Teşekkürler yorumlar için arkadaşlar. Updatenin v2'si tamamen eksiksiz olacak, bunun için çalışmalarımız sürüyor.
Printable View
Teşekkürler yorumlar için arkadaşlar. Updatenin v2'si tamamen eksiksiz olacak, bunun için çalışmalarımız sürüyor.
gercekten super birazda oyuncu ayarlariyla oynasan super olur v2 bekliyoruzz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bide adu man utd gitmediki sadece antremana cikti begenildide ama adu gitmek istemedi diye duymustum man untdida
Eğer bu 2008 güncellemesiyse; Uğur Uçar, Özgürcan gibi isimlerin Galatasaray'da olmaları gerekmez mi?
oyun açılırken king update yi nerden seçicem
Ya Arkadaslar Besiktasta Cisse Tello Rustu Falan Varmi
Mert kardeş var...:)
nasi indirilio yaw
http://rapidshare.com/files/43070264...ing_Update.rar
ben burdan indiremedim yadimci olursaniz sewinirim
Önce free'ye basacaksın sonra bir geri sayım olacak, süre dolunca kodu gireceksin ve indireceksin.
Emeğinize sağlık...
Sağolun Arkadaslar.V2 de hataların %99'unu düzelticez..
ya ben hepsini yaptim ama ole acilmiyo biri tam olarak anlatabilir mi?
yeni oyun aç dediğin zaman sormuyo mu??
Tuncay,ümit özat,servet,serkan vs vs eski kulüplerindeki sözleşme süreleri değiştirilmemiş.Mesela bu oyuncular ilk sezondan sonra serbest...
Evet Tuncay serbest oluyor bende Fener e gene aldım:D Serkan'ı da :D
Ellerinize saglik cok guzel olmus guncelleme. Yeni indirdim biraz bakiniyordum gozume bir kac sey ilisti yaziyim dedim:
-Ankaragucu'nun yeni transferi Kamburov yanlis. Vasili kamburov'u (GK) almissiniz A.gucune. Aslinda bu Martin Kamburov (FC) olacak.
-Sergen'in PA'si hala 135 ve Eskisehir spor'a transferi oyuna yansimamis.
-Nick Carle biraz abartili kotu bir oyuncu olmus sanki. Kendim hic izlemedim ama Avustralya'nin en degerli futbolcusu secildigi soyleniyordu. Bu kadar kotu mu gercekten?
-Ayni sey Ozer Hurmaci icinde gecerli diyebilirim. Herkesin ovmeyi bitiremedigi adam bu kadar kotu olmamali. En azindan PA'sinin yukseltilmesi gerek.
-Wederson'un ismi Vederson olarak degisti. Bu oyuna yansimamis.
-Kaya Doga Kayserispor'a transfer oldu. Bu oyuna yansimamis.
Guncellemeden sonra olan transferleri ve daha once bahsedilen hata ve eksikleri yazmamisimdir umarim.
FM'i guncellemek cok zaman alan ve ugrasi gerektiren bir is. Ufak tefek hatalara ragmen cok basarili olmus arkadaslar. Tekrardan ellerinize saglik. V.2'yi sabirsizlikla bekliyorum.
emeginize saglik transferlerin olmasi guzel gene de eksikleri soyleyelim yukardaki arkin dedigi gibi sergen goz onunde olmasa da 135 olmayacak kadar yetenekli oyunda djorkaeff bile 38 39 yasinda 170 kusur p.a ya sahipti buna ek olarak hakan sukur un p.a si 165 sergenden 30 fazla yani hakan sukur sergenden daha olu bence sergen daha iyi oynar...
naSIL yuklicem beceremedim program files daki db dosyasında 700 adlı dosyayla deiştim hata verio :S
Bazi arkadaslara bakiyorumda Lincoln Alex'den daha iyi falan demisler.İyi olsaydi 1 kere milli takima cagirilirdi.
Ayrica Alex Brezilya milli takimi kaptanligini yapmis adam!
ben indirdim denildigi gibi yaptim "ARKADAŞLAR RARDAN ÇIKAN db DOSYASINI BELGELERİM\SPORT İNTERACTİVE\
NİN İÇİNE ATIN VE OYUNA GİRERKEN RFS KİNGİ SEÇİN O KADAR OYUNU OYNAYIN."ama oyuna girerken seceneklerde rfs king yok daha önce baska bi update atmistim ondan mi acaba?yardimci olun ne olur en son guncellemelerle oynamak istiiiyooorummm.. :(
Hocam ilk olarak emeginize saglik. Gerek yamanin cikis tarihi gerekde hata paylari dogrultusunda bazi transferler gozden kacmis. Mesela Sunderland ve Man. City transferleri aktarilamamis.Tarih dolayisiyla chivu veya a.pato yada zigic gibi onemli transflerde henuz yok.Bir de alexis adli defans oyuncusu valenciaya geldi.Yamada villarrealde.Keza stepanov hala trabzonda gozukuyor.Amacim elestirmek degil.Ikinci versiyonunu cikarirken belki bir nebze katkim olur diye dusundum.Transfer sezonu kapandiktan sonra 4 gozle yeni updatei bekliyor olacagim.Simdiden tesekkurler.Guzel bir calisma olmus dedigim gibi emeginize saglik...
En iyisi transfer dönemi bittikten sonra indirmek.
arkadaşlar ben sıkıldım bu db işinden işe yaramıyo
7.0.2 kuryoz onu bile seçmiyo. direk oyun yüklüyo.ben en iyisi photoshop çalışıyım biraz. yapan arkadaşlarların yinede eline sağlık.şimdi fm yi kaldırıyorum. birdaha elimi sürmüycem. 2008 çıksada umrumda değil.hiç bir şeyde bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum.
birde diğer bir konuda yardım istememize ve 7.0.2 de olmuyor, seçemiyoruz dememize rağmen gerekli yardımı göremiyoruz. herkes 7.0.2 dio. olmuyo kardeşlerim olmuyo. en başta seçtirmiyo bize.
ya biri yardim etsin hicbir guncelleme olmuyo db nin icine atiyorum dosyalari oyunu kaldirdim yeniden kurdum olmuyor olmuyor...
acaba buraya mi atsam (C:\Programme\Sports Interactive\Football Manager 2007\data\db) ya da direkt kendiliginden ototmatik kurulan bi guncelleme dosyasi bilen varmi?TESEKKURLER ilgilenenler ve cevaplayanlara
Oraya at evet...
Fenerbahçe'yle oyuna başladım bi takım eksiklikleri söyleyeyim..
Alex'le 2 yıllık sözleşme yenilendi,ancak bu yok.
Ayrıca futbolcuların yaşları yanlış.Örnek:Alex.
Ali Camdalı Fenerbahçe'de değil.
Serdar'a büyük haksızlık yapılmış!Berbat bi kaleci.
Ali zaten fener'de değil ki..
öncelikle iyi günler diliyorum vede 2 tane sorum olacak....
1)bu yama FM 2007 7.0 Version ile uyumlu mu?
2)Bu indirdiğimiz dosyayı nereye atacağımız vede ne gibi işlemler yapmalıyız?
şimdiden teşekkür ederim....
simdi indiriyorum eminin iidir/paylasim icin saolll
emeği geçen herkeze teşekkürler harika olmuş
YA BIRI BANA YARDIM ETSIN/
BEN O DEDIKLIERINIZI YAPDIM DB YE ATTIM
OYUNA BASLIORUM
YENI OYUN DIORYM
SADECE ORJINAL VE 7/0/2 UPDATE BASLIGI WAR YANI KING DIE BISI CIKMIO 7/0/2 YE GIRIOM ONDADA BISI OLMUO
BIRI ACILEN YARDIM EDERSE SEWINIRIM HERKEZ OYNUO BEN OYNAYAMION SINIR OLDUM:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad:
Normal denılen yere atarsan calısır
normal yer nereeee
Yav eksik demeyelimde buna sadece küçük bir hata diyelim.Oyunda çoğu yeni transfer takımına bağlı değil gibi.Man utd Anderson ve Nani hemen yedeklere atılıyor satılığa çıkarılıyor.Real Madrid de higuaıne aynısını yapıyor hatta hemen satıyor.Hatta bazı transferler eski takımlaraına dönüyor.Ama yinede güzel çalışma olmuş....Ellerine sağlık...
saol hemen indiriyom. emegine saglik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
inderemedim ben . bi sorun olustu. ama yinede saol
offffff bi su yeni transferleri göremedim :S:S