Nİcolas Anelka-carlos Tevez
Printable View
Nİcolas Anelka-carlos Tevez
ben şimdiye kadar OYNADIĞIM en ii santrafor miccoli sıfırdan doksana tıkıyo adam eğer çok bi param warsa hiç düşünmeden zlatan ibrahimoviç
Bence Kerlon
defoe yada henry kardes baska turlu digerleri de olabilir...
adriano , kerlon , torres
yeni basladıım oyunda kislyak,burak yılmaz,serkan gedik ve salih akkaya (takım eses)
Fernando Genro Maxsİm Tsİgalko
dortmundla oynarsanız jan koller 2 sene üst düzey oynar.Adam tam bir gol makinesi.Kesin deneyin.Transferde edebilirsiniz,pişman olmazsınız.
Tabi zenginseniz Adriano ve Ibrahimovic derim
beni gol makinem hatta asmıs bir gol makinesi fernando genro hepinize bol kazanclar
francismar-fred bitirim ikili :)
betinho ve kerlon müthis ikili
ama olmassa babel havadan olmasada adam yerden kacırmıyo :cool:
ibrahimovic arkasına yeste ikisi çok güzel oluyorlar juve deyim ibrahimovic atıyor o atmazsa yeste atıyor ikinci forvetim de toni 3 ü benim gol sıkıntımı karşılıyorlar
Sheva , Villa ve belki şaşırabilirsiniz ama Gudjohnsen.. :)
Cisse kesinlikle benim için :)
benim gol makinalarım fred ve tevez
!! Vincenzo L**uinta !!
Fernando Torres - Carlos Tevez - Reyes ÜÇlÜ Forvet
yakubu aiyegbeni-carlos tevez
cristiano lucarelli
2005-2006 41 maç 39 gol
2006-2007 42 maç 36 gol
2007-2008 47 maç 62 gol
2008-2009 40 maç 47 gol sezonun bitmesine en az 10 maç falan daha var bilmem napar artık :)
sergey kisliy
anelka-park joo young
Pazzini TAbiki...HazırLık MacLarında 2 MActa 12 gol Attırdım Adama sonrada ChelsEa'ye 50 Trilyona Sattım iLk Sezon Daha..
Carignano şu anda
http://img329.imageshack.us/img329/6987/carium2.gif
valla ben oynamaya başlayalı 3 gün oldu ama ibrahim akın iyi oynuyo gibi. 12 macta 11 gol attırdım şampiyonlar liginde real e 2-0 yenildim ajax la berabere kaldım ligte 2 beraberliğim var valla ilk başlama için iyi herhalde.( bu arada takımım fb ve öyle kerlon falnda yok zaten alamadım:)): )
ibrahim akin anelka
shevchenko&henry
benim gol makinem ise tuncay ve tabikide farfan
huntelaar pazzini halil altıntop fatih tekke değişik takımlarda 4ünü de alma fırsatım oldu hepsi süper
Özgürcan Özcan ve Mohammed Zidan bir maçı bile boş geçmiyolar en az birer tane atıyolar avrupa,lig farketmiyo ( Allah bozmasın ):D zaten barcelona,arsenal,villareal,real madrid,valencia,milan,inter ve daha nice kulüpler peşlerini bırakmıyo :D
:s_galatasaray:
tabiki anelka ve renan
fred -farfan
diego forlan - park joo - young
(ikisi de hızlı, finishingleri süper, park asist yapar, forlan atar) ispanyada ilk 18 maçta forlan 16, park 5 gol attı, ek olarak park'ın 7 asisti var.
kikin fonseca hangi ligte?
gol makinalarım filippo inzaghi ümit karan --bunlar as
yedekler semih - furkan bastan
toni pazzini bojinov
genro-fred-pazzini
David Trezeguet
artık David TREZEGOLD
:s_lyon: bence tabiiikiiii carlos tevez ve evandro roncatto ikilisi arkalarına bi rodrigo palacio ohhhh iyi seyirler
zlatan ve vucinic 10 maç 36 gol
4-4-2 wings taktiği ile oynarken forvette uzun şutu ve bitiriciliği iyi olan kimi oynatırsam gol makinem o oldu :D mesela Türkiye Liginde oynarken Serkan Gedik. İtalya liginde oyanarken Pauleta, Francesco Flachi,Totti, Paco Luna. bu isimler müthiş performans gösterip her sezon 35-40 gol arası attılar...
gökhan ünal - hugo