liverpool,schalke
Printable View
liverpool,schalke
Sevilla tabii
1.oyuna alismak icin BARCELONA
2.gercek kariyer icin GALATASARAY
3.daha gercek ve zevkli kariyer icin issiz baslarim.
Galatasaray...Oyunda tek zevk alınan takım bence bu.Bide bu sene Arsnal zevk verecek gibi gelio bana nede olsa henry gibi bi forveti yok artık ve siz bu takıma yeni bir yıldız kazandırmak zorundasınız....:)
fenerbahçe alırdım sonra isteyen takımlara giderim
Trabzonspor..:D
İnter die düşünüyorum demo da ama oyunu alınca duruma göre zengin fakat zayıf kadrolu bir takım düşünüyorum.
Herhangi bir ligden medya tahmini sonuncu olan takım.
Eğer düzeltirseler UEFA ya giden ekiplerimizi Kayseri Erciyes'i alırım.demoya bakanlar görmüştür uefa'ya kayserispor'u koymuşlar. ikinci seçimimde Kayseri her zaman olduğu gibi :)
boluspor barcelona ve bolton.alıcağım ilk 3 takım bunlar.:0:
Barca-Beşiktaş-Manchester..
bende demoda manchester ı aldım. ama kulubün amerikalı patrona borcu gözükoyor ve aylık 8m$ ödüyor...demoda en ii finansal yapıya kulüp hangisi beyler?
antalyaspor,galatasaray,kayseri.. avrupadan alcak olursam fiorentina atl.madrid, liverpool,celtic gibi
kararımı değiştirdim Napoli'yi alıcam galiba :D Ezequiel Lavezzi müthiş olmuş oyunda her maç gol atıyor beyler!!! (ve de bayanlar :D)
Chelsea ve Altay
Forever Fabregas Forever Arsenal
tabiki her zaman yaptığım gibi ilk takımım galatasaray olur ve gs ile en az bi 6 7 yıl giderim sonra sıkılırım ve 2. veya 3. ligden bir takımla oynarım.
hiç bir zaman büyük takım almam. barcelona madrid vb gibi çünkü başarı elde etmek çok kolay oluyo bu takımlarla hehehee:icon_biggrin::icon_biggrin:
((((((((((( YA BU ARADA BİRİ BANA SİTE AÇMA KONUSUNDA YARDIMVI OLABİLİRMİ????)))))))
Fenerbahçe
Zaragoza,Valencia,Arsenal, Galatasaray, Roma, Napoli
...Galatasaray...
Fenerbahce, Siena, Hamburg, Bradford City
Manchester United'i aldım.Tabii bunda demonun küçük versiyonunu indirmemin etkisi oldu.
fenerbahçe-sivasspor-manchester united :D:D:D
Fenerbahçe
Barcelona
man city
tabiiki ilk once galatasaray:')
Orijinalini alınca muhtemelen herzaman ki gibi işsiz başlayacağım.En zevklisi ve mantıklısı da bu bence.
İlk başta takımlarımı alırım tabi.
Arsenal, sonra da Galatasaray.
Arsenal, Valencia, Galatasaray, belkide JUVE :D
Galatasaray....
ManU, Fenerbahçe, Real Madrid, Barcelona
Malatyaspor takibi sonra Man.City Newcastle veya Werder Bremen olur
galatasaray-atletico madrid-sevilla
İlk olarak:
ES-Kİ-ŞE-HİR-SPOR
İkinci olarak:
GA-LA-TA-SA-RAY
oyunu netten indirdim oynuyom tabi fenerbahçeyle sonra dan liverpool olabilir
pendikspor :)
werder bremen i aldım ben.ama her an bırakabilirim.daha doğrusu onlar beni salabilir her an.
Fenerbahçeyi aldım ama sonra dan OFTAŞSpora transfer oldum :D
İlk önce ES ES sonra ES ES en son ES ES :D:D:D
Yok yok ilk önce ES ES le başladım ingiltere ve türkiye liginden ikişer ligle başladım ilk hedef ES ES le üst lige çıkıp avrupa kupalarına katılmak, sonra İngiltereden gelecek tekliflere açığım :director:duyrulur.:D Türkiyeden sadece Galatasaraydan teklif gelirse kalırım.:D:D:D
bende İngiltere, Almanya, İtalya, İspanya, Fransa, Türkiye'yi seçtim ilk iki liglerini ve Almanya 2. liginden TSG Hoffenheim'la başladım herkese tavsiye ederim yerinde birkaç transferle çok zewk alacağınız bir takım oluyor :)