Tebrikler Galatasaray.
Tebrikler Galatasaray.
Servetin pozisyonun rakip oyuncu öyle akıllıca hariket yaptiki hakme mecburen penaltı verdi....benc epenaltı degıldı.....Hasan sas bence takımı yavaslattıı..
Bu rakip takımın kalecisi cok kötü samiyende col gol yer:)
Bence Galatasaray Ali Sami Yen'de turu birakmaz... Mutlaka gecer... Servet aslinda begendigim bir defansti ama boyle hatalar yapmamasi lazim... Song'da oyle... Ugur Ucar bekleneni veremedi diyen birkac uye gordum... Kendi arkadaslarimda aynisini soyledi ama bu oyuncu bence aradigimiz sag bek. Belki bu sezon olmasa da ileride sag bekin degisilmezi olacak... Bir macin bir sey degistirecegini sanmiyorum... Diger yanda Ayhan ve Volkan Yaman golleri atti ama gollerinin yaninda oynadiklari iyi oyunda beni sevindirdi. Hasan Sas ise gercekten kendine yazik ediyor. Onca insanin ondan ne kadar sey bekledigini unutmus heralde... Eskideki Hasan Sas bu takimda olsa orta sahada sorun yasamayiz... Diger isimlerde kaliteli cunku... (Lincoln, Linderoth, Arda ve bugunku Ayhan vs. vs.) Gerci Ayhan disindaki 3 isim yoktu ama... Neyse en son olarak forvete geldigimde... Hakan Sukur... Artik yaslaniyor... Necati kadro disi... Umit Karan yerlerde... Bu takima guzel 2 forvet lazim diyenler var e haliyle ama genc forvetlerimiz ne gune duruyor... Ozgurcan,Serkan Calik. Onlar bu sene form yakalarlarsa Galatasaray bir nebze olsun gol sorununu cozer. Ayrica bir stoper ihtiyaci olduguna ben katilmiyorum... Ismael Bouzid var cunku... Ama o da kotuyse gercekten bir stoper lazim... Ben o oyuncuyu izleyemedim umarim iyidir. Bakalim 2. mac nasil olacak bence turu gectik diyebiliriz... Ali Sami Yen'de Cimbom o maci birakmaz... Tekrar diyorum;)
beğenmedim bugün takımı.ayhan iyiydi gene.volkanı beğendim.bir de mehmet güven.geri kalanlar vasattı.özellikle de ümit karan.düşüşte toparlanması lazım...
hasanın bu takımda işi yok...ben teknik direktör olsam kullübün kapısından içeri sokmam o adamı.
Yücel acil 2 forvet lazım hermac cileden cıkmaktan bıktım.
İğrenç Bi Maç Oldu
Cok Zevksız v Sıkıcıydı.BzmkiLer Hiç AdamLarı Takım Yerıne BiLe Koymadan OynadıLar
Eğer Sonq'un Hatası GoL Olsaydı Zor Kazanırdık
Uğur,Mehmet Güven,Ayhan Çok İiiydi
2.Maçta FarkLı Yenerız
GaLatasaray bu adamLarı Sami yen de darma duman eder.Ama haLa böyLe zayıf takımLara karşı zorLanma huyumuzdan vazgeçemiyoruz.Bi de üstüne üstLük pozisyonda veriyoruz.HeLe kaçırdıkLarı bi pozisyon var evLere şenLik.İstanbuL da fark oLur.
http://img504.imageshack.us/img504/7172/64321av8.gifhttp://img81.imageshack.us/img81/5469/gsgi2.gif
Tarih: 16 Ağustos 2007
Saat: 19:30
Stadyum: Gradski - Koprivnica
Görüşlerimizi buraya yazalım.Bence GS rahat geçer.
O cehennem gibi stattan nasıl çıkacaz biz.. :p
2-1 Galatasaray alır bence..
3-0 Gs.:0:
Rakibimiz biraz formda ordaki mac tehlikelide olabilir....insallah orda işi bitiririz..
Galatasaray rahat alır.
Bence kazanırız skor olarak tahmin.Slaven:0 Galatasaray:2
Galatasaray cok rahat galip gelecektir mactan.
En az 4 tane atariz :cool:
EN az 3 atarız.İnşAllah o tarla mani olmaz...
Arkadaslar büyük konusmayalım dikkat edelim..İnsallah dediginiz gibi iş orda bitiririz..
Emrah konuşalım yahu bu takım içinde büyük konuşamayacaksak Türk futbolunun vay haline.
daha çok var.
O forumlarda dediklerinden sonra en az 5 atmak isterim tabii..
Ama ne olur bilinmez.
Galatasaray kazanır...
Lige güzel başladık burda da devam edecek. Koprivnica karşısında zorlanmayız heralde :D
Dünkü futbolla kök söktürürüz Slaven'e hırvatlara futbol şöleni izletir geliriz..
Hırvatlara o forumda yaptıklarından sonra birilerinin TÜRKlerin gücünü göstermesi lazım.
Başarılar Galatasaray...
yha abi bişi dicem bu sene biz uefa finaLini nerde oynıcas yha hangi stadda biLen war mı pLsss. ..keske bu sene saracoglunda olsaydıda kaldırsaydık ama o seneye. bu sene nerde ???