Fenerbahçe Beşiktaş maçına kadar olan Vestel Manisaspor, Gaziantepspor ve Denizlispor maçlarını kazanırsa şampiyon olur.
Printable View
Fenerbahçe Beşiktaş maçına kadar olan Vestel Manisaspor, Gaziantepspor ve Denizlispor maçlarını kazanırsa şampiyon olur.
Bence asil o maclardan sonra fb liderligi kaybedecek.Bjk,gs ve ts maclari var.Bu maclara bakarak fbnin bu futbolla sampiyon olmasini zor görüyorum.Besiktas öyle böyle kazaniyor maclarini,ama fbden daha iyi oynadigi kesin...
Fenerbahçe Beşiktaş maçına kadar puan kaybederse işler değişir
Benimde kanahatim beşiktaş bursa da puan kaybedecek kayseri de puan kaybedecek..
Fenerbahçe ise beşiktaş'a yenilsin Trabzon'a yenilsin Gs'yi yeneriz Şampiyon oluruz..;;)
Beşiktaş çok mu iyi top oynuyor?
Fenerbahçe'nin önünde Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor maçları var, bunlar zorlu geçecek diyorsunuz; ama tam tersine bunlar kolay geçecek, diğerleri zor olacak.
Büyük maçlara Fenerbahçe daha iyi motive olur, daha iyi skorlar elde eder. Fenerbahçe Beşiktaş'a ve Galatasaray'a ligde 2 senedir yenilmiyor.
Umarım Beşiktaş derbisine kadar olan 3 maçı kazanırız. Bu 3 maçı kazanırsak şampiyon oluruz. Beşiktaş Antalyaspor veya Sivasspor'a puan kaybedebilir, zorlu 2 maç oynayacak bizden önce. İnönü'den çıkaracağımız bir beraberlik de işimizi kolaylaştıracaktır.
Bence Beşiktaş Bursa maçından kolay puan kapacak çünkü onlar kendilerini çok baskı altına alacaklar ayrıca şimdiden son haftadaki Kayseri maçı hakkında yorum yapmak yanlış olur şampiyonluk maçında Kayseri'yi yeneriz bence
Neyse,bekleyip görecegiz.Ama ben %100 eminim Fb ne besiktas macini nede galatasaray macini kazanacak.Galatasaray´dan puan bile alamayacaksiniz.;;)
Beşiktaş'ın Sivasspor, Bursaspor ve Kayserispor gibi 3 zorlu deplasmanı var. Özellikle Bursaspor ile yaşanan olaylardan sonra, Bursaspor taraftarı muhteşem bir destek verecek, oyuncular da maça çok iyi motive olacaklardır.
Kayserispor kaçan 3 puana yanıyor
Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe'yi son dakika golüyle ellerinden kaçırdıkları için çok üzüldüklerini, bundan böyle Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ardından lig üçüncüsü olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Sağlam, "Fenerbahçe maçını kazansaydık, lig üçüncülüğü için önemli bir avantaj yakalayacaktık" dedi. Ayrıca sarı kırmızılılar, Fenerbahçeli Lugano'ya da sürekli tekme ve dirsek attığı için tepki gösterdiler. Galatasaray ile aradaki puan farkını kapatıp, üçüncü sıraya yerleşmek için bundan böyle puan kaybı yaşamak istemediklerini söyleyen Ertuğrul Sağlam, "Fenerbahçe maçını kazanmayı çok istedik. Oyunun geneline baktığımızda, hakim olan taraf bizdik. Sonuçta, son dakikalarda gelen golle, sonuna kadar hak ettiğimiz üç puanı kaybettik. Üzgünüz. Bu maçtan gerekli dersleri çıkaracağız. Üçüncülük için sonuna kadar mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma'da, Fenerbahçe maçını son dakika golüyle berabere kapatmaktan duydukları üzüntüyü dile getirdi. Hurma, "Çok gol pozisyonu kaçırdık. Neredeyse rakibe hiç pozisyon vermedik. Sonuçta bu futbol. Futbolda talihsizlikler oluyor. Son 4 haftadır futbolun bütün talihsizlikleri bizim başımıza geliyor. Umarım, bundan sonraki haftalara yansımaz. Türk futboluna ve Türkiye ligine renk kattığımız için de mutluyuz" şeklinde konuştu.
Süleyman Hurma, 'Talihsizlikler mi peşinizi bırakmıyor yoksa Ertuğrul Sağlam'ın şampiyon adayıyız açıklamasının ardından önünüz mü kesiliyor' sorusuna ise, "Yok. Öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Hakemler iyi maç yönetiyorlar. Özellikle 2. devrede hakemler başarılı. Hocamız bu açıklamayı yaptığında biz, lig ikincisinin 1 puan gerisinde lig üçüncüsü ile aynı puandaydık.
Biz hala şampiyonlar Ligi ve UEFA için önemli adaylardan biriyiz. Puan cetveli bunu gösteriyor. Önümüzün kesildiğini düşünmüyorum. Güzel maçlar oynuyoruz. Ancak, anormal hatalar yapıyoruz. Umarım, bunlar düzelir" şeklinde yanıt verdi.
KAYSERİSPORLULARDAN LUGANO'YA TEPKİ
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Fenerbahçe'li Lugano'nun herkese tekme attığını vurgulayarak, "Bir gün Anadolu takımlarından birinde forma giyerse, sürekli kırmızı kart göreceği için oynama fırsatı bulamaz" dedi.
Sakatlığı son anda geçtiği için takımda yerini alan ve Fenerbahçe'ye karşı iyi bir futbol sergileyen Kayserispor'un golcü futbolcu Gökhan Ünal ise, "Lugano, hakemin görmediği pozisyonlarda elle, kolla hareket yaptı ve beni engelledi. Hakemden buna dikkat edilmesini istedim. Yoksa, futbolunda içinde el, kol hareketleri oluyor. Ama, Lugano tekme atıyor, vuruyor, her şeyi yapıyor.
Hakem bunları görmediyse ne diyebilirim" diye konuştu. Gökhan, "Sizin Lugano'ya yaptığınız hareket vardı" sorusuna da, "Biz yapınca sarı kart oluyor onlar yapınca devam ediyor. İşte ben bunu anlamıyorum" şeklinde cevap verdi.
08.04.2007
Kaynak : DHA
Kim Bilebilirdi ki geçen hafta GS-Konya maçında 17 yaşındaki çocuğun çıkıp 90 da gol atacağını??
ewet kim bilirdiki deividin fenerin 100. golünü atacağını
pardon ya geçen hafta yazmışım geçen yıl yazacaktım:)