ben corinthians tayım aynı gün içinde 2 maç yaptım biri ligde diğeri libertadores te ama işin ilginç tarafı oyuncularımın büyük kısmı milli takımdaydı ve iki maçıda yedeklerle oynamak zorunda kaldım
Printable View
ben corinthians tayım aynı gün içinde 2 maç yaptım biri ligde diğeri libertadores te ama işin ilginç tarafı oyuncularımın büyük kısmı milli takımdaydı ve iki maçıda yedeklerle oynamak zorunda kaldım
slm arkadaslar ben fenerbahceyle yeni bi oyun actim defansın soluna brezilyalı süper yetenek ronny'i aldım sezon ortasında espanyol kira için istedi 2 M$ ücret istedim verdiler ronny espanyola kiralik gitti sözleşmede 30.06.2006 geri gelecek diyodu 15.08.2006 hala geri gelmedi ve profiline baktığım zaman Espanyol B TAKIMINDAN KİRADA diyor yani bende kiralık oynuyo gözüküyo fakat benim kadromdada siyah gözüküyo ismi yani ne benim takımda ne onların takımda :confused: :confused: yardım eden olursa sevinirim arkadaslar
arkadaşlar bu tr yamayı indirdim ve kurdum ama hiç degişiklik olmuyor bunun sebebi nedir acaba rica etsem bir yardım eden olur mu lütfen
Burası Fm 2006'daki teknik sorunlar ...
Sen Türkçe ile ilgili Teknik Sorunlara uğra istersen :)
arkadaşlar bu türkçe yamayı kurdum ama nedense hiç birşey degişmedi yükledim ama yok yani yardım eden olursa sevvinirim
nasıl girebilirim burasını buldum sadece sagol ilgilendigin için ama biarz daha yardım lazım :)
fm exe nerde olacak ve bu ne demek bilen var mı
fm exe oyunun kurulu oldugu klasörün içindedir..
ya walla benim en çok kafaya taktığım sorun.hep köşelerden gol oluyo.
arkadaşlar bu daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama benim çok dikkatimi çekti.şu an kartalspordayım ve 2012 yılındayım.şampiyonlar ligi yada uefa kupalarına katılan takımlara baktığımda 2005-2006 sezonunda hangi takımlar varsa 6 sezondur aynı takımlar katılıyor:confused: :confused: :confused: :confused:
antrenmanlardan hiç bir şey anlamadım sinirlendim sildim oyunu
o sectigin ülkelere göre degisir mesela sen türkiye ile ingiltere'yi secersen bu puan durumuna göre c.l'ye giderler ama secmedigin ülkelerin puan durumunu görmedigin icin hep 2005-06 sezonundaki takımlar katılıyor olabilir tabi bu benim fikrimQuote:
Originally Posted by shahinler
haklısın galiba bende sadece türkiye ligi seçili. bu aklıma gelmemişti. ama yinede her sene bu şekilde olması sıkıcı.eski oyunlarda böyle bi şey yoktu.:rolleyes:Quote:
Originally Posted by alkaweb
ben bunu indridim ama omadi sitedeki soylediklerini uyguladim ama genede olmadi yapan varsa bir yardim edin arkadaslar simdiden tesekkurler:)
penaltı atıslarında ama sadece mıllı takımlarda penaltılar sonunda mesaj kutusunda kazanan tarafın maglup gozukmesı tam 3 kez basıma gledı
ılkınde yenık gsterdı cıkıp yıne oynadım dıer ıkısınde tersı oldu yıne yenıden oynadım ama yendım:)
yaa beyler benim sorunum 1. para olayı her zaman tayland bahtı yazıyoo (ABD doları olmuyoo) ABD yapıyorum oyuna dönüyorum tayland bahtı oluyoo tekrar ve kayıt günleride her gün oluyooo delirecem yawwww
sakatlıklarda oyuncuların herşeyi abartılı bir şekilde düşüyor.
geçen gün de benim başıma çok ilginç bi olay geldi oyuncularımdan biri ikinci sarıdan kırmızı yedi atıldı ama atılmadı yani hala daha sahadaydı koç gibide oynadı maç bitti haberlere baktım bu konuda hiçbir şey demiyordu ne ceza alan oyuncu ne de başka bi şey ama ben kırmızı yediğini gördüm spikerde söyledi anlamadım ne olduğunu
dakka 45+ iken oyun surekli duruo
arkadaşlar 6.03 güncellemesini turkpostal daki link den indiremiyorum
Baska bir yerden bulgum exe dosyasıda win 321 hatsı veriyor ve açılmıyor ne yapmalıyım
aynı problemi bende yaşıyorum lütfen yardımmQuote:
Originally Posted by mertmuhsin
Transfer edilen oyuncunun sozlesmesini iptal edilmemesi cok mantikli bi durum...Ayrica kotu takimlarin buyuk takimlari yenmesi ve ligin 20. haftasi olmasina ragmen bi futbolcunun ilk golunu size atmasi da bence mantikli.Türkiyeden ornek verirsek sinan kaloglu vestel manisa-fenerbahçe macina kadar biri penatlidan 3 gol atmisti..ayni gol sayisini tek macta tekrarladi...yildiz oyuncularin kotu oynamasi ise tamamen antrenör beceriksizliğidir
ARKADAŞLAR MAÇ BOYUNCA 35-40 ATAK YAPIYORUM.KARŞI TAKIM 4-5 KEZ GELİP 4-0,5-0 FARK ATIP GİDİYO BU BUGMI?NEDİR Anlamadım walla :(:(
arkadaslar turkiyede trnsfer sezonu normalde 1 haziranda baslıo ama fm 2006 da temmuzda baslıo neden acaba??????????*****
arkadaşlar merhaba ben windows fiestayı kurdum ondan önceki windowsta fm2006 düzgün çalışıyordu ama şimdi çalışmıyor cd den çalıştırdığımda fm.exe hata veriyor virtual ****** kullandım bu seferde sürücüde cd yok diyor anlamadım gitti napabilirim?
baba gol atınca bir hata cıkıyo personel<>< gibi şeler on lar ne oluyo bütün güncelemeler war:S:S
ewet arkadaslar bir hata daha tsl de transfer dönemi 1 haziranda baslıyo ama burda neden 1 temmuzda ????
arkadaslar yine ben :D evet benim oyunda oyuna damgayı vuranlar hep kaleciler oluyo adam 20 macta 32 gol yiyio her macata 66 gibi bit kötü performans la oynuyo ama :@ benim maça gelince 8-9-10 gibi bir perfornmansla oynuyo birde öne gecince rakip hemen zaman geciriyorlar :S:S
Selam ArkadaŞlar Benİm Sorunum Onlİne Oynarken Server OlduĞumda KarŞi Taraftakİ ArkadaŞima Hata Msj I Gelİo Ve Uncovered Team Pack Dİe BİŞey Çikio Verİsyonlarimiz Ve Data Updatelerİmİz Ayni Bu Neden Kaynaklanir Ve Nasil ÇÖzÜlÜr Yardimci Olabİlİcek Warmi?
Arkadaslar bende sectiim takımın logosu ve forması cıkmıyor diğer tum takımların forma ve logoları cıkarken nie sectiim takımda forma ve logo yok bu normal bi durummu yardım pls :confused:
arkadaşlar devre arasında yada maç sonrasında taktik konuşması kısmı bende gelmiyor eskiden ilk yarı bittiği zaman otomatik olarak oyuncu değiştirme yada taktik kısmına geçiyordu ekran ama şimdi ben kendim taktik demem lazımki devre arasında oyuncu değişiklikleriş yapabileyim bu seferde taktik konuşması kısmı yok yanlızca taktik var maç konuşması yok bu neden olur lütfen acil yardım
bende yazacaktım baya bir şey ama zannedersem hiç bir çözüm bulunmuyor burada. söylediğimizle kalıyoruz.
ya bnce mutlaka şampiyonlar ligi vs. de torba sistemi olmaması kötü.Bi de dünya kupası vs. de numaraları secemion 1,2... die gidiyo...
kaleci degaj kullandığında top benim oyuncunun önünde sekiyor ama benim oyuncu hiç müdahale etmiyor topada koşmuyor ta 20 metre öteden geliyor diyer takım oyuncusu kapıyor topu
FM2006 da oyuncularin ant. grafgine baktigim zamaan ordaki yukselisler/dususler gercekleri yansitmiyor.
yada oyuncunun tum ozelliklerinde dusus gosterirken! > aslinda oyuncu en iyi zamaninni geciriyor ve herkesten ovgu aliyor yani tam tersi hepsi yukseliste.. bole hatlar (bug) oldugunu tespit ettim ...
Ya Ben Oyunu Önceden DÜzgÜn Bİr Şekİlde Oynuyordum Daha Sonra Bİlgİsayarima Format Çekİldİ Ve Oyunu Tekrar YÜkledİm,
Oyuna BaŞladim İlk Sezon Bİttİ 2. Sezona GeÇtİĞİmde FİksÜr Kuralari Çekİlmedİ Yanİ Lİg MaÇlari Oynanmiyor Sadece Kupa MaÇlari Acaba Bunun Sebebİ Ne Olabİlİr??
YannliŞlikla BİŞeymİ SİlmİŞ Olabİlİrİm Ama Oyunu Tekrar YÜkledİm Yİne Ayni Sorunla KarŞilaŞtim Yardimci Olabİlİrsenİz Sevİnİrİm.. :(
Herhalde 6.0.1. yaması olduğu için öyle ;)
O hata 6.0.2 ve 6.0.3 yamalarında düzeltildi. Onları -daha doğrusu 6.0.3.'ü- indirirsen hatan düzelir ;)
kayıtlı oyun yüklenemedi demesinin nedeni ne abi arama yaptım ama kayda değer bi halt bulamadım..
versiyon 6.03, Turksportal Tr yamalı versiyon 1.01
Ewet arkadaş doğru söylüyor tamamen turksportaldan idndirdiğim türkiye ligi 6,03 v2 kurulu sezon bitti fiksitür gelmedi yawwwww....Sadece şampiyonlar ligi grup fistürü war...(//r) (c)Quote:
Originally Posted by Adr1ano
fikstür bende de gelmedi buna bi çare bulalım arkadaslar türkiye ligi oynıyamıcaz mı biz yaw
Arkadaslar bende bi olay oldu hazırlık maçında atak yapıom top geri geldi kaleciye kadar kaleci defans a verdi oradan rakip gelde ve tam topu kaparken kaleciye verdi hekm faul dedi sonra kalecim kırmız kart gördü direk kırmız kart ben anlamadım neden kırmızı kart gördü sonra ligde oynayamadı kaleci 3 maç nie kırmızı kart gördü analamadım bide neden ligde oynayamıo onuda anlamadım
aynı yahu..sıktı be hep gol golQuote:
Originally Posted by nekop
pası ayağıyla attıysa kaleci de eline aldıysa normaldir abi.Quote:
Originally Posted by BaD BoY