hooop ertuğrul hocayı kimseye vermeyiz:)stat yapıyoz ona gökhanı var topuzu var aydını var toledosu var burdada rahat zaten niye büyüklerin başına geçip baskı altında kalsınlar:)
Printable View
hooop ertuğrul hocayı kimseye vermeyiz:)stat yapıyoz ona gökhanı var topuzu var aydını var toledosu var burdada rahat zaten niye büyüklerin başına geçip baskı altında kalsınlar:)
Hocam amma takıldınız ha kötü oynuyoruz kabul ediyoruz ama kazanıyormuyuzu kazanıyoruz bu saatten sonra kimse iyi futbol beklemiyor sadece şampiyonluk istiyoruz.
temcit pilavi gibi ayni seyleri soylemekten bikmadinizmi... geciniz
Geliyoruz
Heheheh güzeldi.
bu maçı kadıöyde fb maçından önce izledik ve herkes yıkıldı 90'da herkes ŞAMPİYON FB sesleri ile brı titretiodu ama 90+2'de gol i.akın golü gelince herkes yıkıldı ... herkesin sölediği tek bi şey var:
"Bu Kadar Da Şans Olmaz"
Ben şans falan inanmıyorum bu noktada oldukçada ısrarlıyım bu konuda ne derseniz deyin futbolda 1.dk da atılanda 90artı 3 te atılanda aynı gol aynı 3puan hele 90artı3 te atılan tam bi inamışlığın göstergesi ne ricardinho o pası şansa attı ne ibrahim o koşuyu şansa yaptı nede vuruşu şansa gol oldu neden fenrbahçenin aynı şeyi yaptığını göremiyorz 90artı 3te çünkü ne güçleri var nede inançları benim görüşüm bu yönde ve gümbür gümbür geliyoruz hem kupa hem lig ve snrasında daha iyi başarılarla şanlı 'lekesiz' tarihimize devam inşş saygılar..