konu 4.8trilyona 10,25trilyona kallonu getirdim.
Printable View
konu 4.8trilyona 10,25trilyona kallonu getirdim.
Ben Milan'a Ronaldinho, Henry, van Nistelrooy gibi oyuncuları alamıyorum bu oyuncuların kulüpleri kabul ediyo ama kendileri sözleşmeye gelince milan'la ilgilenmiyo siz nasıl alıyosunuz?
arkadaşlar merhaba bana 2006 nın türkcesi için ne olur yardım edin llütfen
kardeşim bunu konusu var türkçeleştirme çalışmaları die kör müsün alakasız yerlere yazmayın ltfn
Ben ilk sezonda hemen oyunun basında Cesar Delgado yu Galatasaray a aldım.Bundan büyük başarı mı olur.Real,Barca,Lazio,Milan vb... gibi kuluplerin arasından sıyrıldım.Transferi büyük yapan olay hilesiz olmasıdır.Bide son olarak Lavezzi en az Delgado kadar iyidir ve 2.sezonda çok ucuza alırsınız.AKLINIZDA BULUNSUN HANGİ TAKIMDA OLURSANIZ OLUN ALIN.SAYGILAR.
96 dan beri oynuyorum 10 yıl oldu dile kolay...
hakinen biraz forumu arastır oku biraz!!.....bjk ye olivier kapo ve edmilson u aldım eger youla turk olursa isallah grosso geliyo (dd)turk olarak ta hamit yıldıray falan aldım birilerini yakında kadroyu paylasırım
uydurma orda 7 yabancı var.Quote:
Originally Posted by emrexz
ewet en sonunda beklenen yıldızı takıma kattım(2007-2008). ADRİANO yu 82milyon$ a hamburga transfer ettim... dier bombalarım ise etoo, c.ronaldo ve duff 2008 yılndayım.... hamburg ile mükkemmel bir grafik çiziyorummm...
Ben En buyuk Takıma Yani Beşiktaşa Juninho,Thomas Kahlenberg,Rothen,Cruz
Carloz Tevez,Leo Messi,Pauleta hr zaman buyuk yıldızlar beşiktaşa gelir
yo 6 tane .....Quote:
Originally Posted by Torer
7 tane war abi..
2009-2010 sezonundayım..chelsea ile oynuyorum essien için real 43 m € veriyor satsammı satmasammı teklif geldi oyunu kaydettim ve çıktım..%99 satıcam en büyük transferim olucak..
İkinci sezonun ortası
Freddy Adu,Lebohang Mokoena(500 k ya aldım şu an 5.5M),Eddie Johnson(3m aldım şu an 7.5m)Freddy Guarin,Murat Yakın,Yasin karaça,güngör öztürk,Augusto Fawcett,Ugur yildirim,polat keser,volkan babacan
satılan
Ayhan Akman,Saidu,Song,Tomas,İlic,hasan kabze,ümit karan,altan aksoy
6-7 olsun ne farkeder emrexz o adamlari hilesiz hurdasiz getir cimbom a ilk yil bende fm yi birakirim
nihat-tuncay-emre-dede-pinzi...
Al benden de o kadar.Otransferleri yapsın Yakarım bu gezegeni yakarım.......SAYGILAR...Quote:
Originally Posted by Kartalim
96 dan beri oynuyorum 10 yıl dile kolay...
ben niye uydurıyım beni kotu konustutturmayın ben size su andakileri saymadım aldıgım oyuncuları saydım tammammı tabi size gelmiyor diye trip yapmayın her zaman yıldızlar BEŞİKTAŞ"A gelir
FM aŞkInA Bunlar Nedio
yaw konuyla hiç alakam yok ama..yanlış anlaşılma var..berkan11 sana değil..emrexz ye diyolar be kardeşim..
tamam yaw o zaman
hayır hile yapmadım ama getirene kadar canım çıktı ayrıca yanında aduyada getirdim ailtonu da 12.5$ a lyona sattım
kartalspora 2007 de okocha yı aldım
juve ye messi,tevez,david villa yı aldım....:)
Ne büyük basari.Hemde juve ye he :)
ben gs ye hamit altıntop u 10.000.000$ a aldım 2.senemde. ilk sene uefa da yarı final oynayınca isteyerek geldi. sağ back bölgesine tawsiye ederim
fernando torres 86.000 ylt geldi chelsea:d:
ibramovich 105.000 ylt chelsea
yusuftaş şu mesajları taksit taksit değil de peşin olarak tek mesajda yazsan olmuyomu kardeş..
owen, carlos tevez, andreas d'alessandro,hamit a., yildiray bastürk, tuncay sanli, okan koç ve akl1n1za gelecek daha bir çogu gsde :) :) :)
juventus ta ilk sezonu namağlup bitirdim (beraberlikte yok 114 puanla)
şampiyonlar ligide aynen namağlup ve beraberlikte yok yine
europen süper cup uda aldım
italya süper cup u da
kariyerimdeki bütün maçları kazanıyordum
juve taraftarları bana tapmaya başlamıştı(haberler öyleydi)
ama bi elektrik kesintisi dünyamı kararttı oyunum bozulduuuuuuuuuu
GS ye ikinci Sezonumun Ortasında Ronaldo'yu Sezon Başında İse Gabriel Heinze'ı Aldım..
İkinci Sene kontratı bitio zaten. Bana sEne sonu beleşe gelio :D :D :DQuote:
Originally Posted by cemreonder
Beşiktaş ile 2. sezonumu oynuyorum. 2. sezonda Liverpool' dan kaleci Jerzy Dudek ile anlaştık. Çok uğraştırdı ama para her kapının anahtarı işte:))
kardeş burası transfer yerii..ne ilgili war simdi bunun bu başlıkla ilgisi..Quote:
Originally Posted by _efendyy_
Ronaldo we Heinze ile yetinmedim arkadaşlar. 2. senenin başında Del Pierro'yu bir yıllığına kiraladım we hamiti bonserwis bedeli ödemeden renklerime kattım. Bu arada Aimar'da geliodu da yabancı atamadım takımdan :D
hernan crespo yu 2005te 6m.dolara 3 aylık sakatken aldım fenere...ama sakatlıgı bıtınce 15 macta 22 gol attı.bende hemen sattım 20m dolara...
galatasarayda ilk sezonun başında tuncay ı aldım bence büyük bir olay gelmesi çünkü r.madrid,arsenal,juve ve chelsea de teklif yapmıştı tuncaya şimdi sezon sonuna dogru geldim r.madrid 28M pound teklif ediyor ben 7,25 M pounda aldım ee bende sattım tabi
ibrahimoviçi ben fenerbahçeye bedava aldım...hemde 2. sezon..
hile var mi???kontrati da bitmio nasil aldin???Quote:
Originally Posted by ahmet_bayhan
bende 3.sezonumda nihat,emre,muhammed zidani aldim
ben de kadroma bojinov u ve seedorfu aldım