Hangi programla indirdin bjkxxx?
Eğer IDMAN ile indirdiysen, programı aç ana ekranda sol tarafta klasörler var, "programs" klasörünün içinde olacaktır..
Printable View
Hangi programla indirdin bjkxxx?
Eğer IDMAN ile indirdiysen, programı aç ana ekranda sol tarafta klasörler var, "programs" klasörünün içinde olacaktır..
Flashget le indirdim exe dosyasına basamadım tekrar başladım %80 lerdeyim:Dinşallah bu sefer oynayacağım:D
Demoya gerek yok çıkana kadar bekleriz :D
haydaaa, yeni oyun acamiyom??? Cilek versiyonunda...
Yardımlarınız için çok saolun ama söylediğiniz herşeyi yaptım olması :icon_cry: Değişik kelimelerle defalarca arama yaptım sonuç 0 :( Şimdi tekrar indiriyorum.. İnşallah olur bu sefer.
%55 az kaldı 7,5 dakika.
%47 hade bakam:D
konuyu açan arkadaşında eline sağlık
Yüklüyorum sonundaaa:D
Tekrar yükledim oldu sonunda.. Manchester United ile başlıyorum.. Hadi hayırlısı.. :)
Liverpool'u aldım ilk hazırlık maçı Milan'la.
simdi calisiyor, oyun acacak yer cokmus :D
Sabrın sonu selamettir. Ben Full versiyona kadar sabretmeyi tercih ediyorum :)
Klasik FM..yani süper..Yeni logo ve fotoğraf yapısı çok güzel olmuş bence..yeni özelliklerde çok iyi..Sabırsızlıkla Fm 2008'i bekliyoruz..(bekleme zamanındada demonun altını üstüne getiriyoruz)
Ben şimdi oynadım demoyu ve çok beğendim.. Skin biraz parlak olmuş gözümü alıyo benim. :)
Grafikler çok hoş olmuş.. Daha birçok yenilik var ama ingilizce yok bende :) Zaten direk maça daldım :D
Bizde indiriyoruz bakaLım haLa.Bu akşam iftardan sonra denemek kısmet oLur herhaLde :)
Arayüz (skin) hiç hoşuma gitmedi, FM 2006 ve 2007'deki arayüzler çok daha güzeldi, bambaşka ilginç bir arayüz sunmuşlar ama beğenmedim.
Birisi mümkünse Trabzonspor'un ssleri koyabilir mi ?
evet bende dayanamadım ve soru çözmeyi bıraktım demoyu indiriyorum :D artık testleride sonra çözeriz beklesinler biraz %30 oldu
Oyun çok güzel sonunda oynayabildim şükürler olsun:D
ya arkadaşlar oyunun heyecanına kapılmayanlardan veya kapılıp da şurdaki mesajları okuyanlardan birisi bir yardım edebilir mi acaba? benim oyunda ses yok yau.
Not: Çilekli demoda
kağnı gibi ilerliyor yaw 7 dakikada anca %7 artı
Yahu altın demoyu bir türlü indiremiyorum direk linkten.Bağlanamıyor.Sorun bendemi acaba.:( :confused:
ben su haberleri cözemedim
milan´ı sectim,milan ve serie a haberleri farklı farklı geliyor.
milan haberlerine inbox´tan, lig haberlerine seriea news´den bakıyorum.
garip olmus
Tam sürümünü bekliyorum. Zaten daha neler indirecem.:D
Artık bizde hazirandan sonra tam sürümünü oynarız napalım:D
Ben çok beğendim skin nedense hoşuma gitti biraz daha oyun olmaktan çok smilatöre yaklaşıyor gibi.
Gold demoyu indiremedim bende vanilyalıyı indiriyorum.%73 oldu.
yapacak birşeyde bulamıyorumki zaman geçsin %82 oldu adrenalin arttı :D
Bende indirmeye başladım.Hadi hayırlısı...
beyler çilekliyi indirip oyundan ses alamayan var mı? bi ses verin hele.
Oyunu türkçe oynuyorum.
İlk seçtiğim takım Manchester City.
Nasıl oluyor o?
Zaten senden gördüm bende.:D
Bu arada okların falso alabilmesi müthiş olmuş.