Yahu iki üç maç kaybbettik diye neden bu kadar alt takım muamelesi görüyoruz anlamış değilim???
Printable View
Yahu iki üç maç kaybbettik diye neden bu kadar alt takım muamelesi görüyoruz anlamış değilim???
Fenerbahçe küçümsendi, yok GS'ye yok BJK'ye yenilmiş diye, yok GS ligin en iyi takımıymış, yok en büyük favoriymiş. Bu ligde ya Fenerbahçe ya da Efes Pilsen şampiyon olur demiştim, bazı arkadaşlar "Efes Pilsen'i de görüyoruz, ne halde" gibi laflar ettiler ama dün Efes Pilsen'i gördük, sizin en iyi dediğiniz Galatasaray'ı paramparça etti! Bu ligde şampiyon olabilecek 2 takım var, ya Fenerbahçe ya da Efes Pilsen, tecrübesiz Galatasaray ve Beşiktaş'ın şansı olduğunu sanmıyorum.
Hehe, paramparçaymış.. :p
13 sayı fark, hakikaten paramparça.. Lider kim ondan haberin var değil mi ? Ayrıca bu maç için paramparça tabiri kullanıyorsan, GS - Fb maçı için ne demek gerekiyor ?
Öyle bir yazmışsın ki sanki herşey bitti, Fener yada Efes şampiyon oldu..
Karşıyaka, Telekom, Beşiktaş ve Fener'i yenmişiz Efes maçında en kritik en candan en yürekten oynayan oyuncumuzdan mahrum çıkmışız maça bir de üstüne kötü başlamamıza rağmen ilk çeyreği berabere kapatmayı başarmışız.. Daha sonra hem tecrübe farkı, hem de şans faktörü Efes'ten yana olunca kaybedilen bir maç kaldı ki Efes'in sahasında..
Beşi bir yerde yapamadık diye suçluyuz yani.. ;)
GS - FB maçı kaç kaç bitti sorarım sana? 88 - 77, farka bakalım, 88-77=11 sayı. Hakikaten de paramparça. 13 sayı fark paramparça değil de, 11 sayı paramparça.
Ha bir de, en yürekten oynayan oyuncunuz yokmuş, bahaneye bak. Bizim İbrahim Kutluay ve Semih Erden gibi iki önemli oyuncumuz GS maçında sahada yoktu, sakatlardı, sesimizi çıkarmadık, bu tip bahaneler üretmedik.
Bu sene iyi ki bir takviye yapıp da zirveyi zorlamaya başladınız, havanızdan geçilmez, en son ne zaman şampiyon oldunuz sorarım size? BEKO Basketbol Ligi'nin son şampiyonu kim, final serisinde nasıl bir galibiyet almış, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın son şampiyonu kim, bunları da sorarım sana, Euroleague'de de Türkiye'yi hangi iki takım en iyi şekilde temsil ediyor, bunu da sorarım sana :)
Ayrıca baskette şans faktörü %1'dir, Efes dün kalitesiyle yendi.
Kendi sahasında mı? :) Komiksin, tribünler full Galatasaray'dı :)
İlla konuşturacaksınız adamı.
fenerbahce ÜLKER in sayesinde şampiyon oldu .ÜLKER in sayesinde euroleague desin ..takımın yarısı ÜLKER in oyuncusu.hatırlartırım
Skoru zaten biliyorum, unutmak mümkün değilki.. Oyun olarak konuştuğumu sende çok iyi biliyorsun..
Fenerbahçe'nin kadrosu çok daha oturmuş bir kadro olduğu için, eksikler bizi etkilediği kadar etkilemez.. Ayrıca bahane bulmak gibi bir çabam yok..
En son 17 sene şampiyon olduk diye biliyorum, yenilmez armada.. Ama bunu konuşmaya gerek yok çünkü geçmişte kalmış.. Tıpkı geçen seneyi konuşmanın gereksiz ve yersiz olduğu gibi.. İlk mesajda şu andan bahsederken bir anda neden geçen seneye gittin o da bambaşka bir konu..
Şans faktörü %1 lafı benim komiğime gitti açıkçası, ne basketler görüyoruz acaip mesafelerden hepsi de yetenek değil ya..
Evet kendi sahasında, tribünler full Galatasaray olması bizim taraftarımızın büyüklüğünü gösterir.. Resmi olarak maç kimin sahasında, Efesin..
Ayrıca Transfer Haberleri konusunda böyle gereksiz bir muhabbetin içinde bulunmak istemezdim ama, tahrik ve saçmalık görünce duramıyorum ne yapayım.. Huyum kurusun.. ;)
Yine mi aynı muhabbete döndük. Ülker takımı dağıtınca koçu hangi takımla anlaştı? Cevabı sanırım herkes biliyor...
Transfer haberleri konusunda zaten bu tür mesajlar niye var anlamış değilim, konunun amacından çıkmayalım. Özel mesajla msnden yapın tartışmanızı ama bu konuda değil.
Bu mesajımdan sonra tartışmayı devam ettirecek 1 mesaj dahi atılırsa, geçmişe dönüp ilk olayı çıkaran mesajdan itibaren konuyla alakasız atılan her mesaja uyarı vermeye başlayacağım.
Uyarı almak veya okur grubuna geçmek sizin için problem değilse, buyrun konu ile alakasız mesaj yazmaya devam edin...
Transfer haberi konuşalım biraz da :)
SkyTürkde,Kanal24 de,Hatta radyosporda ismet badem ile programlar var onları izlemeye davet ediyorum:)
Onları izlerseniz biraz fikir sahibi olursunuz..
İsmet Badem ne der, hangi takımı över yada yerer en ufak bir fikrim yok ama basketboldan bu sitedeki herkesten çok daha fazla anladığı kesin..
Kardeşi Burçin abi ile muhabbet etmişliğim vardır, Fanatik Basket'teki Serdar Alemdar bizim takımda antrenör olarak çalışırdı.
İsmet abi iyi adamdır, muhabbetti hoştur, Galatasaraylı diye hatırlıyorum ama Fenerbahçe'yi de çok seviyor, FB Tv'de program yaptı uzun dönem.
İsmet abi Galatasaray şampiyon olur demez, o da biliyor ki bu çıkış sadece diğer takımların eksikleri nedeniyle gerçekleşti, 2. yarı böyle olmayacak.
Onun derdi varsa yoksa Fanatik Basket, kapandı artık :icon_frown:
Kinsey geliyor!
Beko Basketbol Ligi takımlarından Fenerbahçe Ülker, PAOK'a transfer olan İbrahim Kutluay'ın yerine transfer ettiği ABD'li oyuncu Tarence Kinsey için yarın imza töreni yapacak. Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Kinsey için yarın saat 13.00'te Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda basın toplantı odasında imza töreni yapılacağı bildirildi.
NBA Ligi takımlarından Memphis Grizzlies'te forma giyen Kinsey, 21 Mart 1984 doğumlu ve 1.98 metre boyunda.
Güney Carolina Koleji'nden draft edilen ABD'li basketbolcu, NBA'de geçtiğimiz sezon 48 maçta 7.7 sayı, 2 ribaunt ortalamalarıyla oynadı.
Kinsey 2007-2008 sezonunda ise 11 maç formasını giydiği Grizzlies'a 11 maçta 8.7 dakika, 3.6 sayı, 1.1 ribaunt ortalamalarıyla katkıda bulundu.
07.01.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA
Alpella'ya ABD'li pivot
Beko Basketbol Ligi takımlarından Alpella, kadrosunu ABD'li oyuncu James Hughes'u transfer ederek güçlendirdi.
Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, 2007-2008 sezonuna Polonya Birinci Ligi takımlarından Energa Czarni Slupsk'ta başlayan ABD'li pivot, 1983 doğumlu ve 2.11 metre boyunda. Northern Illinois Üniversitesi mezunu olan James Hughes 2006-2007 sezonunda NCAA'de 30 maçta 12 sayı, 6 ribaunt ve 2 blok ortalaması ile mücadele etti.
Ligin ikinci yarısına puan cetvelinde 11. sırada kendisine yer bularak başlayacak olan İstanbul temsilcisi, bu transferle pota altında Ömer Aşık'ın Fenerbahçe Ülker'e gitmesiyle doğan eksikliği kapatmaya çalışacak.
Sovyetskiy-Sport'un haberine gore Denver Nuggets forması giyen 2.13'lük pivot Steven Hunter takımında fazla süre alamamasından dolayı takımdan ayrılmayı düşündüğünü ve NDBL'de oynamak istemediğini açıkladı.
Bunun üzerine Avrupa'nın bir çok takımı Hunter'ı kadrosunda görmek için çalışmalara başladı.Habere göre,başta Zalgiris Kaunas olmak üzere, Partizan, Unics Kazan, Vidivici Bologna, Joventut Badalona, Galatasaray ve Alba Berlin'in Steven Hunter'i transfer etmek istediği ve görüşmelerin sürdüğü gelen haberler arasında. Steven Hunter, sakat olan sağ dizinden ameliyat geçirmişti. 0.8 sayı, 1.3 ribaunt ortalamasına sahip 12 Kasım'dan bu yana hiç bir maçta forma giyemedi.
Çok zor bir transfer..Steven Hunter
Sezon artık bitiyor.Takımlar geçtiğİmiz sene kendi belirledikleri hedeflere ulaşamadılar eee ulaşamayan takım ne yapar transfer o zaman ne olur bu konu altında tüm transferler toplanır.
Tabiyki ulaşan takımlarda var ama onlarda hedef büyütmek için transfer yapacaktır ;;)
Tabi sadece erkeklerin transfer haberleri.
Fitch kesin olarak gidiyor.Brown gönderilebilir,cok top kaybi yapiyor ve her macinda vasati asamiyor.Tolga´nin vatani görevi nedeniyle askere gidecegini duydum.Burak ile yollar kesin olarak ayriliyor.
Marcus Slaughter %90 yeni sezonda Galatasaray´da oynayacak.Yurt disinda oynayan ve milli takimdada oynamis birkac basketbolcu ile ilgileniyormusuz.Engin Atsür cok büyük ihtimalle Efes´e geri dönecek ama Efes´te Cuneyt-Rasic-Baris var.Engin Atsür´ü de istiyormusuz,gelebilir.Bir de Malik Dixon demek istiyorum,keske geri gelse... :)
Desene Baran seneye kadro tamamı ile değisecek...
Başarı şart diyor Galatasaray yönetimi ama her sene tüm takımı değiştirmek şaşırtıyor beni...
Bu arada Fitchin gitmesine benden çok kimse sevinmemiştir artık kurulacak takımda tek bir oyuncu değil takım oyunu olacak ve daha zevkli bir Galatasaray maçı izleyeceğiz ;;)
Yok yahu tamami ile degismeyecek.Fitch disinda zaten öbür 3 kisi as olmayan basketbolcular.Onlari gönderip daha iyilerini alacagiz.Keske Malik Dixon gelse.Bütün Galatasaraylilar istiyordur onu tekrardan seyredebilmeyi :)
Wright Türk Telekom ile anlaştı
Gelecek sezon tüm kupalarda zirveye oynamayı hedefleyen Türk Telekomspor, Avrupa'nın birçok kulübünün transfer etmek istediği Fransa temsilcisi Pau Orthez'in ABD'li oyuncusu Michael Wright'ı kadrosuna kattı.
FIBA Eurocup ve Beko Basketbol Ligi'nde yarı final oynayan Türk Telekomspor, gelecek sezon zirveye oynayacak takımı kurmaya başladı. Başkent temsilcisi, Avrupa'nın birçok kulübünün transfer etmek istediği Pau Orthez'in ABD'li forveti Michael Wright'ı renklerine bağladı. Türk Telekomspor Basketbol Şubesi Sorumlusu Ersin Eroğlu, Ankaralı sporseverlere verdikleri sözü yerine getirmek için şimdiden çalışmalara başladıklarını belirterek, "Bu daha başlangıç. Süper transferlerimiz kapıda. Başkentlilerin gurur duydukları takımlarını daha da güçlü bir ekip haline getireceğiz. Türkiye ve Avrupa'daki dengeleri değiştireceğiz" dedi.
Gelecek sezon kimsenin kendilerini durduramayacağını ifade eden Eroğlu, "Bu sene yaşadıklarımızdan dersler çıkardık. Avrupa'da ve yurtiçinde farklı tecrübeler edindik. Bunların ışığında çok daha büyük hedeflere erişebileceğimize inanıp, stretejimizi belirledik. Türk Telekom'u dünya ekibi yapmak için tüm camiamız ve taraftarımızla sefere hazırlanıyoruz. Gelecek sezon hiçbir rakip, hiçbir güç, Ankara'yı ve bizi kupalardan alıkoyamayacak" diye konuştu.
Geçen sezon Fransa'nın Pau Orthez takımında forma giyen Wright, Euroleague'de 15.1 sayı ve 5.1 ribaunt ortalaması yakalamıştı. 27 yaşında ve 2.03 metre boyundaki Michael Wright, 2005-2006 sezonunda da Beşiktaş forması giymiş, Türkiye liglerinde 18.8 sayı, 6.9 ribaunt ortalamasıyla oynamıştı. 1998- 2001 yılları arasında NCAA takımlarından Arizona forması giyen Wright, ortalama 15.8 sayı atıp 8.7 ribaunt toplamıştı. Wright, 2001-2002'de Polonya'nın Slask Wroclaw ekibinde 15.3 sayı ve 8 ribaund,
2002-2003'de İspanya'nın CB Granada'da 16.6 sayı ve 7.5 ribaund, 2003-2004'de ise İsrail'in Hapoel Tel-Aviv takımında 18.2 sayı ve 7.9 ribaund ortamalarıyla oynadı. Wright, 2004-2005 sezonunda ise Almanya'nın Alba Berlin ekibinde görev yaptı.
25.05.2007
Kaynak : İHA
dudley,wright,jagla süper 3'lü.pota altını TT süper güçlendirdi.bide oyun kurucu aldılarmı zirveye oynarlar...
Banvit Ümit Sonkol´u,Yunus Cankaya'yi ve Inanc Koc´u aldi.Cok iyi transferler Banvitten.
Vestel eger Galatasaray´a sponspor olursa cok iyi yildizlar gelecek Galatasaray´a!Vestel ile 10 milyon dolarlık bir anlaşma yapılacak. Erkek takımının başına ya Erman Kunter gelecek, ya da Murat Özyer ile devam edilecek.
Bu kadar şirkete laf atıp şirketle başarı olmaz diyen bir takımın şimdi bir şirketin peşinden koşması ilginc;)
Biz mi koşuyoruz peşlerinden, onlar mı acaba.. ;)
Siz koşmuyosunuzda:D yani ben olsam tükürdüümü yalamam böyle anlaşma yapmam madem o kadar koustunuz böylede birşeye karsı cıkın;)
Desteklediğimizi nerden çıkardın, ben karşıyım mesela.. Ayrıca karşı çıkan o lafları söyleyen taraftar, anlaşmayı yapacak olan yönetim..
Ne yani sirketsiz devammi edelim?Rakiplerimiz sirket takimlari.Eger sampiyonluk istiyorsak Vestel ile birlesmeliyiz!
O zaman zamanında siz şirketle basarı yakalıyorsunuz biz öle yapmayız kendimiz bişeyler yaparız demeseydiniz.Size degil sözüm burda
Bir şirketle anlasmanız iyi olur bence en azından Fb-Gs macları cekişmeli gecer bir zevkle izleriz o macları.Sonra lige kalite gelir Gs şampiyonluk yarısında olur.
Baran bide Slaughter geliyormu size şimdi ve Mitchell kalıcak mı?
Slaughter %95 geliyor.Mitchell kalmali ama Vestel sponspor olursa onu satip daha iyi birini alabiliriz.
Fitch ve Denhan Brown gidicek sanırsam.Sonra Jeff Graves kalıcak mı?
Slaughter mütkiş bir transfer olur sizin acınızdan.Sonra Vestel'le anlaşma saglanır,Mitchell yerine,Solomon kalitesinde bir oyuncu gelir birde iyi 2 numara gelirse şampiyonlugun en büyük adaylarından biri olursunuz.
Ayrıca Murat Özyer'le devam etmelisiniz bence.
Murat Özyer ve Graves kalmalı kesinlikle..
Bende öyle düşünüyorum Graves müthiş bir oyuncu daha iyisini bulmak zor.
El-Amin'İ alsaız aslında siz cok iyi olur:D.
Fitch gidecekmiş daha öncedende Baran söylemişti.
Graves Konusunda ise size sonuna kadar katılıyorum mükemmel bir oyuncu ;;)
Serhat çetin % 95 bjkde diyebiliriz.Bjk ile büyük ölcüde anlasmislar.
Telekom Marcus Brown'ı almak istiyor.Transfer gerceklesebilir.
Cevher Özer Bjk ile sözlesme yenilemeyecekmis.Bjk´den ayriliyor.
Bandirma Banvit Yunus Çankaya,İnanç Koç,Ümit Sonkol ve Deya Yannier ile anlaşti.
seneye lig cok cekişmeli geçecek oh bea