Golü atmak için gereken tempoyu yakalayamıyoruz..
3 dakika uzatma..
Berabere bitecek büyük ihtimal..
Printable View
Golü atmak için gereken tempoyu yakalayamıyoruz..
3 dakika uzatma..
Berabere bitecek büyük ihtimal..
3 dk verdi...
bitti...................................... :( şu haftayı değerlendiremedik yazık oldu........ en karlşı fenerbahçe çıktı....
Veee bitti !!!!!
Bitti.......
Bize yaradı bu hafta...
Bitti.Tebrikler Rizespor.
Beşiktaş şampiyonluk yarışından resmen koptu diyebiliriz.
güzel oldu :) Tebrikler Rize ;;)
Bitti. Elimizdeki fırsatı ne yazıkki teptik.
Kayseri, Sivas, Galatasaray, Trabzon şimdi de Beşiktaş, haftayı çok karlı kapattık bu sonuç bizim açımızdan iyi oldu.
Cok güzel oldu bu (:
Tebrikler Rizespor...
Off off.Şu güzelim şansı değerlendiremedik.Haftayada derbi vardı ne güzel..
Tebrikler Rize...
Yav daha ligin basi ne sampiyonluk yarisindan kopmasindan bahsediyoruz ? (:
Sadece sampiyonluk yolunda agir bir darbe aldi desek yeridir.
İlk yarıyı geride kapamak havlu atmak demek değildir, geçmişi unutmayalım, inançlı olmalı ve futbol oynamaya çalışılmalı bu yüzden..
Yalnız futbol olarak koptuğunu düşünüyorken Marsilya maçı ile geri döndü Beşiktaş..
Bizim Tello v Delgado ya ayak uydurcak bir sağ kanata ihtiyacımız var birde sol beke bu kadro ile Şampiyon olamayız...
Abarma istersen Aygün. :)
Tebrikler Rizeye..
Bu sene bizden bi cacık olmaz ligi 3. olarak bitiririz ;;)
Ne diyeyim olmadı beceremedik.
Benim takımda PORTO maçına kadar kredim var.Eğer o maçı da alamaz isek.Buraya kadar derim.
Elbette İbrahim Üzülmez yeterli olmayabilir değilde. Ama daha kaçıncı haftadayızda şampiyonluğa havlu atıyoruz. Daha bu köprünün altından çok sular geçer. Tamam kötü oynuyor Beşiktaş hemde baya kötü oynuyor ancak bu demek değil ki havlu attı.
Takımda birşeyler eksik.Ama ne olduğu belli değil bence.
Bugün Serdar özkan ve Delgado fena değillerdi oynadılar defansta güzeldi Toraman hariç.
Bobo-Nobre etkisizdi tamam kabul.EEE bu takımın ortasahası sayesinde gol atması gerekmez mi ? Ama atamıyor sorun ne burada.
Ben BJK maçlarında sinir krizi geçiriyorum.Kalbim ağrıyor resmen.Kanser oluyorum maç izlerken.
pozisyon bol !. Güzelde Bi Gol | ama bitiricilik yok işte !!!
Bugün erken gol bulabilseydik kazanırdık bence ama olmadı.Kısmet değilmiş..
Ya ŞEMSİ kısmet değilmiş ama kısmeti yaratsınlar birazcık ya.
GS'Nin 2.yarıda nasıl baskı kurduğunu gördük BJK'de maça öyle başladı ilk 10-15 dakika öyle oynadı ama eee sonrası ne ? Bitti güçleri adeta.
G.Saray ne yaptı etti 2 golü buldu.Adamlar saldırıyor.Biz ise 90+2 de bile Koray'dan Baki'ye,Baki'den Toraman'a,Toraman'dan tekrar Baki'ye,Baki'de ceza sahasına sallıyor mu dolduruyor mu ne yapıyor anlamıyorum.E kardeşim madem topu sallayacaksın ileri gelişi güzel ilk hamlede yapsana şunu.Yok önce 3-4 pas yapacaksın ki rakip takım otursun iyice posizyon alsın.
Murat abi hem hafta içi oynana Marsilya maçı,hem önemli eksikliklerin olması hemde az sayıda kalifiye oyuncu eksikliği bir araya gelince senin dediklerinin olma şansı bugün sahada gördüğümüz gibi azalıyor..
Neyse boşver haklısındır sen...
Beşiktaş'ın revizyona ihtiyacı var, mantalite değişmesi lazım.Herkesin aklına gene yeniliriz korkusu var, böyle olmaz, sahadaki 11e herkesin inanması lazım.
Sürekli başa dönüyor Beşiktaş, yükseliş sadece sahada değil aynı zamanda kafalarda da olur, mantalite dediğim bu.
Ayrıca futbolcu kalitesinde dengesizlik var.
Delgado,Bobo iyiler, yanlarında Nobre var, oynamayan Hugain var.
Solda Tello iyi, diğerleri İbrahim Akın ve ibrahim Üzülmez.
Sağda Serdar Kurtuluş iyi, diğerleri Burak Yılmaz, Ali Tandoğan.
Serdar Özkan'ın üzerinde durmaları lazım ama sağda solak oyuncu oynar mı hiç?Vereceği katkı azalır, bırakıyorum gelişim sürecini..
Mehmet Yozgatlı uzun zamandır formsuz ve düzensiz bir oyunu var, parantez açılmalı onun için, çok farklı tartışılması gerekli.
Toraman, Zan'dan daha iyi bir oyuncu kesinlikle ama çözüm bu değil.Diatta niye alınmış, onu da hala çözemedim..
Toraman - Zan çok uyumsuz, niye bozmuyorsun, niye ısrar ediyorsun anlamak mümkün değil.
Göbekte Koray ve Cisse eh hani ama yeterli isimler değil.Esas aranan oyun kurucu ofansif önlibero değiller, ikisi de yırtıyor zaten,boğuşuyor orada.Ne gerek var aynı tarz isimlere, hadi Koray yedek bekler ama olsa dahi hani nerede yedek önlibero?
Batuhan'a çok önem vermeli Beşiktaş, küçük dağları ben yarattım sevdalısı olmamalı, aman dikkat.Kurtarıcı diye de çıkarmasalar iyi olur, eleştirilirse kötü olur, zannetmiyorum ama baskı sıkıntı yaratır üzerinde..
Ricardinho ve Delgado'nun aynı anda yabancı hakkını doldurması mantıklı mı?
Ricardinho bas bas bağırıyor ben solda oynayamam diye, ikisini de AMC oynatamayacağına göre?..
Biri Türk olsa hadi tamam derim ama ne yardan geçiyorlar ne de serden ...
Ayrıca kalecilerin hiçbiri güven vermiyor..
Beşiktaş bastırmıyor, yırtıcı bir kadro değil.
O zaman çok pas yapacak orta saha kur, o da yok.
Nereye baksan sorun, aşağı tükürsen bıyık, yukarı tükürsen sakal.
Ne saldırıyorlar ne savunma yapıyorlar, bir ileri iki geri oynuyor Bjk.
Ciddi bir taktik,mantalite sorunu var, her maça ayrı stilel çıkılır mı?
Ya delidolu saldır, ya da kontra oyna.Sürekli farklı oynayınca herkesin aklı karışıyor, hem uyum süreci kolay olmaz.Bu oyuncuların yarısı yeni geldi sayılır takıma..
En başta yönetim inanmıyor ki zaten, daa sezon ortası olmadan takımın yarısını değiştiririm dersen zaten baştan havlu attık demişsindir..
@ABOOO
Serdar Özkan solak değil...
Delgado`nun golü muhtesem ötesi,hani deriz ya.ASTI !
Rizenin yanilmiyorsam 1-0 ken kacirdigi bir gol var,cok net bir gol.Bobonun Marsilyaya attigi golün kopyasi pozisyon.Ama adam topa kötü vurunca top auta bile gitmedi.Rize maci koparamadi orada..
Dün akşam bizim adımıza tek güzeL oLay Matiasın harika goLüydü. Onun dışında istedikLerimizi sahaya tam anLamı iLe yansıtamadık.
Oscar dan sonra bir daha kaLeciLerden yana şansımız oLmadı. Onun gibi nerden duracağını biLen, çıkan, harika refLeksLere sahip bir kaLeci buLmamız gerek. Yine kaLeci hatasından yedik goLü. Eğer o goL oLmasaydı maçı çok daha rahat çevirebiLme fırsatımız oLacaktır.
Benim ŞampiyonLuk için daha Ligin bu haftasına oLmasına rağmen inancım kaLmadı. En azından bundan sonrası için Porto maçına asıLıp ŞampiyonLar Liginde bir üst tur göreLim. Ligin geri kaLan kısmında da iyi futboL izLeten bir takım izLeyeLim. YenseLerde, yeniLseLerde, berabere de kaLsaLar en azından iyi oynasınLar. Şansımızda bu yıL yanımızda oLmadığında ve daha Ligin başında bariz hataLar yüzünden kaybettiğimiz puanLarda göz önüne aLınarak bence Ligden bundan sonra sadece ŞampiyonLar Ligine katıLacak bir sıraLamada yer aLma mücadeLesi hedefLenmeLidir. Kimse kimseyi kandırmasın.
Devre arasında da iyi bir anaLiz iLe gidecek, kaLacakLar beLirLenip eksi oLan yerLere adam gibi oyuncuLar aLınıp bu takım ve oyun kurgusu iLe daha sezon ortasından geLecek sezon için çaLışmaLar başLanırsa en azından geLecek sezon biraz daha iddaamız oLabiLir.
O kadar da kötü oynamadık ama Rüştü bizi yaktı:mad:Futbolcular artık kredilerini tükettiler.İ.Akın'dan da topçu olmaz dün bir kez daha tanık oldum buna...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca takım şut çekme özürlüsü,kimse cesaret edip de vurmuyor.
Bir söz de Beşiktaş Türkiye'nin 3.büyük kulübüdür diyenlere;
Beşiktaş'ın adını ağzınıza almadan önce BESMELE çekin!;;)