ses rekoru kirildimi ??
Printable View
ses rekoru kirildimi ??
Kırılmadı çalışılmadı.Maçtan muhteşem videolar çektim paylaşacaktım ama motorda fotoğraf makinam çalındı :mad: Böyle güzel bir günü zehir ettiler
Mac oncesi "liverpool fark atar" "hezimet olur" "havada karada" "cikarmadan 5" gibi yorumlara imza atanlar, basta Ibrahim Uzulmez olmak uzere tum futbolcularimiza camur atip, futbolculuklarina laf edip kendilerini komik duruma dusurenler su an ne yapiyorlardir merak ediyorum.
Kelimelerin aciklamaya yetmeyecegi bir macti bu. O kadar Besiktas macina gittim, hicbirinde boylesi bir destek olmadi. 2003'teki sampiyonluk macimizda bile. Liverpool'lu oyuncular, isinirken cekilen ucluyle mest oldular, afalladilar. Liverpool'lu taraftarlar ise muhtemelen mactan cok bizi izlediler, cunku tek bir tezahurat, efekt vs vs duymadim onlardan. Her zamanki gibi inanilmaz bir tezahurat cesitliligi ve dusmeyen bir tempo ile destekledik takimimizi, ve Inonu'de gordugum en ruhani 90 dakika sonunda CL'deki ilk 3 puanimiza ulastik. Umarim devami gelir.
Not : Ust taraf alkislar esliginde ritmik bir sekilde ooooo diyor, alt taraf lay lay ile cevap veriyor, mac esnasinda en asagi 10-15 dakika yaptik bunu. Tabi bunun kapali lay lay, diger tribunler ooooo versionu da var. Once alkislarla, sonra yumruklarla, sonra ziplayarak ve tapinma hareketiyle. Videosunu bulursaniz kacirmayin izleyin. Ekol olabilecek bir show ya. Cok gaz.
ben İbrahim Üzülmez'i sevmem bunu siteden bazı arkadaşlarımız bilir. Ama dün gerçekten güzel oynadı :) Her ne kadar orta açmasada :D. Ama Beşiktaş dün galibiyeti haketti ve herşey süperdi. Başta taraftar....
Galibiyetten sonra BJK PANKARTIMIZI Üniversite Rektörlüğüne astık arkadaşlar:)
Rektörümüz de koyu Beşiktaşlıdır.:D
Buyrun resim.
http://www.resim-yukle.com/img01/14/181249unibjk.gif
Rektöre helal. Diğer öğrenciler kudurmuştur sinirinden.:p
Rektöre bak :zuhaha
Onlar bizi ilgilendirmiyor.
GİRESUNİBJK'nin arkasında Rektör'de var.
Hatta maça da gitmişler galiba ben gidemedim, Ankara işim çıkınca.
Murat abi Forza forumda da helal olsun Giresun Üniversitesi diye konu açmışlar:)
Beşiktaş beni utandırdı helal olsun
Güzel galibiyet, fazla büyütmeye gerek yok.
Tebrikler Karakartal..
Neden yok.Geçen sezonun finalistini yenmişiz..Quote:
Güzel galibiyet, fazla büyütmeye gerek yok.
Bunu büyütmeyeceksek neyi büyütelim çocuk mu ? Onu kadınlar yapar.
Boşverin beyler arada sırada çıkar böyle çekemeyenler aynısı Inter maçında olmadı mı?
Çok iyi oynamadı belki Beşiktaş ama kazanacak kadar iyi mücadele etti. Zaten istediğimiz de bu değil mi bizim? Yürekleriyle oynarlarsa elbette karşılğını alacaklardır.
Bu büyük mücadeleden dolayı Beşiktaş'ı tebrik etmek gerekiyor. Çok iyi müdafaa yaptılar ve Liverpool'u durdurdular.
Bu şekilde, bu istek ve arzuyla oynarsa gruptan çıkabilir Beşiktaş. Taraftar da harikaydı, keşke tvde daha çok ekrana gelseydi bu güzellikler...
Rövanşta Pennant yok
Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş'la A Grubu'nda yer alan Liverpool'da Jermaine Pennant'ın 10 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Yapılan resmi açıklamada, sezon başından beri devam eden sakatlığının ameliyata zorladığı ve Pennant'ın ameliyat olacağını belirtildi.
Beşiktaş, Çarşamba günü Liverpool'u 2-1 yendiği karşılaşmada 60 dakika oyunda kalan Penant, 6 Kasım'da yapılacak rövanş mücadelesinde oynayamayacak.
Liverpool, Pazar günü Anfield'ta Arsenal'le karşılaşacak.
27.10.2007
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Beşiktaş Uefa yı düşünmeli eğer bir üst tur olursa sükutu hayale uğrar kanımca
http://img524.imageshack.us/img524/1...qfllogoqa4.jpg
Beşiktaş - Liverpool
Tarih: 24 Ekim 2007
Saat: 21:45
Stad: BJK İnönü
Hakem: Bilinmiyor?
Besiktas'a can-i gonulden basarilar diyerekten konuyu acmis bulunmaktayim, umarim elimiz ugurlu gelir
:0:
Daha erken sanki.Lig maçları bir oynansaydı.Bence Liverpool çok güçlü.Maçı kazanır.
6 gun kaldi maca ne erkeni,tabi lig maclari oynanmadan acilmiyorsa haklisin
:0:
Liverpool kazanır
Genelde maçlar için lig maçlarından önce Avrupa maçı varsa konular kapanıyor..Bu Avrupa maçından öncede lig maçı var.Neyse yöneticiler karar verir.