Galatasaray Uefayı aldığında en iyi kadro sizde miydi?
Printable View
En iyi değil ama, çok sağlam ve birbiri ile müthiş uyumlu olan bir kadromuz vardı..
Barancığım tamam haklısın benim dikkati çekmek istediğim nokta şudur : Bu kadar umutsuz olmayın. Chelsea'i yendiği vakit Chelsea Avrupanın büyük klüplerindendi ve Beşiktaştan daha iyi olduğu kesindi; ama ne oldu Beşiktaş alnının akıyla yendi. Hiçbir şey belli olmaz arkadaşlar, çok klişe bir söz : Top yuvarlaktır.
besiktasın işi gercekten zor ama 3. olabilirler fenerbahcenin işi ise biraz daha kolay ancak cska kesinlikle kolay bir takım değil hatta psv den daha zorlu olduğunu söyleyebilirim iki takımımıza da basarılar....
Emperor'a katilmiyorum.
BJK nin kadrosunda en az Porto'daki kadar iyi oyuncular var hatta daha iyileri de var
Konunun fazla dağılmasını istemiyorum; lakin değinmeden edemeyeceğim. Galatasaray kupayı aldığı vakit bütün oyuncuları para için değil Galatasaray için oynuyordu. Fenerbahçe ve Beşiktaştaki oyuncularda böyle oynarlarsa gruptan çok kolay çıkarız.
bjknin deplasmanda puan almasi zor gibi icerde ise tahminen 6 puan alir ama disarda 1 mac kazanirsa 9 puanla 2. olabilir yada en kotu uefa
Arkadaşlar tüm sorun kafada.Takım birlik olup.Biz bu işi başarıcaz derlerse mücade ederlerse bu iş bizim.
Dediğim gibi tüm sorun kafada ;;)
Özkan abi umutsuz olmayalim tabi,ama rakiplerimizi cok ciddiye alip,onlara karsi son gücümüzle mücadele etmeliyiz,bunlar cok güclü ekipler.Delgado`nun,Rico`nun artik daha cok sorumluluk almasi gerekiyor.Bunlar takimin liderleri.Öyle 1 mac iyi oynayip ta 3 mac kötü oynamak artik yok ! Bjk gruptan cikmak istiyorsa ki insallah cikar cok iyi oynamali,sistemini iyi benimsemeli.
Fenerbahçe'nin fikstürü
Fenerbahçe - Inter (19 Eylül)
CSKA Moskova - Fenerbahçe (2 Ekim)
PSV - Fenerbahçe
Fenerbahçe - PSV
Inter - Fenerbahçe
Fenerbahçe - CSKA Moskova
Fikstürümüz de çok güzel. CSKA deplasmanının ilk deplasman olması önemli, zira sonlarda olsa ağır hava şartlarında oynayamayabilirdik.
Grupta en kötü 3. olmalıyız. İlk maç çok önemli, moral ve motivasyon açısından. İnşallah Inter'i deviririz.
Şışt, arkadaşlar kendinize gelin yahu.
BJK ve FB kadrolarına bi daha bakın, birbirinden yıldız isimler var.Marsilya,Psv,Cska,Porto bunlar bizim ayarımızda değil.
2-3 sene sonra takımlarımızın, 1.veye 2.torbada olması dileğiyle.
Arkadaşlar tamam burada güzel güzel konuşuyoruz, tatsızlaştırmayın lütfen.
iki takımımızda 2.liğe oynar.
FB çekebileceği en iyi kurayı çekti. Inter eski gücünde değil ve PSV de çok güçlü değil. CSKA'dan biraz korkuyorum ama oyundaki gibi değiller. :D Fenerbahçe tur atlayabilir. Ama Anderlecht maçının 70. dksına kadar oynanan oyunla imkansız...
Takımıma güveniyorum. Kartalımın en az 3.olacağını düşünüyorum. Fenerbahçe ise 2.olur diyeceğim ama Zico biraz şüpheli. Ben takımımda en çok Ertuğrul Hoca'ya güveniyorum.
beyler sakin tartisin
PSV ve CSKA kolay takımlar, ikisini de Fenerbahçe yenebilecek güçte...
PSV'de Alex ve Cocu takımdan ayrıldı, takımın en önemli iki ismi... Forvete Vitesse'den Lazovic'i aldılar. Lazovic Sırp oyuncu, Kezman tanıyordur onu. Kone'yi de Galatasaray alsaydı keşke :d
CSKA'da Caner Erkin var, bize yardımcı olur inşallah :D
PSV'yi daha önce Kadıköy'de 3-0 yenmişliğimiz var, bir daha neden yenmeyelim? PSV ve CSKA ile içerde yapacağımız maçlar kaderimizi belirler.
sadece şunu söyliyeyim fenerbahce yi ne inter ne de psv zorlar cska dan korksunlar 2 maçta çok zor gecer....
Zor bir grup.Zaten Bütün gruplar zor.Takımım ellerinden gelenin en iyisini yapsın yeter benim için.
http://www.sporx.com/images/1/37/488...lSaglam079.jpg
Sağlam'ın inancı tam!
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde grup kuralarının çekilmesinin ardından yaptığı açıklamada, rakiplerinin kim olduğunun önemi bulunmadığını, gruptan çıkmayı amaçladıklarını söyledi.
Sağlam, yaptığı değerlendirmede, ''Türkiye'ye ve Beşiktaş'a hayırlı olsun. Muhtemel rakiplerimizin hepsi çok iyi takımlardı. Bu nedenle kimin çıktığının çok fazla önemi yok. Amacımız kesinlikle gruplardan çıkmak olacaktır. Gruptan çıkacağımıza ben ve ekibimin inancı tam'' dedi.
Zengin ve kaliteli bir kadroları bulunduğunu, bunun sayesinde, camianın ve taraftarın desteğini de arkalarına alarak iyi sonuçlar elde edeceklerine inandığını dile getiren Sağlam, ''Gruplardan çıkacağız. Rakipleri tek tek değerlendirmeye gerek yok, çünkü kuraya katılan tüm ekipler, dünyaca ünlü'' diye konuştu. 30.08.2007
Kaynak : AA
bu Psv de her yil Istanbul a abone oldu her yil gelior adamlar :)
fener interden alirsa sadece 1 puan alir gibi gelior bana..
Fenerin bence 2.liği garanti, 1. bile olabilirler grupta.
İnter'i ilk maçta içerde yenerse Fener, grupta lider bile olabilir.
Fenerbahçe bu grupta en iyi 3. olur.Daha ilerisi için umudum yok..
Beşiktaş'ın işi daha kolay, herşey Ertuğrul Sağlam sayesinde..:)
Ben teknik direktörümüzden dolayı umutluyum.:) İnşallah en kötü UEFA'ya gideriz.İstersek neden olmasın.Kapasitede var.
İki takım da başarıyla temsil etsin terini son damlasına kadar akıtsın ikiside başarılı olacaktır