr de yilda bitane isteniyo...her yil bir feeder club.. turnuwalar icinde senin fiksturun belli olur olmaz hemen ayarla... 3 tane lig yapsan 10-15 milyon dolar gelir..
bide baslar baslamaz baskandan ek transfer butcesi isteyin o da ise yariyor...
güzel bi yöntemm...deneyelim bakalım..
hmm... denemek gerek