bitti maç:mad:
Printable View
bitti maç:mad:
MAÇ BİTTİ 2-1 tebrikler Kayseri
Kayserili futbolcular becerikli olsa skoru düsünemiyorum...
Fenerbahce korner kullanmadan Maçı bitirdi.İŞte buda macın özeti...
Maç Sonucu
Kayserispor : 2 - 1 : Fenerbahçe.
Tebrikler Kayserispor... Dediğim gibi Kayseri deplasmanında kazanmak çok zor...
Tebrikler Kayseri...
Daha farklı bile olabilirdi Fenerbahçe dua etsin bugün kazanmalıyız...
Kayseri cok iyi oynadi,cok iyi mücadele etti,macin basindan sonuna kadar hakimiydiler.Gol yollarinda biraz daha akilli olsalardi fark gelirdi !
Kayseri farkı kaçırdı, müthiş golcü Gökhan Ünal ile..
tebrikler kayseri
Tebrikler Kayserispor...Bu akşamki maç büyük önem kazandı
Volkan ve Yasinde Çok sans vardı...
Manisa,Kayseri,Bursa,sivas bunlar zor deplasmanlar.......Herkez galatasaraya laf atıyordu bende hatırlatırım Galatasaray bütün zor deplasmanlardan az kayıpla döndü..
Tebrikler Kayseri.Keşke tahmin oyununda onlara verseydim.Galatasaray'da puan kaybederse ligten kopmamış oluruz en azından.
Tebrikler Kayserispor
Yok oynamadık tabiki.....Lafın gelişi cogundan Yırttık..
22 kisi birbirine girdi, hakemden tek sari kart yok. Volkan mac boyunca yan hakeme bagırdi uyari bile yok. Deivide sari kart gosterecek bir hakem yok mu?
Bu maçta bünyamin olsa idi kartlar havada ucusurdu.....
Dün Bizim artık mazeretlerimizi hakemden çıkarmamamızı söylüyordunuz, ama az önce Fb Tv'de Edu'nun haksız kırmızı kart gördüğü için yenildiğinizi söylüyorlardı.
O zaman sizde mazeretinizi hakemden bulmayın bu hafta.
Eden bulur kardeşim.
Fenerbahçe kötü oynadı bugün Kayseri haketti ve kazandı Fenerbahçe lige önem vermiyor gibime geliyor sonları hayrola Avrupa'da görüyoruz lige önem vermeyip Avrupa'ya önem veren takımların durumunu Avrupa'da eleniyorlar sonra ligde ise iş işten geçmiş oluyor ....
Çok güzel oldu bu skor..
Hakem Volkana deivide vermedigi kartlarda var...Millet kavga ediyor kart yok..Volkan sürekli hakemle ugrasıyor kart yok....
Bu deivid 2 haftadır kırmızıdan yırtıyor...
Bende izledim.Açıkçası bende Fener aleyhine yapılan birşey göremedim.
Mehmet Topuz , Aurelio'nun Ragıp'a saldırmasını keşke engellemeseydi.Belki bir kart görecekti Aurelio.
bjkxxx gündemi yanlış takip ediyorsun bence.Sonucunda bu hatalar her takımın başına gelebilir fakat bir Galatasarayın başına gelmedi.Bizim yakındığımız konu bu..Ayrıca bugün maçta NET 1 penalı , Ofsayttan gol , Hatalı 2 sarı kart arkası kırmızı kart..
Eh bir takımı ne kadar etkileyebilirsin ki başka? Ayrıca fener oynamadı kayseri iyi oynadı diyen arkadaşlara hatırlatmak isterim ki fenerbahçe tam olarak deplasman takımı gibi oynadı ve 11 kişi olsaydı , hakemde adil olsaydı en az 1 puan alabilecek durumdaydı.. EN AZ oda..
hakeden kazandı fazla söze gerek yok
"Carlos bana yumruk attı!"
Kayserispor'un orta saha oyuncusu Ragıp Başdağ karşılaşmanın son dakikasında orta sahada iki takım oyuncuları arasında yaşanan gerginliğin nedenini Lig TV muhabiri Deniz Türker'e anlattı.
Roberto Carlos'un kendisine yumruk attığını söyleyen Ragıp şunları söyledi: "Aurelio benim üzerime geldi, Mehmet arkadaşımız onun tutmaya çalıştı. Daha sonra Roberto Carlos geldi ve bana bir yumruk attı." Türker'in; "peki Carlos sana durup dururken mi vurdu?" sorusuna ise Ragıp şu yanıtı verdi: "Evet durup dururken vurdu. Benim karşılaşma içinde O'nunla hiç bir diyaloğum olmadı. Mehmet Aurelio üzerime doğru geliyordu, daha sonra Carlos arkadan gelip, kulağıma doğru yumruk attı. Ben buna sinirlendim."
11.11.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com
Volkana yan hakeme ettigi Küfürleri gördünüzmü..Kart yok..Adama Etmedigi küfür kalmamıs...
İglesias'a da acıdım gerçekten ya.
Kolu kırıldı yada çıkmış galiba.
İlginç yorumlar var. Birileri "Kayseri baştan sona üstün oynadı maçı HAKETTİ" diyor. Diğerleri "Hakemi tebrik ederim maçı yedi." diyor. Öncelikle ben maçı izlemedim bunu belirteyim ama sizler ya farklı maçlar izlediniz ya da izleyen de izlemeyende kafasına göre yorum yapıyor...
Murat sen gördünmü..Volkan yan hakeme Baya küfür etmiş hemde Çok bellimiş ettiklerii..Kart yokmus..Tv görüntülerine göre kart gelebilirmiş...
Ragıp,Deivid,Volkan hep ucuz yırttı...
Net penalti hangisi ? Lugano`nun pozisyonu penalti falan degildi,dikkat edersen o da sag koluyla Kayserili futbolcunun formasindan tutuyordu,sonra ucus yapti,nedeni belirsiz !
Peki Volkan`in atilmamasina,Semih`in ve Luganonun okadar itirazlarina kart gelmemesine ne diyeceksin ?
Geçmiş olsun Iglesias..
Avrupa'da ki iyi gidişattan ve ligde üstüste kazanılan 3 maçtan sonra bu yenilgi FB'li arkadaşları sarsmış olabilir, doğal karşılamak lazım. :)
gsli arkadaslar ne isede bjklileri anlamıyorum kendi alehlerine olan hatta son zamanlarda kendiş alehlerine olmayan pozisyonlarda bile otomatikman hakeme itiraz ediyolar.ama bugun bize yapılanlara seviniyolar durust olun arkadaslar biraz biz sizin maclarınızdaki hataları kabul ediyoruz evet sezon basından beri hakemler bjknin alehine karar vermiyor.ama buda sizin baskanınızın sucu aziz yıldırım kongre olsun bu ada eyyamcı(haluk ulusoy içi) dedigi zaman ilk sizin baskanınız ortaya cıktı aziz baskana verdi veristirdi kaosa gider ulke futbolu dedi ne oldu sonra aziz baskan 2 yıl ceza aldı sizin baskanında ulusoyla arası biraz bozulunca basına gelmeyen kalmadı yazık yani yazık dürüst olun sizin hakkınız yeniyosa bizimde yeniyo!
Yazık Çok kötü oynamışız ....