Ntvspor'da nasıl tutuyorlar daha Rıdvan Dilmen'i anlamam. Büyük Fenerbahçelidir saygı duyarım hem de çok ama gitsin FBTV'de yapsın yorumculuğunu. Fenerbahçe kazandığında yorum yaparken gözlerinin içi gülüyor.
Printable View
Ntvspor'da nasıl tutuyorlar daha Rıdvan Dilmen'i anlamam. Büyük Fenerbahçelidir saygı duyarım hem de çok ama gitsin FBTV'de yapsın yorumculuğunu. Fenerbahçe kazandığında yorum yaparken gözlerinin içi gülüyor.
Adamı beğenmeyen izlemesin bence. Bana göre çoğu tarafsızım diyen kişiden çok daha tarafsız. Diğer programlardaki seviyesizlikleri hepimiz biliyoruz - görüyoruz.
F.Bahçe yenince sevinçli, yenilince gergin oluyormuş vs. bu gibi şeyler okuyorum gerçekten çok saçma ötesi.
http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/bil...imlik-bunalimi
şu yazının özellikle son bölümünü okuduktan sonra Rıdvan Dilmen'e sallamak ayıptır, günahtır. :)
Rıdvan Dilmen taraflıdır ama her yorumcuda taraflıdır.Ama Rıdvan'ın yorumları tarafsızdır.Ben Türkiye'de onun kadar iyi bir yorumcu görmedim görmem de.
şunu belirtiyim; Rıdvan elbette Fenerbahçe yendiğinde sevilir yenildiğinde üzülür. tam aksi de Galatasaray içindir. Çünkü; o Fenerbahçelidir. Bu camiadan çıkmıştır. ama yorumlarını yaparken gayet tarafsızdır.
Beğenmiyorsan izlemezsin, kimseye zorla izletmiyorlar ve herkesin seçim yapma hakkı var. İzlenmeyen bir program da, reklam almayan bir program da devam edemez. TV dünyası bu konuda acımasızdır ama ben Rıdvan'ın programının tekrarının sabahın köründe yayınlandığını ve o tekrarda bile bir sürü reklam girdiğini gördüm.
Eleştirilmeyecek mi? Elbette eleştirilecek ama Rıdvan Fenerbahçeli diye Fenerbahçe'yi kolluyor denmesi de yanlış. Ben çok defa hatırlıyorum Rıdvan'a yahu bunu demesen ne olurdu bir de Fenerlisin diye söylendiğimi. Dün akşam da faturayı çok kolay Aykut Kocaman'a kesti, daha maç başlamamışken bile.
Ha eleştiri her konuyu Fenerbahçe'ye bağlıyor şeklindeyse, bu da Fenerbahçe'yi çok iyi tanımasından kaynaklanıyor. Mesela Barcelona'ya da bağlar çoğu şeyi ama bu dikkat çekmez, çünkü algıda seçicilik durumu söz konusu.
Buraya Aziz Yıldırım ile beraber yatarım lafı konulup da, eğer suçlu çıkarsa kendisinin yüzüne bir daha bakmam lafı neden konmuyor onu da anlamıyorum.
Tek isteğim, NTV ile olan sözleşmesi sona erdiğinde artık basını bırakıp Fenerbahçe'ye dönmesi ve futbolun başına geçmesi. Aykut Kocaman yine tüm yetkili olur ama onun da bir üstünde Rıdvan olur ve yöneticiler çıkıp etrafta açıklama yapacağına işi bilen birisi çıkar, işleri işi bilen birisi yürütür. Bunu çok istiyorum.
pozisyonlar gayet temiz. Canerin pozisyonunda penalti calan hakem hakemligi biraksin derim penalti o kadar basitmiki ? 2 semihin pozisyonuna gelirsek tamamiyle 2"li mucadele ikiside birbirini cekiyor ama son hamlede semih senturk bizim semihi baya bi formasindan asilmis tekrar izlersek anlasilir galiba ve zaten gurcan bilgic fenerbahceli bole yazilar yazmasi normal yenilgiyi hazmetmek gerekir bazen.
Bir oyuncu çok hızlıdır, müthiş çalım atar ama son vuruşu iyi değildir ve eleştiri alır. Aynen Rıdvan Dilmen'de bu tarz eleştiriliyor. Bu adam elbette ki programında birşeyler anlatıyor ve doğrulara temas ediyor. İnsanları rahatsız eden kısmı son vuruşlarının iyi olmamasıdır yani her konuyu Fenerbahçe ile ilişkilendirmesidir.
Empati yapalım. Fenerbahçe Şampiyonlar Liginde müthiş bir İnter galibiyeti almış ve Fenerbahçe'nin konuşulması bekleniyor. Bende programda yorumcuyum. Bana Deivid'in golünü sorduklarında güzel vurdu ama Galatasaray'ın 2000'li dönemini hatırlayın. Deivid bunu attı ama bir Hakan Şükür değildir. Hakan Şükür alıyor, veriyor, dönüyor.
Sonra Fenerbahçe - Chelsea maçı biter ve sorarlar futbol nasıldı. Güzel güzel ama Galatasaray'ın Leeds deplasmanı vardır hatırlarmısın. Oradaki müthiş baskıdan iyi çıkmışlardı. Fatih Terim'i iyi tanırım. Çok iyi motive etmişti desem ne düşünürsünüz.
Madem aklın fikrin Galatasaray'da git Galatasaray Tv'de yorum yap dersiniz. Bu anlattığım konu bambaşka bir olaydır, adamın bilgisi, bilgisini aktarması, programda doğru işler yapması ayrı konudur.
Ben bir Galatasaraylı olarak Rıdvan Dilmen'i seviyorum ve programını sürekli izliyorum. Futbolu iyi biliyor, iyi analiz ediyor iyide yorumlar yapıyor.
7 aralık 2011 galatasaray fenerbahçe maçı sonrasında "yahu bu ziegler juventusta yıllardır kaç tane maça çıkmış nasıl bu kadar kötü oynadı anlamıyorum" demiş kişidir.
not : ziegler juventusta hiç bir maçta forma giymedi.
Böyle bi yorum okudum nette :D
Sen insanlara art niyetli diyorsun ama ben göremedim hiç yapılan ciddi, içi dolu eleştirilere aynı şekilde cevap yazabildiğini. Bence de sen çok sevdiğin, hayran olduğun için veya sadece Fenerbahçe'li olduğu için körü körüne savunuyorsun Rıdvan Dilmen'i.
Sadece senin özelinde değil, ben yazdım bu konuda, adaşım Disco da yazdı. Bir kişi de cevap yazmadı yaptığımız eleştri ile ilgili (yazan olup da ben kaçırdıysam peşinen özür dilerim).
Rıdvan Dilmen'in tuttuğu takım dışındaki takımlar için yaptığı yorumlarının büyük bir kısmını yine Fenerbahçe'ye bağlıyor oluşunu gerçekten görmüyor musunuz ?
Bu bile başlı başına bir neden, tek başına herşeyi yorumlamaması için. Sadece Türk futbolunu takip eden ki onda da futbolcu isimlerini söyleyemiyor, hepsi telaffuzdan değil bazılarını bilmediği için, Avrupa'yı takip etmiyor, kalıplaşmış cümleleri ile Fenerbahçe'ye bağlayarak kıyas yapmak sureti ile yorum yapan bir insan nasıl iyi yorumcu oluyor. Bence çok net abartılıyor, kötü bir yorumcu.
Ali Ece Beşiktaş'lı, üstelik Rıdvan Dilmen'den çok daha sivri bir tarzı var, adam konuşssun sabaha kadar dinlerim. Uğur Meleke'nin takımını bilmem, hiç merak etmedim. Adamın Galatasaray ile ilgili yazısının başlığı Davala, Culio, Einstein, gördüğümde okumak için sabırsızlandım. Bülent Timurlenk Galatasaraylı diye biliyorum ama fena eleştirir, bloguna bakarım her gün ilk iş. Bunları niye yazıyorum, bana gelip de demeyin sen Galatasaraylısın ondan böyle diye.
Bence esas suç, Rıdvan Dilmen de değil, ona tek başına program yaptıran kanalda.
Rıdvan Dilmen'i eleştireyim bari. Dün Galatasaray'ı ve Fatih Terim'i çok övdü. Kendisine giydirilenler böyle icab etmiyordu oysaki.
Rıdvan Burcu Esmersoy'un programında şöyle demişti yanılmıyorsam...
Ben tarafım. Tarafsızım dersem herkesi kandırmış olurum. Ama ben objektifim... gibi bir şey söylemişti.
Rıdvan Dilmen dün naptı öyle ya :D Bir ara Trabzon maçını konuşuyordu konu derbiye geldi.Baktım Fenerbahçe'yi konuşuyor :n: Neyse ki Güntekin toparladı.Rıdvan hakkında taraflı yorum yapıyor demek olmaz.Sadece Fenerbahçe tutkunu tarafsız yorum yapan iyi bir spor adamı demeyi uygun görüyorum ben.
Gördüğüm en tarafsız ve en iyi yorumcu.Ama konu Fenerbahçe'ye gelince kendini tutamıyor orası ayrı. :)
http://4.bp.blogspot.com/-6QCrvY52bM...076b74dfby.jpg
Fenerbahçe düşmanları kadar gereken alakayı gösteremesek de Fenerbaçe mağdurlarına inat Rıdvan Dilmen !
Ridvan Dilmen daha Basbakanin yuhalanmasiyla ilgili aciklama yapmadi mi?
basbakanıu yuhaladılarmıki
dun yuhladilar basbakani
Konuşma sırasında da alkışladılar. Yuhalama olayı hafifti. En azından adamı stadı terkedicek raddeye getirtmediler.
Rıdvan Dilmen: Millet uzaya çıkıyor, biz hala seyircisiz oynama cezası veriyoruz...
Kadın seyircilerle maç izlemekten en çok rahatsız olanlardan biri anladığım kadarıyla :) Sonuna kadar da haklı
Basbakan ne zaman yurtdisindan dönüyor Ridvan'la bulusuyor. Adam sirtini iyi yere dayadi.
Siyasete mi giriyor acaba diğer abisi gibi