Arkadaşlar, ilk mesajda bayağı bir editleme yaptım. Konuyu tekrar okuyunuz!
Printable View
Arkadaşlar, ilk mesajda bayağı bir editleme yaptım. Konuyu tekrar okuyunuz!
İlhan abi bu İngiltere Ligi için demişsin, diğer liglerde kullansak başarıyı yakalar mıyız?
İndiriyorum Gerisini Yazmıyayım umarım güzeldir ben chelseayim umarım takımım bu taktiğe çabuk ayak uydurur sağol İlhan abi :)
Bende pivot santrfor için en ucuzu İbrahima Sidibe.Tabi ne kadar ekmek o kadar köfte.
Iversen 1.7 milyon avroya gelir. Bianchi 11 milyona. Zigiç 13.5 milyona.
çok iyi bir taktiğe benziyor ellerine sağlık peluk :D hemen indirip deneyeeceğim... teşekkürler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://img167.imageshack.us/img167/3710/fmfz8.jpg
ya arkadaşlar kadro bu, sizce bir eksiğim varmı veya yanlış oynattığım bir kişi ? bu arada target man i iversen ikinci hedef adamı ise e. johnson seçtim
Benim sorum İlhan abi sol FC pivot yapıyoruz ya sağ FC de 2. Pivot yapıyormuyuz.
Ama Roger sağda oynamaz ki... Rosales'i koy. :D
İlhan Abi turnuvada bu taktiği kullanayım mı sence?Takımım Manchester City
Total Dominasyon'u kullan bence...
Canınız hangisini isterse onu oynayın. Kendinize göre modifiye de edin.
senin bu taktige karsı bi taktik warmı acaba? :D
herkes bu taktigi kullanıyo turnuvada :D e ona gore tedbirde almak lazım :D
turnuvada en iyi fm ciyi deil senin taktiginin en iyi uydugu takımı seciyoruz galiba hehe
Taktiği ufak bir kaç değişiklikler yapıp update ettim.
teşekkürler güzel paylaşım hemen deniyorum
teşekkürler denemekde fayda var
İlhan abi sorum olacaktı
bazı mesajlarında dikkatimi çekti defans çizgisi, anlayış ,tempo, zaman geçirme, alan daraltma azalt yada attır demişsin bu defans çizgisi tempo alan daraltma vb. kelimeler azaltınca ve artırınca ne oluyor ? bu kelimeleri açıklarsan taktiği ona göre modife edebiliriz . çünkü fm yi yeni oynayanlardanım azalt veya attır deyince pek anlamadım bu taktiğin önemli öğelerini teker teker açıklarsan ben ve benim gibi fm ye yeni oynuyanlar daha iyi sonuçlar alacaktır.
senin taktiği beğeniyorum bazı maçlarda sorunlar çıkınca bu terimleri açıklarsan senin taktiği modife yapıp daha iyi sonuçlar alırız.
şimdiden teşekkürler.
Edit...............