benimde aklıma alaves maçı geldi
aLeves maçı geLiyor akıLLara ama inş.İnönüde VaLerenga maçı geLmez sonradan akLımıza :)
Alaves ya da Valerenga maçlarını getirmeyelim aklımıza.İlla akıllara maç gelecekse Chelsea maçını getirin.:D
Evet o maçta hatta hiç unutmam sol alt köşede o maça geçildi ama ne hikmetse son saniyelerde gol oldu BJK ilk kez 2.Tura çıkıcaktı kaçmıştı... Bakalım Blatter gücü yeticekmi İnönü deki maça...
Evet bende çok net hatırlıyorum, sol alt köşede çıkmışlardı frikik kullanıyorlardı. Topa vuruldu, kaleci kurtardı ama sekti, bir anlık karambol ve sevinen sparta prag'lılar. Güntekin Onay'ın şok oluşu, stada haberin gelişi ve benim delirip etrafı tekmelemem.
Arkadaslar birakin Blatter'i, Gökhan Zan gereksiz yere 4 dakika yerde yatarsa olacagi budur. Üstelik hicbirseyi yokken durduk yere yerde yatiyor, yatmasa en fazla 3 dakika uzatma verirlerdi.
Gökhan Zan: Ölümden Döndüm
16.08.2007 - 13:56:38 | Kaynak: Yurt İçi Ajanslar
Mücadelenin uzatma anlarında Alphonse ile hava topuna çıkan genç oyuncu, bir anda yere yığıldı. Nefesi kesilen milli futbolcu, İbrahim Toraman’ın masajı ve sağlık ekibinin verdiği oksijenle kendine gelebildi
Beşiktaş’ın başarılı savunma oyuncusu Gökhan Zan, dünkü karşılaşmada deyim yerindeyse ölümden döndü. Maçın uzatma dakikalarında gelişen bir Zürih atağında hava topuna çıkan genç futbolcu, rakip takımdan Alphonse’un sert dirsek darbesine maruz kaldı. Bir anda dengesini kaybeden ve nefesi kesilen Gökhan saha içine yığılıp kalınca herkesi korkuttu.
Toraman yetişti
Bu sırada arkadaşının hareketsiz kaldığını gören İbrahim Toraman, saha kenarına bağırarak, oksijen maskesi getirilmesini istedi. Apar topar saha içine giren siyah beyazlıların kulüp doktoru Ayhan Optur, yerde yatan oyuncuya oksijen verdi. Gökhan, yakınındaki İbrahim Toraman’ın da nefes aldırma masajı yapmasıyla ancak kendine gelebildi.
Eşimi düşündüm
Maçtan sonra yaşadığı korku dolu anı anlatan milli futbolcu, "Rakibim beni boş yakaladı. Darbenin ardından nefesim kesilince bir anda dünyam karardı. Karın boşluğumdaki tüm hareket noktalarım iptal olmuş gibiydi. Bir an ölüyorum zannettim ve eşimi düşündüm. Bu arada bana yardım eden İ.Toraman’a da çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Omerdinho
Bir oyuncunun hayatı söz konusu senin söylediğin laflara bak
Biraz akıllı düşün
Senden aynı şeyleri Kezman içinde söylenemi beklerdik! Ama dur bir dakika! Kezman haklıydı değil mi? Tabii ya.
Bakalım sana öyle bir dirsek atsalar sen 1 saatten önce kalkabilecekmisin yerden.
Ayrıca birine hiç birşeyi olmadan, oksijen verirseniz o kişinin vay haline!
Beşktaşa yazık oldu ama bence o golü hakettiler 1-0 öndesin farkı açmaya çalışmak varken Gökhan Zan kendini yere atıyor kaleci zaman geçiriyor Burak topu köşe bayrağının dibinde bekletiyor git oyna farkı aç ama yok ne kadar kaliteli oyuncularımız olsada ileriyi düşünemiyoruz işte adamlar geldi 97.dakikada gol attı. İnşallah 2.maçta daha iyi oynar ve hakederek şampiyonlar liginde oynarız.
Ne dirsegi kardesim, dirsek felanda yoktu topa vurmak icin ziplarken rakip futbolcunun dirsegi hafif karnina degdi zaten öyle yazdigi gibi birden bire yere felan yigilmadi yardimci hakeme bagirip cagirdi daha sonra 3-4 dakika yerde yatti.Kimse bana hikaye anlatmasin, zaman gecirecegim diye takimini tehlikeye sürükledi.
Burak ve Hakan olaylarında seninle hemfikirim.Ama Gökhan cidden saltandı:)
Bir gün senin de başına gelirse anlarsın ne olduğunu.Hafif değmişmiş.Adamın yüzünden bile belli oluyo acı çektiği.Her zaman ve her yerde olduğu gibi burda da tahriklere devam ediyosun.Böyle devam!!!...
Tahrikle felan alakasi yok olayi baska yönlere cekmeye calisma, bu benim görüsüm maci 90 dakika izleyen biri olarak söyledim bunlari ayrica zan'in pozisyonunuda gördüm, orda kasti bir müdahale yok, hava topuna yükselirken dirsegi karnina degiyor oda zaman gecireyim diye yapmadigini birakmadi.
Kezman'in bu konuyla ne alakasi var simdi???
Her insan hata yapabilir, buna birsey demedim ben Kezman'in hareketinede profesyonellik gibi birsey demedim mac konusuna bakabilirsin, bana göre Kezman'in yaptigi tamamen yanlis fakat I.Üzülmez'in yaptigi cok cok yanlis, yerde oturan futbolcuya tekme atmak üstüne yürümek profesyonellik ozaman degil mi? birakin bu isleri, kendi futbolcularinizi rakip takim futbolculariyla kiyaslamayi birakin.
Bak hala Kezman diyorsunuz ya :) anlasilan siz hala o macta kalmissiniz belli.. aradan 1 hafta gecmesine ragmen hala Kezman,Kezman :) Kezman hakkinda yukarida yazdiklarimi okuyun, ondan sonra yorum yapin.
Ben kimseyi suclamadim, sadece Gökhan'in yaptigi hatayi burda dile getirdim, ayrica eger pozisyon hakkinda yorum yapmak icin o pozisyonu yasamak gerekiyorsa ozaman sizde Kezman'in pozisyonu hakkinda yorum yapmayin? cünkü yasamadiniz,yasamadan yorum yapmak ne kadar dogru olabilir :)
Sen Gökhan'ın numara yaptığını söylüyorsun, ancak adamın ölümden döndüm açıklamalarına gülüp yalan diyorsun, sonra kimseyi suçlamıyorum diyorsun! Vay be! Çok gerçekçi harbiden.
Ayrıca Kezman'ın pozisyonu zaten yeterince tartışıldı. Gökhan Zan kendisini hiç bir sebep yokken yere bırakmadı! Darbe yedi!
Beşiktaş çok dengeli takım oluşturmuş durumda. İstikrarlı bir şekilde 3 maçtır iyiler. Yakında çok da iyi olacaklar tajminimce. Serdar Kurtuluş ve ÖZkan çok çok iyi
CL ve UEFA ön elemelerde her galibiyet 1 puan beraberlik .5 puandir. Biz 1 puan kazandik. Su ana kadar ülke puani
BJK : 2,5
FB : 1
Galatasaray :1
Kayseri Erciyes : 0.5
bunlar toplaninca 5 puan. Bunlarin yarisi ülke puanina eklenecek etti 2.5. Bir de bunu 4 e bölecegiz su anlik ülke puanimiz 0.625.
90+8'de gol yenilmesine üzüldüm bu sene takımlarımız iyi gidiyor avrupa'da
Beşiktaş turu rahat geçer İnönü'de ama Alphonse'ye dikkat!!!
Valla golü Gökhan Zan'ın yerde yatması yüzünden yediysek,Gökhan'da o sırada gerçekten ciddi bir sakatlık yaşadıysa-ki bana bile halı saha da vs. gelen hafif dirsekler bile zaman zaman çok ciddi sorunlar yaşatırken- yediğimiz gol umrumda falan değil,turu da kaybetsek umrumda olmaz.Beşiktaş takımın da bulunan bir oyuncunun acı çekmemesi,sakatlanmaması benim için galibiyetten vs. önemli.Hele adam gerçekten o kadar ciddi bir sakatlık yaşadıysa hiç umrumda olmaz...Bilmem anlatabildim mi?
Kasıtlı bir müdahale var diyen de yok zaten,ama ikili mücadeleler de bazen böyle olabiliyor,buna kimsenin itirazı yok ama adamın canı yanıyorsa ''hadi kalkayım maç daha uzamasın mı diyecek?''Allah'ını seven biraz mantıklı yorum yapsın yaa.Birde bunu söyleyen adamın takımının futbolcusu durup dururken yerlerde sürünüyor maçta,ilginç yani.Söyleyecek söz yok bence bunun üstüne.Ben hatta o konuda Kezman'ı yargılamayacağımı söylemiştim diğer konuda,futbolcu kendini kötü hissediyor olabilir.Ama kendi takımımın futbolcusunu da kimseye ezdirmem.O maçın berabere bitmesin de kimsenin suçu yok bence,ne de olsu turu biz geçeceğiz.Geçemezsek te başta Zan bütün futbolcuların canı sağolsun!
Golü gördüm.Bizimkiler son dakikada gol yiyeceğiz diye panik yapıp şutu çeken adama doğru koşunca golü atan adam arkada boş kaldı.Adamda şutu çekince arkada boş kalan çok kolay bir gol attı.Neyse insan son dakikada böyle hatalar yapabilir.Canları sağolsun.İnşallah 2. maçı kazanarak gönlümüzü alırlar.
Biz takımımıza kırılmadık ki Şemsi gönlümüzü alsınlar :) Biz inanıyoruz ki İnönü'de müthiş taraftarımızla,baskılı oyunumuzla turu geçip gruplara kalacağız.Ayrıca umarım ki yeni transfer gruplara yetişir.
Besiktas Avrupa'da cenabettir arkadasim, bu boyledir. 95. dakikada demistim yiyecegiz diye. Gol olunca zaten dayanamadim aglamaya basladim. Skor kotu degil, ancak yeter su cenabetlik. Biktim.
Bir de bence 2. mac kolay gecmeyecek, zira Saglam her ne kadar atak futbolu benimsese de oyuncular "0-0 yetiyor" diyerek psikolojik olarak defansa cekilebilir ve bu bize pahaliya patlayabilir. Turk futbolcusunda var bu. Zurich macinda da oldu zaten.
Tekrar söylüyorum sevgili Beşiktaşlı kardeşlerim Alphonse'ye bir önlem alınmazsa Beşiktaş darmadağın olur;;)
Bir aLphonse iLe oLucak oLsa o iş.BırakaLım oynamayaLım o zaman Avrupa maçLarında.Kim o adam ya.Bi kaç bişey yaptı diye adam tek başına koskoca Beşiktaş takımını yıkamaz.DoLu dizgin gidiyoruz.Sıra geLdi şimdi Zürih e.Onu da geçicez.
Alphonse ne ya?Hakem sayesin de bir gol attılar diye Zurich'i takımdan mı sayacağım?Onlar mı bizi darmadağın edecek,hani kendi evinde 1-1'e sevinen Zurich,hem de İstanbul'da!Vaay be ne Alphonseymiş ne Zurichmiş abi_?
Ki bu adamlar bize gol şov yapacaklarında bahsediyorlardı maçtan önce.
4 tane atacaklarmış güya...:D Espridir bence...