Karşılıklı olarak feshetmeye gerek yok. Çünkü zaten satılık listesine koyunca teklifler geliyor. Ben Münih'e sattım Mondi'yi:)
Printable View
Medya Bilgilendirme: Mondragon
Mondragon ile ilgili çıkan haberler gerçeği yansıtmaktadır. Teknik direktörümüz Eray Dengiz bu sene takımda revizyona giderek gençlerin önünü açmayı planlıyor. Sonuç olarak 5 yıldır Galatasaray forması giyen Mondragon önümüzdeki günlerde Galatasaray takımından ayrılacaktır. Mondragon hangi takıma gideceğini kendi basın açıklamasında dile getirecektir.
Medya mensuplarına duyurulur.
Habercilikte Egemen Işık farkı!
Mondragon'un takımdan ayrılacağını sizlere ilk biz duyurmuştuk. İşte habercilik ve kalite farkı!
Yorum sizlerin...
Yeni haberlerimizle yine en sıcak gelişmeleri ve doğruları sizlere aktaracağız, bizi izlemeye devam edin...
Galatasaray'ın bomba transferini açıklıyoruz:
http://www.jutarnji.hr/EPHResources/...uka22108_w.jpg
VEDRAN CORLUKA
Galatasaray transferde dur durak bilmiyor. Eray Dengiz, gençleştirme operasyonu dahilinde Song ile yollarını ayırıyor. Kamerunlu futbolcu yerine ise 20 yaşındaki Hırvat futbolcu Vedran Corluka geliyor. Song'un ülkesine dönüp futbol kariyerine son vermesi beklenirken, Eray Dengiz Corluka transferinde oldukça kararlı gözüküyor. Defanstaki sorunu Hırvat futbolcu ile çözmek isteyen Dengiz, ileride Corluka'nın satışından da büyük bir gelir elde etmeyi planlıyor.
Haber: Egemen Işık
bırı cımbomu durdursun transfere doymuo walla helal
Çok güzel gençler alıyorsun eray da takım da da hiç tecrübeli adma bırakmayacaksın bu gidişle :) Aman dengeyi iyi sağla ;;)
Vedran Corluka: "Galatasaray'da oynamak şereftir."
http://index.hu/cikkepek/0608/sport/dinamo1.jpg
Galatasaray'ın gündeminde olan Hırvat futbolcu Vedran Corluka, sadece Egemen Işık'a konuştu. Hırvat futbolcuyla olan çok özel röportajı yayınlıyoruz.
Egemen Işık: Galatasaray'dan teklif aldığın yolunda haberler var.
Vedran Corluka: Evet, menajerim aracılığıyla Galatasaray'dan bir teklif geldiği doğru. Menajerim görüşmeleri yürütüyor, bir pürüz çıkmaması durumunda önümüzdeki sene Galatasaray forması giyeceğim.
Egemen Işık: Galatasaray hakkında bir bilgin var mı?
Vedran Corluka: Elbette. Galatasaray Türkiye'nin en büyük kulübü ve Avrupa'da ismini çok duyduk, aldığı UEFA ve Süper Kupa'yla. Gerçekten büyük bir camia, heyecanlanıyorum. Galatasaray'da oynamak bana göre büyük bir şeref...
Egemen Işık: Senin gibi bir yıldızı Türkiye'de izlemek çok keyifli olacak.
Vedran Corluka: Teşekkür ederim. Uzun yıllar Galatasaray forması giyip, bir efsane olmak istiyorum. UEFA Kupası'nı tekrar kaldırmak istiyorum. Tomas'ı aradım, Galatasaray'dan ayrıldığını fakat Galatasaray'ın çok büyük bir camia olduğunu bana söyledi. Taraftarının çok ateşli olduğundan bahsetti.
Egemen Işık: Söyleşi için teşekkürler, İstanbul'a bekliyoruz seni :)
Vedran Corluka: Ben teşekkür ederim, çok keyifliydi :)
TRANSFER HABERLERİNE YANIT!!!
Transfer haberlerine yanıt Eray Dengiz'in samimi arkadaşı olan Çağrı Zorkol'dan geldi. Bu yanıtın neden Çağrı Zorkol'dan geldiği ise tam bir muamma! Lisede dolaşan dedikodulara göre Eray, Çağrı'yla beraber çalışmak istiyormuş. Tabii bu ne kadar doğru ne kadar yalan bilinmez. Fakat bilinen bir gerçek var ki iki eski dost tekrardan birleşirlerse ortada kupa bırakmayacakları. İşte Çağrı Zorkol'un açıklamaları :
"Eray bu konuları artık konuşmaktan sıkıldı ve bu üzden bir süreliğine kendini çekti. Tatile çıktı. Onu her gün görsel ve yazılı medyada çıkan haberlerden haberdar ediyorum. Herşeyden haberi var. Şuanda söyliyeceğim şeyler Eray bana sizlere iletmemi istediği şeylerdir. Öncelikle Eray transfer haberlerinin ÇOĞUNUN yalan olduğunu belirtiyor. Zaten Eray şu anda transfer düşünmüyor. Listesinde 1-2 oyunucunun olduğu doğru fakat bunu devre arası kampında eğer eksik görürse alacak. Lütfen daha çok sallamasyon haber yapıp da ortalığı galeyana getirmeyin!"
Kaynak : Zürriyet :D
http://futbol.milliyet.com.tr/Images...tograf/469.jpg
JABA YOLCU !!!
Beşiktaş'a imza attıktan sonra bir türlü şansı yaver gitmeyen Silvinho Jaba Beşiktaş Yönetimi ile masaya oturdu ve takımdan ayrılma kararı aldı.Bu kararda Teknik Direktör Murat Özdemir'in de büyük etken olduğu ortaya çıktı.Bununla ilgili bir de basın toplantısı düzenleyen Murat Özdemir "Jaba'yı ben kendim istedim Ankaraspor'dan getirdim,ancak sakatlıktan kurtulamadı ve bizim ondan beklentilerimizi yerine getirebilecek kapasiteye ulaşamadı.Bu yüzden onun da kariyeri için JABA'yla yollarımızı ayırmak zorundayız" dedi.
Öte yandan yabancı kontenjanının boşalmasından sonrada Beşiktaş'ın defansa bir takviye yapması bekleniyor.
Harika gidiyorsunuz...
2 maç oynamadan gidiyor Jaba herhalde :)
Kulüpten Resmi Açıklama
Son günlerde basında çıkan, Deco, Ronaldinho, Nani gibi oyuncularla bir görüşmemiz olmamıştır. Basının bu tür haberler yaparak taraftarı yanlış yönlendirmelerine son vermelerini istiyoruz.
Sivasspor maçı sonrası Özışık'ın açıklamaları;
Ligdeki ilk maçımızda, Sivas gibi zorlu bir deplasmanda 1-0 galibitle ayrılmamız, bizleri sevindirdi. Bugün sahada iyi olan tarafdık. Birçok pozisyona girdik ama sadece 1 tanesini değerlendirebildik. Buradan 3 puanla döndüğümüz için tüm oyuncularımı kutluyorum.
Alex'i neden yedek oturttuğum sorusuna gelince, hiçbir oyuncunun yeri garanti değildir. Şu an için ilk 11'de Alex'i düşünmüyorum. Takıma faydalı olabilecek oyuncuları oynatmayı düşünüyorum, Alex'den de en yüksek verimi alabileceğimi gördüğüm anda 11'e alacağım.
Transferde biliyorsunuz ki 6 yabancı hakkımızı kullanamıyoruz. Bu sene 5 yabancıyla mücadele edeceğiz. Bunu zorluğunu tabi ki çekeceğiz ama yerli oyuncularımın kalitesiyle mücadeleye devam edeceğiz.
Bu arada Çağrı Zorkol'un bizim takımımızda 1.lik potansiyeli yok açıklamasına da üzülmedim değil. Futboldan anlayan birisinin, bu kadronun şampiyon olamayacağını söylemesi gerçekten üzüntü verici.
Ayrıca Federasyon daha ilk maçtan işini yapmaya başladı. Bugün atılan golümüz ofsayt gerekçeyiyle verilmedi. Önümüzü kesmeye çalışıyorlar ama biz birlik olup herkese karşı mücadele edeceğiz, bu federasyona rağmen şampiyonluğu kazanacağız...
Taraftarlarımız rahat olsun, 100. yılımızda 2 kupayı da kazanacağız...
---------
Özışık henüz 3 resmi maça çıkmasına rağmen 100. yıl için takıma yıldız getirmediğinden, Alex gibi bir yıldızı yedek kulübesinde oturttuğundan dolayı eleştirilmeye başlandı. Edu'nun Bayern'e satılmasının ardından takımda 4 yabancı kaldı. 1 oyuncu alma hakkı bulunan Fenerbahçe'de gelecek oyuncu herkes tarafından merak ediliyor. Taraftar yıldız bekliyor, bakalım son transfer kim olacak?
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=mehutsunkaya
Üstünkaya’yı Anıyoruz
03.06.2007
Kulübümüz’ün eski başkanlarından Mehmet Üstünkaya'yı ölümünün 7. yıldönümünde Aşiyan Mezarlığı’ndaki kabri başında anıyoruz.
1973–77 ve 1981-84 yılları arasında toplam 7 yıl Başkanlık görevinde bulunan Mehmet Üstünkaya, 2000 yılında vefat etmişti. Merhum Üstünkaya'yı bugün (3 Haziran) ölümünün 7. yıldönümünde Aşiyan Mezarlığı’ndaki kabri başında anıyoruz.
Corluka Milan'da!!
http://www.jutarnji.hr/EPHResources/...uka22108_w.jpg
Bu senenin flaş isimlerinden biri olan Vedran Corluka İtalya'nın devlerinden AC Milan takımıyla anlaştı. Futbolcunun transfer fiyatı ise şuan için netlik kazanmadı.
Turksportal Haber Ajansı
Vestel Manisaspor maçı ile ilgili açıklamalar ;
http://www.resim-yukle.com/img01/13/720297bad.jpg
Murat Özdemir : Maç hakkında fazla yorum yapmak istemiyorum.7.dakikada geriye düşmemize rağmen maçtan bir an olsun bile kopmadık ve sonucunda da 3-1 kazanmayı bildik.Maç'ta en çok sevindiğim bir nokta da forvet oyuncularım Nobre ve Bobo'nun ilk maçından golle buluşması oldu.Gökhan Ünal'ın da sakatlığının ciddi olmadığını herkese buradan duyururuz.Ayrıca Runje'nin performasından oldukça memnunum daha ilk maçından kalitesini ortaya koydu.
Yeni transferlerden de Abdurrahman Dereli maçın don bölümlerinde oyuna girmesine rağmen iyi bir futbol ortaya koymuştur.
Mert Nobre : Maça sonradan girmeme rağmen attığım golle takımımın galibiyetinde rol oynamaktan dolayı gurur duyuyorum.Bu arada basında çıkan yedekte kaldığımdan dolayı mutsuz olduğum da tamamen asılsızdır.Murat Hocama sonsuz saygı duyuyorum.
Deivson Rogerio Da Silva Bobo : Maç içinde gerçekten Manisa defansından darbe aldım ancak yılmadım attığım golüde Eşime armağan ediyorum.Bundan sonraki maçlarda da gollerime devam edeceğim.
Avrupa Maçlarımız
Fenerbahçe - Galatasaray - Trabzonspor
Golsüz berabere biten maçta Fenerbahçe bastıran taraftı fakat golü bulamadı. Durgun geçen maçta Fenerbahçe çok net pozisyonlar kaçırdı. Taraftarlar Kadıköy'deki maçı bekliyor!
http://img525.imageshack.us/img525/5472/42318490rl1.jpg
Bastıran taraf Galatasaray olmasına rağmen son dakikalarda yediği golle 1-0 yenildi. Lig maçından değişik bir kadroyla saha çıkan takımda ilk yarıda Sosa ve Arda yoktu. Herşey Ali Sami Yen'de oynanacak maça kaldı..
Yeni transferler İlhan Mansız ve Yasin Çakmak'ın golleriyle 2-1 gibi bir skorla FC Haka takımını yenen Trabzon'da yüzler gülüyor. Ayrıca ayağının altından topu kaçıran Jefferson'u maç sonunda teknik direktör Serhat Arslan dövdü!
Trabzon Finlandiyali takimi yenmis..
Eray ASY de parçalarsın sen.. (:
Trabzon'da Uefa sevinci...
Ligdeki yenilgiden sonra Uefa'daki galibiyete sevinen Serhat Arslan ileride daha iyi bir Trabzonspor izleyeceklerini söyledi.Ayrıca maçta hatalı gol yediği için dövüldüğü iddaa edilen Jefferson'danda konu hakkında yalanlama geldi.Hafta içinde Brezilya milli takımınada çağrılan Jefferson'un takım bulunması halinde yollanacagı söylendi...
Corluka ne zaman geldi ne zaman gidiyor?
Corluka galiba en başından Milan'la anlaşmştı.Ancak Türk Medyası bunu yanlış lanse etti..:D
"Elenirsek Türkiye'yi Terkederiz"
Avrupa kupalarındaki en başarılı temsilcimiz Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında adı sanı duyulmamış Bosna temsilcisi Široki Brijeg'ya 1-0 yenilmesinin yankıları sürüyor. Şok yenilgi ile hayal kırıklığına uğrayan sarı kırmızılılar pozisyonları değerlendirememekten yakınırken, Teknik Direktör Eray Dengiz, 22 Ağustos'da Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak rövanş için açık ve net konuştu. Dengiz, Široki Brijeg'ya elenirsek dünyaya rezil oluruz. O zaman Türkiye'ye terketmeliyiz' dedi. Eray Dengiz, şunları söyledi: ‘Bosna'da çok iyi oynadık ama şans faktörü yanımızda değildi. Futbolcularımızı bu iyi oyunlarından dolayı tebrik ederim." dedi.
Rövanş önem kazandı
Adnan Polat yaptığı açıklamada "Ama rakibi ciddiye almak zorundayız. Široki Brijeg'nın fizik gücü gerçekten çok iyi. Sonuçta bizi yendiler. O maçla ilgili futboldan konuşmak da yanlış olur. Fakat şimdi İstanbul'daki maç büyük önem kazandı. UEFA Kupası'nı almış, tarihi başarılarla dolu bir Galatasaray'ın Široki Brijeg gibi bir takıma elenmesi büyük bir rezillik olur. Eğer elenirsek Türkiye'de kimseye bunun açıklamasını yapamayız. Ancak bunlar yaşanmayacak. Ali Sami Yen'de kazanmaya, hem de fark atmaya mecburuz. Eğer, böylesine zayıf bir rakibe elenirsek, Türkiye'yi terk etmek zorunda kalırız. Ancak, biz hocamız Eray Dengiz ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Taraftarlarımıza söz veriyoruz; sahamızdaki maçta disiplinden hiç kopmadan mücadele edeceğiz ve farklı skorla kazanıp, tur atlayacağız." dedi..
ŞAŞKINIM!!!!
Çağrı Zorkol her hfta yaptığı basın toplantılarından birini bugün 4 büyükler maçlarını bitirdikten sonra zehir zemberek açıklamalarda bulunarak yaptı. İşte Çağrı Zorkol'un bugün yaptığı basın toplantısı :
"İnanın uzn zamandır bu kadar şaşırdığımı hatırlamıyorum. Eray ve Serhat beni çok şaşırttılar. Serkan'a bir sözüm yok. Yine tahminlerimde yanılmadım. Bu kadar iyi bir kadrosu olmasına rağmen takımda düzeni kuramadı. Futbolcuların arası iyi değil. Çok lakayıt davranıyorlar. Umarım düzelirler.
Serhat müthiş bir galibiyet aldı gerçekten. Onu can-ı gönülden kutlarım. Umarım bu başarısının bir tesadüf olmadığını bizlere gösterir ve galibiyetlerine devam eder.
Asıl şaşırdığım nokta Eray oldu. Eray kadronun iyi olduğunu düşünerek ve oyuncularını yormak istemediği için bazı as oyuncularını kenara alıp dinlendirtti. Fakat bunun doğru bişey olmadığını gördü. Umarım bundan sonra böyle bişey umursamaz. Zamanında Tromsö'ye elenmişti bu takım. 2. Tromsö faciası olabilir Eray böyle davranırsa... Kendine çeki düzen vermeli bence! Umarım kısa zamanda kardeşim kendine gelir ve takımını düzeltir."
Kaynak : Bulvar :D:D:D:D
Trabzonspor'da hedef Aykut !
Trabzonspor Jefferson'un satılması halinde kaleyi Galatasaray'ın genç kalecisi Aykut'a teslim etmeyi planlıyor.Oyuncunun kulübüyle anlaşmaya varılırken oyuncuylada görüşmeler olumlu ilerliyor.
Maçların başlamasına rağmen beklenen yabancı transferin gerçekleşmemesi takımın henüz bellki bir sisteminin olmaması Özışık'ın yetersiz olduğu düşüncesini doğuruyor. 100. yılında deneyimsiz bir hocayla ne başarı sağlanabilir merak konusu?
Bu arada Levski maçı sonrası basının karşısına çıkmayı reddeden Özışık, maçla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı...
Aykut Trabzonpor'da !
Galatasaray'dan 2 Miyon £euroya alınan genç kaleci ile 5 yıllık sözleşme imzalandı.Aykut transferi sonrasında habercilere Trabzonspor gibi büyük bir camiaya gelmek çok güzel Serhat Arslanla çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum dedi.
http://www.galatasaray.org/images/futbol/010507_00.jpg
Mondragon Galatasaray'da kaldı!
Yine buradan gideceğini duyurduğumuz Mondragon takımı Galatasaray'da kaldı. Gelişmeler birazdan...
Kalsın yav, Mondiden iyisini bulamazsın..
Van den Borre Fenerbahçe'de
Uzun zamandır beklenen yabancı transferi gerçekleşti. Fenerbahçe genç defans oyuncusuyla anlaştı. Bonservis bedeli olarak taksitle 4.5 milyon Euro ödenen oyuncu 3 yıllık sözleşmeye imza attı.
NALDO OLMADI ALTERNATİF İSİM RİSP
http://img104.imageshack.us/img104/7493/imagesdl0.jpg
Beşiktaş'ta Murat Özdemir'in defansa çok istediği Naldo Transferi gerçekleşmedi.Bremen ile her konuda anlaşan Beşiktaş Naldo'yuda ikna etti fakat Naldo'nun eşi Türkiye'ye gelmeyi reddetti.Çocukların okullarının sorun olacağını ve yeni bir yere alışmanın zor olacağını düşünen bayan Naldo transferin oluşmasına engel oldu:D
NALDO YOKSA RİSP VAR
Bunun üzerine Murat Özdemir Türkiye'yi tanıyan Risp ile anlaşma yolunu seçti.Trabzon tarafından serbest bırakılan Risp'in Beşiktaş'a sıcak baktığı öğrenildi.İmzaların birkaç gün içinde atılması bekleniyor.Beşiktaş'ta Jaba'nın ayrılmasıyla 1 yabancı transfer hakkı bulunuyordu.
Haber:Şemsi Şek
Halen daha Eray'ı iddialı görüyorum..
Lejyoner Atağı
http://www.sportfotografie.nl/500px/...dirim-8201.jpg
Fenerbahçe menejeri Serkan Özışık,kontenjan nedeniyle lejyoner oyunculara yöneldi.Heerenven'de oynayan ve frikik ustası olan Uğur YILDIRIM listenin tepesinde.Transfer parasının sır olduğunu söyleyen Özışık, ''4 te olabilir,5 te olabilir, 10 da olabilir'' dedi.Uğur Yıldırım ise bu transfere sıcak bakıyor.
KAYNAK:Serkamaç-Osmispor(haber gerçek:))
2. HAFTA MAÇLARI
Haftanın açılış maçında tam anlamıyla gol yağmuru vardı.Trabzonspor Denizli'yi farklı bir şekilde yenerek hem geçen haftaki yenilgisini unutturdu hemde moral depoladı.
http://img164.imageshack.us/img164/6412/3adaaom8.jpg
--------------------
İki takımda iyi oynadı fakat Galatasaray Carrusca ile golü buldu ve skoru korumayı bildi.
http://img129.imageshack.us/img129/2833/gsdgsdeu3.jpg
--------------------
Fenerbahçe maçın başından sonuna kadar iyi oynayan ve sahaya hakim olan taraftı ama Önder'in son dakikada yaptıgı hata yüzünden Sakarya'ya 1 puanı hediye etmiş oldu.
http://img512.imageshack.us/img512/5888/sakaryaaz6.jpg
--------------------
Beşiktaş bu maçı kazanarak rahatlamak ve transferde yapılan eleştirilerden kurtulmak istiyordu fakat bunu başaramadı.
http://img408.imageshack.us/img408/2710/antepbjkxy5.jpg
Nekop helal olsun :).Serkan abi hele bi şampiyon olma :D:D.TSI'yi dar edecem :D
Son dakika golü ile galibiyeti kaçırdık. Yeni transferimiz Borre 1 ay kadar sahalardan uzak kalacak. Fatih'in de 1-1,5 ay sahalara dönemeyeceği kesin. Mehmet Yozgatlı biliyorsunuz zaten sakat. Bu kötü dönemi atlatırsak önümüz açık. Yabancı transferini sonlandırdık fakat Türk oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor...