Maçta sadece ikinci yarıyı izledim. O yüzden ona göre yorum yapıyorum.
İlk yarı bittiğinde Beşiktaş uzun süre sonra deplasmanda ki en iyi skorunu elde etmiş ve Trabzonspor gibi takım önünde 2-0 önde bitirmişti. Büyük ihtimalle Trabzonlu seyirciler bile bu maçı kazanmayı bırakın berabere biteceğine bile inanmıyordu. Bende Beşiktaş artık alır diyordum. Sanırım bunu Beşiktaşlı futbolcularda söylemiş.
İkinci yarı başladığında Trabzon hızlı ve atak bir oyun tercih ediyordu. 53'' gelen gol ile skoru 2-1 yaptılar henüz üzerinden fazla zaman geçmeden 55'' de ikinci golü buldular ve 5'' sonra gelen gol ile skor'da 3-2 oldu. 7 dakika boyunca üç gol yemenin şokunu yaşayan Beşiktaş bunu üstünden atlatamadı Trabzonda oyunu yavaşlatı ve geri kalan dakikalarda buldukları pozisyonları değerlendiremediler.
Beşiktaş ikinci yarı boyunca Delgado hariç hiç şutları yoktu. Bu maçı kaybettiklerine değdi diyebiliriz. Beşiktaş eğer yenseydi ligde ki ikincilik şansı artacaktı ama olmadı iki haftada iki mağlubiyet aldılar ve şampiyonluk şansları azalırken ilk üç şansızda azaldı çünkü arkadan Sivas, Kayseri ve Konya geliyor.