song için hemoroid ameliyetı oldu dedi geçen ntvde.ama oynayabilecekmiş sanırım.bakalım beraberlik gibi sanki.
Printable View
song için hemoroid ameliyetı oldu dedi geçen ntvde.ama oynayabilecekmiş sanırım.bakalım beraberlik gibi sanki.
Song oynamazsa biz bu maçı alamayız ... Ayrıca Ziya hoca tek forvet çıkacakmış maça .. Umut'la başlayacakmış, Ersen yedek bekleyecekmiş .. Orta sahayı kalabalık tutacaklar bu akşam zor bir maç bekliyor bizi ..
Valla ben emre ye guvenıyorum hatta form tutarsa emre,tomasdan ıyı oynar
Sarı - kırmızılı takımın teknik patronu Eric Gerets, Beşiktaş derbisi öncesi başlattığı operasyonu bugünkü Trabzonspor maçında hafifletecek.
Belçikalı hocanın, Gaziantep deplasmanında kendisiyle tartışan Song'a, Trabzon'a karşı da forma vermeyeceği ve Beşiktaş maçında olduğu gibi yine Emre Aşık'ın görev alacağı belirtildi.
Gerets'in, derbide kadroya almadığı Hasan Şaş ve İliç konusunda ise kararsız kaldığı öğrenildi. İki yıldızı son antrenmanda bir süre aslarla çalıştıran tecrübeli teknik adamın, kesin kararını bugün vereceği kaydedildi.
Hakan Şükür iğneyle
Taktik çalışmasında Carrusca'yı sol kanatta deneyen Gerets'in, Arjantinli futbolcuya 11'de forma vermesi halinde Hasan Şaş'ı yedeğe çekerek, Arda'yı sağa kaydıracağı vurgulandı. Eric Gerets, İliç ile Necati arasındaki tercihini de maç saatinde yapacak.
Ümit Karan'ın cezalı olması yüzünden ise Hakan Şükür sakatlığına rağmen büyük ihtimalle 11'de sahaya çıkacak. Dizindeki, 'kemik dikeni' yüzünden ağrısı olan Hakan'ın iğne vurularak takımdaki yerini alabileceği kaydedildi.
Polat'tan ziyaret
Bu arada Başkan Yardımcısı Adnan Polat ile yönetici Haldun Üstünel dün Florya'ya giderek Gerets'le bir toplantı yaptı. Polat ile Üstünel'in, akşam yapılan idmandan sonra kampa giren futbolcularla da bir araya gelerek moral verdiği kaydedildi.
trabzon ole yada bole bana gore ikinci yarının formda takımlarından gökdeniz umut yattara ceyhun ersen falan derken ii tkm oldular bunu dewam ettirmeleri için onlerinde ii bi fırsat war yattarasızda olsa bana gore yenilmezler
ßeşiktaş AnkaraGücünü 1-0 yendi GaLatasarayın Artık ßu Akşam Trabzonu Yenmekten ßaşka Çaresi yok.!!!
Hiçkimse merak etmesin Galatasaray Gerets e rağmen bu maçı kazanır Allah ın izniyle
ts beraberliği alacaktır sami yenden inşallah ...
Maç ßana Göre Berabere ßitecek ama Ts'de ALaßiLir.!!!
Kendi capinda mesaj sayini kasmak bu olsa gerek.Yeter anladik istedigin sonucu.Bunu kac kere söylüyorsun yahu.Hele aygün ile okadar seviyesiz tartismissinizki gören sizin mesaj sayinizi kasmak oldugunu düsünür.
Tamam o zmn Eğer Benim Bu SöyledikLerimden Rahatsız oLan Arkadaşımız Varsa Kusura Bakmasın..!!:( Sende Baran.!!! :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Turkcell Süper Lig'de 24. haftanın kapanış maçında Galatasaray evinde Trabzonspor'u konuk ediyor. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı Bülent Demirlek yönetecek. İşte Galatasarayın ve Trabzonspor'un ilk 11'leri;
Galatasaray
1. Aykut
2. Sabri
3. Emre
4. Tomas
5. Ergün
6. Arda
7. Inamoto
8. Ayhan
9. Ilic
10. Necati
11. Hakan Şükür
Trabzonspor
1. Tolga
2. Musa
3. Erdinç
4. Stepanov
5. Celaleddin
6. Mustafa Keçeli
7. Ayman
8. Hüseyin
9. Gökdeniz
10. Ceyhun
11. Umut
Song yok bakalım ne olacak
Yattarada Yok:) GaLatasaray Song'suz Mondragonsuz Trabzon Yattarasız Çıkıyor maça.!!!
Ah gerets ah,sen ne kadar inatci bir adamsin yahu.Song,hasan kabze yok.Necati var,inamoto var,ergün var.Sen adami verem edersin.Ama sezon sonunda kicina öyle bir tekme yiyecekki gerets anasindan dogduguna pisman olacak insallah!
Maça tempolu başladık umarım golü atar birazda olsa rahatlarız.
Ergün'ün biraz daha hızlı olması lazım..
Bütün maç böyle giderse Gökdeniz fena yapar..
Bizim sol taraf felç yav .. Of GeretS of ..
Şu anda dikkat çekmeye başladı Ergün'ün yavaşlığı ve hataları.
Yav Song yedeklerde bu nasıl iş, adam sağlamsa neden oynamıyor, sakatsa 18'de ne işi var .. Ölüsü oynar bu takımda Song'un . Ferhat gibi genç bir oyuncu varken neden Ergün oynuyor .. Ben bu GeretS'i anlamıyorum ya ..
Arda Turan..
Dakika : 17 GS : 1 TS : 0
goooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllll
Dakika 17 Arda Turan HeLaL oLsun Ardaya GüzeL ßir GoL Attı.!! :)
GooooooooooooooooooooL Ardaaaaaa Ardaaaa!
Goooooooool Arda Turaaaan Goooooollllll
helal olsun ardaya
Güzel attı Arda...
tüh be attı ts atar daha
Oh be .. :)
Aslanım Arda.. =)
Arda süper basladi maca,bu mac ardanin maci olacak :)
Rahatladık inceden rahatladık'taaa
beni deli eden birşey var Sabri , 3 oldu öldürdüğü top.
Arda, gerçekten güzel bir gol attı. Maç çok harika gidiyor.
inşallah trabzonspor açık futbol oynar ve bizde kontralaradan golleri buluruz:
ve beklediğim oldu 2 dakika önce Necati'nin adını duyabildim....
Ayhan orta sahada mükemmel oynuyor,takimi o yönetiyor su anda.Hakanin presleri mükemmel :)
2 Dakika önce Mert'ede dedim , Ayhan Kısa paslarla takımı ileri çıkartabilen bir futbolcu , en başından belli dedik yeni yeni adam gibi kullanmaya başladı Gerets efendi Ayhan'ı.
Sabri iyi oynayamıyor şu dakikaya kadar!