Bence FM 2008'de Türk Telekom Lig A'dan Kayseri Erciyesspor'u yönetmek zevkli olacak.
Printable View
Bence FM 2008'de Türk Telekom Lig A'dan Kayseri Erciyesspor'u yönetmek zevkli olacak.
bence en önemlisi 3d ve türkçe olayı.diğerleri nasıl olsa düzelir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
3d zevkli olmaz deniliyor. bence daha zevkli olur. bazı şeyleri daha net görebiliriz futbolcuları kıyaslama açısından rakamlarla değil gözümüzle kıyaslarız bence.
ikonumuzun sahada görünmesi
kaleciler aut atışı kullanırken topu kaçırıp tekrar almaları duzelsin
kartlar ve sakatlılar duzeltilse
en onemlisi oyuncuların ozellikleri gercege yakın degerde olsun yeter
ARKADAŞLAR BURDAN YETKİLİLERE SESLENİYORUM.
CM 00 01 DEN BERİ BU OYUNU OYNUYORUM 2005 DE FM YE GECTİK TABİKİ..
YAKLAŞIK 2 SENEDEN BERİ BU SİTEYİ TAKİP EDİYORUM..
ŞU ANA KADAR BU SİTEDE NE İSTEDİYSEK HEP YANIMIZDA OLUP YARDIMCI OLDULAR..
SİTEMİZİN MİLYONLARA YAKIN ÜYESİ VAR VE BEN BUNUNLA GURUR DUYUYOR VE BU SİTEYE ÜYE OLDUĞUM İÇİN KENDİMLE GURUR DUYUYORUM..
BURDAKİ YÜZBİNLERCE FOOTBALL MANAGER SERİLERİNİN TUTKUNU ARKADAŞLARIMIZ VAR VE BU İNSANLARIN EN BÜYÜK TUTKUSU(YAPTIGIM GOZLEMLERDEN SONRA) BU OYUNU TÜRK DİLİYLE OYNAMAKTIR. BU DA EN DOĞAL HAKKIMIZDIR..
FOOTBALL MANAGER BİR OYUN DEĞİLDİR!!!!BİR YAŞAM TARZIDIR
Takımımızı reddeden bir futbolcuyu ikna etmek için başka futbolcuları, menajerleri veya başkanı görevlendirme olabilir, çok da güzel olur. Mesela takımımda İtalyan bir oyuncu var, başka bir İtalyan oyuncu almak istiyorum ama pürüz çıkarıyor, istemiyor, hemen kadromdaki İtalyan arkadaşı devreye sokup ikna etmesini sağlayabilmeliyim.
CM'de eskiden şey vardı, ev, araba vb. gibi şeyler sunulabiliyordu, yine bunlar olmalı, sözleşme önerirken lüks bir daire, süper bir otomobil gibi ekstralar sunulmalı, ayrıca sözleşme maddeleri genişletilmeli, mesela "Türkiye'de FB hariç başka takıma gidemez." gibi maddeler konulmalı.
Ayrıca maçlardan sonra basın açıklaması verilebilmeli, ya da transferlerle ilgili bir röportaj ve demeç verilebilmeli. Bunların yanı sıra oyuncularla birebir görüşmeler genişletilmeli, mesela oyuncu takımdan ayrılmak istiyorsa, ona "Bu sene daha kal, kontratını geliştirelim, seneye satarız seni." tarzında şeyler denilebilmeli. Veya "Kendine kulüp bul bir an önce." gibi şeyler söylenebilir.
Bir de oyunda bizim dışımızda "menajer"ler de olmalı, bize futbolcu önerebilmeliler. Örneğin, forvet arıyoruz, menajerler bize maç kasetleri yollayıp forvet önerebilirler, fiyatı bildirebilirler ve belli bir komisyon bedeli de isteyebilirler. Ya da biz bir futbolcu transferi için bir menajeri görevlendirebilmeli, ona "Bu transferi bitir, komisyon vereceğiz." denilebilmeli, o da fiyatlarda anlaşıp imzayı attırabilmeli. Bunun dışında oyuncuların menajerleriyle görüşme olmalı, mesela kendi takımımızın oyuncusunun menajeri gelip yönetimden taleplerde bulunmalı, biz de onunla konuşmalıyız. Menajerler gerçekten çok iyi olur oyun için, mesela gidip bir menajere "Oyuncu istiyoruz, elindeki oyuncuları ve fiyatlarını söyle." diyebilmeliyiz. Ya da bir oyuncumuzu satmak istiyoruz diyelim, teklif veya talep yoksa hemen menajere "Bu oyuncuyu hemen şu şu fiyata sat, karşılığında şunu al." diyebilmeliyiz.
Yapay zeka gerçekten bu denli geliştirilse oyun bağımlılık derecesini giderek arttırır.
TÜRKÇE DİL DESTEĞİ İSTİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!
Orjinal oyun almazsa kimse, zor...Quote:
mantık istiyorum abartı olmasın
fm 07 de rakiplerim 2-3 maçta bir kırmızı görüyor
Haddinden fazla penaltı oluyor
Bunlar daha iyi ayarlansa eksikler azalır
tabiiki her yıl olduğu gibi 1-2 deişik yeni özellik bekiyoruz
oyun braz renklendirilse dahagüzel olur.
saha kapatma cezası olsun...yada seyircisiz oynama...
başkan federayonla takışsın.
Taraftar Grupları Olsun(çarşı,gfb,ua)
oyunun kendisinde de farklı ve güzel skinler olsa yani internetten indirmeye calısmasak ta çeşit olsa oyunda
hazırlık maçlarının bi avusturyada bi isviçrede bi almanyada oynanması saçma... hazırlık kampları olsun örn. real madrid ABD, İnter Çin, bursaspor Gerede :) bide başkanlarda oyuna eklensin istediğimiz zaman yağ çekelim :)
Sonradan indirebildiğimiz oyuncu yüzleri,kulüp logoları falan hepsi oyunun orjinalinde olsun...
Kırmızı kartların azaltılması
Onundeki topu kalecının alması gıbı vs.
ya bugün fm 2007 de bir maç yaptım.ben kayserispor u çalıştırıorum.son dakikalarda bir gol attım.hakem ofsayt dedi. maçtan sora itiraz ettim.sora bana uyarı geldi .pozisyonda hakem haklı diodu federasyon.pozisyonun tekrarını izledim bal gibi gol.bence böle olaylar olunca maçlar tekrarlanmalı.2.si oyunda sponsorluk olmalı.3. ise taraftarların oyunda bir yeri olmalı.çünkü futbol taraftarlar olmadan olmaz.mesela taraftarlar olsa oyunda maçlarda olaylar olur takıma saha kapatma vb. cezalar gelir.bu da oyunu gerçekçi kılar.bütün bunlar fm 2008 de yapılırsa oyunun çok güzel bir hal alacaına inanıyorum
mactan sora maratona baglanalım:D
antrenmanlari izleyebilelim
kendi resmimizi ekleyebilelim
mac oncesi medyada sorular sorulsun buze
fm2008 de inşallah trabzonspordaki tolga zengini dandik bi kaleci olarak yamamışlardır fm2007 de en şaşırdığım olay o oldu :)
Arkadaslar bi şey sorucan FM O7 ile ilgili....
Ben Türkçe fm v2.1 i indirdim yükledim ama yama açılmıyor.Yani fm 2007 uygulama dosyası bulunamadı diyor.
Napıcam şimdiiiii???
SiGames önerilerimizi dikkate alsa:D:D
*Sıradan oyuncuların fiyatları 5-10 milyon$ gibi gerçekle alakası olmayan uçuk rakamlara çıkmasın.
*Herkesin dediği gibi sakatlık problemi ve kiraya verilen yabancıların kontejandan sayılmaması.
*Alt yapıdaki futbolcuların daha gerçekçi verilere dayanması. Nasıl Fredy Adu varsa Muhammet Demirci vs.. de olmalı...
*Başkan seçimleri yapılabilir 3 yılda 4 yılda bir başarlı başkanlar kalır başarısızlar gidebilir... 30 sene boyunca aynı başkan kalıyor :)
oyuncu ücretleri abartılmamalı
yönetimin beklentisini daha özele indirmesi(mesela türkiye kupasında çeyrek final, tsl de ilk5 gibi)
taktiklerde daha özele inilmesi
sakatlığın azaltılması
maç içinde sesli spiker olabilir fifa gibi ama olmasada olur sadece güzel olurdu...
*Başkanlık seçimleri yapılmalı..
*Bizim de favori kişilerimiz falan olmalı..
Değişik olarak şimdilik aklıma gelenler bunlar..
Katar, S.Arabistan, İran ve Japonya Ligleri de olsa fena olmaz..
Maçtan sonra medyaya basın toplantısı yapabilmek. Böylece takımın durumu daha iyi belirtmiş olabiliriz. Ayrıca ezeli rakipler arasında yapılan transferler medyada daha fazla yankı bulabilir. Bu oyuna zevk katabilir. Mesela Messi R.Madrid'e gitse. Barça taraftarı tepki gösterecektir. Bu oyuna yansıtılabilir.
Oyunda tranfer yapmak kolay olmalı satışa çıkardığımız futbolcuları satmamız daha kolay hale gelsin nerdeyse hiç oyuncu satamıyoruz.
Stadlarımızın kapasitesini geliştirmek bizim elimizde olabilse. Stad yaptırabilmek için para biriktirsek :D
Oyuncuların ca ve pa ları orantılı olsa oyuncunun özellikleri genelde 13,14 ama oyuncunun ca sı 120-130 bir başka oyuncunun özellikleri yine genelde 13,14 ama oyuncunun ca sı 170-180 bu düzeltilsin bir standar getirilsin
Bilet fiyatlarını biz belirlesek derbi maçlarda fiyatları yükseltsek
fm 07 gibi geç çıkmasın yeter :D
özellikle ingiltere ligindeki sıradan oyuncular (ingiliz forvetler) cok abartılı 15 M YTL falan. Bence bu duzeltilmeli. Ayrıca Afrikadan 10 12 yasında cocuklar falan yetiştirme olsa kamerun a nijerya ya futbol kampları kurulsa cok guzel olur.
ben feneri alcam valla 2008 carlos var :D
bişey daha var tribünlerden madde atılması olsun örneğin şampionluk maçı 2-0 iken sahaya bişeler gelisn hakem soyunma odasına gitsin:D
Bide Seçtiğin 2 takımdan birbirine transfer yapamama gelsin böylece başlıca hile kalkar.