Al bakalım...Ben de sana soruyorum.Semih'in golü ofsayt değil mi?Sinan'ın pozisyonu penaltı hakem takdiri olduğu için onu es geçiyorum ki bana göre penaltı.Oyun genelinde ise iyi oynayan taraf Bursaspordu.Fenerbahçe'nin ilk pzosiyonu gol oldu!...
Printable View
Al bakalım...Ben de sana soruyorum.Semih'in golü ofsayt değil mi?Sinan'ın pozisyonu penaltı hakem takdiri olduğu için onu es geçiyorum ki bana göre penaltı.Oyun genelinde ise iyi oynayan taraf Bursaspordu.Fenerbahçe'nin ilk pzosiyonu gol oldu!...
Sadece sana göre objektif Deniz'e katılıyorum belki bana yada başkasına göre objektif değil ;;)
Semih'în pozisyonun ofsayt olduğunu anlamak için objektif olmaya falan gerek yok:) Gözü bozuk olmayan herkes görebilir...Sinan'ın pozisyonu bana göre penaltı ama tartışılabilir...
Oldu bitti tartısmaya gerek yok..
BüLent Korkmaz gibi bir adam da maç sonunda kaLkıp isyan ediyorsa kendisinin de dediği gibi hakikaten ortada bişeyLer var demektir.
Yahu böyle hekem yönetimi olmaz olsun."Türk hakemleri avrupada neden yok?İşte kanıtı!"diye bir başlık var bir sitede.Site girişinde ve bursa fener maçının hakem 3lüsünün resimleri var.aşırı beyendim.Böyle yönetim olur mu ya?
Kendini başkan sanan adam sesini çıkartmıyor Bülent Hoca birşeyler söylüyor ama nereye kadar?Başkanın müdehalesi 0.
Bazı arkadaşlar İsmaile ve Tuma karşı hakaretvari sözleri var.Bunlara karşı daha dikkatli olun.Yoksa sizin Volkanınızın ne kalaslığı kalır ne kovalığı ağzımızı açtırmayın...