İşte bu.Yunus ağır ağır başarıya doğru ilerliyor.Yani başarılara doğru(::)
Printable View
İşte bu.Yunus ağır ağır başarıya doğru ilerliyor.Yani başarılara doğru(::)
Çok üzgünüz Mert 10 gunlugune tatıle gıdıyor o gelene kadar devam etmeyecegız ama gelınce son suratle devam edecegız 10 gun sonra gorusmek uzere
Bir aksilik olmassa en geç Cumartesi sabahı İstanbul'da olacağım.Cumartesi günü bomba gibi dönecek bu kariyer:p
ya gs nin hali ne yunus bnm bildiğim sen süpperdin noldu nazar mı değdi
Oncelıkle durumumuz cok ıyı 3.yuz ve sadece 1 kac puan fark var 1.sıradakı rakıbımız ıle bu gıdısatın onemlı bır nedenı ıse bır turlu taktıgı oturtamam.Ve de golcu sıkıntısı cekıyoruz
kayseri iyi gidiyo walla helal olsunn :)
devam etmiyor musunuz :(
Edeceğiz tabikide.Ancak şu an ara verdik diyelim şimdilik.
Herkese başarılar,güzl bi kariyer çalşması olmş..:)
Favori GS..;)
başarılar.Favorim gs!!!
Beni destekleyen herkese cok tesekkur ederrım
devam edin lütfen
oo doğum günümde başlamış kariyer :p
takip ediyorum artık :D
Devam edecegız ama Mert buyuk ıhtımalle salı gunu gelecek o yuzdem o gelınce devam edecegız.
bn bir fenerli olarak favorim yunus ama gönlüm merti istiyor herkese başarılar dilerim..
Kariyerinizin uzun soluklu olması dileğiyle
Süpriz bir gelişme var Mert de kabul ederse elhadjı v3 ile aynı takımlarla v3 çıkınca yenı bır ortak kariyer açacagız
Yunus inanmayacaksın ama kalp kalbe karşıdır demişler.Yarın sabah saatlerinde İstanbul'da olacağım.O zaman detaylı bir şekilde konuşuruz.
v3 3 Eylülde çıkacak..
Evet biliyorum ıste o yuzden artık bende Eren de emınım kı Mert de yenı oyuncularla oynamak ıster o yuzden bu karıyer bıtebılır hazırlıklı olun yarın konusup kararı verecegız.
03.09.07
Bu tarihe dikkat..
03.09.07... Bu tarihte yepyeni gelişmelerle,süprizlerle karşınızda olacağız.Bekleyin,bomba gibi döneceğiz.Bizi takip eden herkese teşekkürler..
Evet bu karıyer bıtmıstır ama elhadjı v3 ıle yepyenı bır karıyer yapacagız sımdılık By
Ve Bir Kariyerin Daha Sonu
abi lige geçseniz artık...
Mert'i asın :D
İdam edin. Falakaya çekin :zuhaha
fmden maruz bırakın
Hepinize Başarılar Dilerim Benim Favorim Galatasaray!!!İYİ Transferler Yapmıssın Bide Bişey Soracam Neden Güncellemeyle Oynamadınız?Hem Daha İyi Olurdu.Ama Neyse Hepinize Başarılar Dilerim!!!Hadi Aslanım Kükre Yine Titret Avrupayı!!!
hadi bekliyoruz heyecanla bu aksam mutlaka oynayin
İnşallah şu anda ben msn deyım Mert ve Ereni bekliyorum
gs favorimdi+transferleri de süper
Evet ama Sitte bir kaleci almaya param yetmedi inşallah 2.sezonda alırım tesekkur ederım ayrıca sana
daha başlamamış.üzüldüm neyse hadi bakalım kolay gelsin.
VEEEEEEEEEEEE BOMBAAAAA
CASI 160 PASI ISE 180 OLAN BIR FUTBOLCU KIMDEN MI BAHSEDIYORUM İŞTE KARŞINIZDA VEDRAAAAAN CORLUKAAAAAhttp://img47.imageshack.us/img47/9606/aaaaha7.png
VEDRAN CORLUKA TAKIMIMIZA 3.9 MN YTL İLE TRASNFER OLMUSTUR.
süper oyuncu
http://img131.imageshack.us/img131/6006/llzx9.jpg
Leandro Lima Kayserispor'da
Kulübümüz Sao Caetano'da forma giyen Luiz Leandro Abreu de Lima ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştır.
Müthiş transfer Mert.
para yetmedi diyon kaleci almaya ama 3,9 vermişin bi adama:D
Ama iyi bir kaleci almak için para yetmedi