Çok başarılısın emrah.. Tebrikler.. öhö öhö :D
Bu arada sol kanada Silva dan daha iyi bi isim düşünemiyorum..
Printable View
Çok başarılısın emrah.. Tebrikler.. öhö öhö :D
Bu arada sol kanada Silva dan daha iyi bi isim düşünemiyorum..
|:::ARJANTİN AYAKTA:::|
Arjantin Sir Gürbüz'ü karşılıyor... Sir Gürbüz, dünya klasmanında 11. sıraya kadar gerileyen, 2010 Dünya Kupası'nda gruptan çıkamayan Arjantin milli takımıyla el sıkıştı. Arjantinli taraftarlar Sir Gürbüz'ü Boenos Aires hava limanında karşıladılar. Boenos Aires hava limanı büyük izdiham yaşadı. Hatta 3 taraftar ezildi, 5 taraftar ağzındaki sakızı ezdi. Sir Gürbüz yaptığı açıklamada "Hedefimiz öncelikle Copa Amerika ama sonraki hedefimiz de Dünya Kupası'nı kaldırmak ve dünya klasmanında tekrar zirveye çıkmak" dedi. "Neden bir Avrupa takımı değil de Güney Amerika takımı?" şeklindeki bir soruya da Sir Gürbüz, "Ben İnter'e Arjantin futbolunu aşılıyorum, çünkü bana göre dünyanın en güzel futbolu. Kendi futbol anlayışımın temelini oluşturan bir milli takımı çalıştırmak da benim için çok güzel bir duygu. Arjantinli taraftarlar merak etmesin, Arjantin eski ihtişamlı günlerine dönecektir" şeklinde cevap verdi.
İLK HAZIRLIK MAÇI KİMİNLE OLMALIDIR?
Sizce Arjantin ile ilk hazırlık maçını kiminle yapmalıyım? Avrupa takımlarının eleme maçları olduğu için uygun değiller. Avrupa kıtası dışında hangi takımla maç ayarlayayım? Orta düzey takımlar olsun. Takımı tanıyabilmem için çok büyük takımlarla şu aşamada maç yapmamam gerek.
Papua Yeni Gine
Brezilya :zuhaha
Ben Arjantin'in başına geçtiğimde ilk maç Brezilya ileydi. (şansa bak) Ama şansım yaver gitmişti ve Brezilya'yı 5-0 yenmiştim. Bence Fildişi Sahili ile oyna.
Yok daha neler.. :D İlk maçta kovulayım değil mi.. :n:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yunus'a yazmıştım. :)
Emrah Silva noldu ? :D
Silva'dan şimdilik vazgeçtim. Çünkü takım iyi gidiyor. Eğer ilkyarı karnem iyi olmazsa bir transfer daha yapabilirim. Sol tarafa Neri Cardozo'yu düşünüyorum. Sizce nasıl bir oyuncu?
Aggression özelliği 13'ün altında olan oyuncular oyunda pek görünmüyor. Sadece yetenekliyse yetenekleriyle ön plana çıkıyor. Onlar da her maç işlemiyor. Silva'nın bu özelliği şu anda 8.. Yani mücadeleci bir oyuncu değil. Cristiano Ronaldo'nun ki de düşük mesela.. Ama Messi'nin bu özelliği 15.. Oyuncu alırken bu özelliğe dikkat edin. O yüzden Silva'yı düşünmüyorum. Bu açıdan baktığımızda Cardozo daha sürekli oynar diye düşünüyorum.
Emrah abi Brezilya da ısrarcıyım güzel bir DERBİ olsun :D
Bence Cardozo yerine Arjen Robben veya Kader Keita daha iyi olur..
Sergio Ramos'a teklif götürdüm ama 140 milyon TL + Maxwell + Augusto Fernandez'e hayır dediler. Ben de vazgeçtim. Maicon'u satmak büyük bir hataydı. Daniel Alves DR mevkiinde iyi oynayamıyor. Onun için şimdilik orada Cesare Bovo'yu oynatarak sorunu çözdüm ama zaman zaman aksamalar oluyor. Juventus'a verdiğim Maicon çok iyi oynuyor. Ayrıca Vailatti ve Gyan'ı sattığım Roma da şu anda ligde lider. :D Belki çok para kazandık ama artık akıllandım. Kendi ligimden bir takıma oyuncu satmayacağım. Sonra çok güçleniyorlar. Benim yedek oyuncularım, rakip takımlarda yıldız oluyor ne hikmetse. :)
Adriano ve Ibrahimovic tam formda değilller şu anda. O yüzden Bojan ve Elano'yu zaman zaman oynatıp skoru değiştirmeye çalışıyorum. Bir gol kısırlığı var şimdilik ama ligde 10 maçta yalnızca 2 gol yedik. Ligin yeni ekibi Ravenna'ya yenilmemiz ise şok etkisi yarattı. Ayrıca Julio Baptista'yı Lazio'ya 10 milyon TL'ye sattık.
Julio Baptista / 10 milyon TL / Lazio'ya
Arjantin'in takviminde uygun bir tarih olmadığı için hazırlık maçı ayarlayamadık. Ancak daha önceden ayarlanmış olan Meksika ve Fildişi Sahilleri maçları var. Bakalım o maçlardan ne tür sonuçlar alacağız. Sizler de kendi oyununuzda takımınızda bulunan Arjantinlileri, milli takıma almam için bana önerebilirsiniz. :)
Messi yi al Arjantin e :D
Ayrıca Daniel Alves nasıl oynayamaz DR.. Adamın Tackling 18,Marking 17,Dribbling 17,Technique 18,Positioning 19,Concentration 16..Bir DR için başka ne lazım ki ?
Emrah bence biraz daha şans ver Alves e..
Bu arada kötü sonuçlara rağmen arkandayız güveniyoruz sana :)
Kadroya Coloccini Ustari gibi isimleri al abi :D
Daniel Alves MR olarak daha iyi oynuyor. Bilmiyorum artık nedense Alves'in DR oynadığı maçlarda hep gol yiyorum o kanattan. Ve Alves de 6 ile oynuyor çoğu zaman. MR oynayınca da başka bir sorun çıkıyor o da Matias Fernandez kadro dışı kalıyor malesef. Bakalım yeni bir formül bulacağız artık. Coloccini alınabilir aslında ama Ustari'yi alırsam iki yetenekli kaleci oluyor, takımda huzursuzluk çıkabilir. Ben kaleci mevkiinde rotasyon yapmam. Defansta da öyle.. Hep aynı oyuncuları oynatırım. Onun için gerek yok o oyunculara şimdilik. Ancak Coloccini hatırladığım kadarıyla DR oynayabiliyor. İyi bir savunma hattı olabilir. :) Ramos'u alabilseydim çok daha iyi olacaktı ama vermiyorlar. Çok para istiyorlar.
Şimdi Arjantin-Meksika maçına gidiyorum. Bakalım bu kadroyla neler yapabiliyorum. :D
Daniel Alves + Para kabul etmiolar mı ramos a ??
Bu arada başarılar milli takımda..
Bence Neri Cardozo çok güzel bir kanat oyuncusu kesinlikle yararlı olur.
DR için Rafinha denenebilir.Ayrıca Elano'yu AMC mevkinde oynatırsan çok iyi verim alabilirsin..
Cardozo'yu düşünüyorum almayı ama alırsam ilk yarıda oynadığım sistemde değişikliğe gitmem lazım. Messi şu anda sol kanatta oynuyor ve 13 maçta 9 asist yaptı. Cardozo'yu da sol kanata düşünüyordum.
Ben genelde defansta kısa oyuncuları tercih etmediğim için Rafinha'yı düşünmüyorum. Aslında her oyunda Zaccardo'yu alıp sorunu çözerdim ama Real Madrid aldı malesef. Bovo da fena oynamıyor şimdilik. 200 milyon TL param var ama bir yıldız almak çok zor yine de. Çünkü mesela Fabregas'a 326 milyon TL istediler en son. Ramos'a da 180 milyon TL teklif ettim kabul etmediler. Ne kadar tok satıcı var ya. :D Elano gerçekten çok özel bir oyuncu. Aslında oynattığım her mevkiide iyi oynadı. AMC olarak da oynattım geçen sezon, gayet başarılıydı. Transfer sezonuna 1 ay var. Artık taraftarın gönlündeki diğer yıldızları da getiririz. :D Stankovic'i belki satarım. Daniel Alves geldiğinden beri gün yüzü göremedi adam. :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bir de ek yapayım. Kallström gerçekten kendini çok geliştirdi, özellikleri çok iyi ama nedense çok verimsiz oynuyor. İyi oynadığında 40 metreden gol atıyor ama sonra 5 maç sahada görünmüyor. Onun için onu satabilirim. Ayrıca Maxwell'i de Real Madrid istiyor, belki devre arasında iyi bir paraya satarım. Nasıl olsa Pander ve Chivu, DL mevkiinde oynayabiliyor. ML mevkiinde de Maxwell olduğu için Matias Fernandez kadro dışı kalıyordu. Böylece Matias tekrar kadroya girecek.
Milli maçlar (hazırlık maçları) :
Arjantin 3-1 Meksika
Arjantin 1-0 Fildişi Sahilleri
Copa Amerika grupları belli oldu :
Arjantin
Paraguay
Şili
Venezüela
Brezilya'nın grubu çok daha zor, onun için iyi bir kura denilebilir. Sezon sonunda Copa Amerika heyacanını birlikte yaşayacağız.
Merakla transfer dönemini ve sezon sonunu bekliyoruz Emrah abi.:D
YILDIZLAR GEÇİDİ SON TRANSFERLE GÖZ KAMAŞTIRDI
http://img402.imageshack.us/img402/2703/silvatz3.jpg
Kallström, Matias Fernandez, Micah Richards, Messi, Bojan, Daniel Alves, Lucas veee sonunda Silvaaa! Valencia'nın süperstarı Silva Milano'da yine 100'lerce basın mensubu önünde 3.5 yıllık sözleşmeye imza attı. İnter başkanı Moratti'nin "bu sezon transferi kapattık" demesine rağmen, çok kısa bir süre içinde İspanya'da Valencialı yöneticilerle anlaşan Sir Emrah Gürbüz bu transferi 115 milyon TL + % 50 pay, yani toplamda 172 milyon TL'lik bu teklifle İnter dünya borsalarını bir kez daha sarstı ve hem kendi hem de dünya rekorunu bir kez daha egale etti. Daha önceki rekor transfer ücreti, Messi için ödenen 163 milyon TL idi.
Miguel Velosu'nun zaman zaman aksaması ve ortasahanın ortasındaki yaratıcı oyuncu eksikliği sebepleriyle İnter yıldız oyuncu transferi için düğmeye basmıştı. Fabregas'a yapılan 188 milyon TL + Kallström + Augusto Fernandez + Emiliano Insua + % 50 pay, yani toplamda 330 milyon TL'lik teklif kabul edilmeyince Silva transfer edildi. Fabregas'a yapılan bu teklif hem bir dünya rekoruydu hem de reddedilen en büyük teklif olarak tarihe geçmiş oldu.
İnter, her transfer döneminde birçok oyuncuyu ücretsiz olarak transfer edip onları hemen satarak büyük paralar kazanıyor. Bu oyuncuları transfer ederken oyunculara teklif yaparken, imzalama ücreti çok düşük tutuluyor. Böylece oyuncudan elde edilecek gelir maksimum oluyor. Şu anda İnter'in satmaya çok yakın olduğu oyuncular; Abou Diaby, Kallström, Augusto Fernandez. Bu oyunculardan da büyük paralar kazanması olasıdır. İnter'in bu transfer döneminde ücretsiz olarak kadrosuna kattığı oyuncular aşağıdadır. Bu oyuncular sezon sonunda takıma katıldıklarında 3-5 denmeyip satılacaktır.
Gelenler (ücretsiz) :
Scott Sinclair / ücretsiz
Joris Delle / ücretsiz
Moussa Dembele / ücretsiz
Jonathan Evans / ücretsiz
Diego Capel / ücretsiz
Gelenler (ücretli) :
Silva / 115 milyon TL + % 50 pay / Valencia'dan
Gönderilenler :
Coelho / 3.5 milyon TL
Antonio Valencia / 9.5 milyon TL
İtalya Kupası'nda Napoli'yi iki maçta da 1-0 yenerek geçen İnter, ligde de harika gidiyor. Messi'nin tam anlamıyla yıldızlaştığı sezonda İnter lider durumda. Messi 18 maçta tam 14 asist yaptı. İşte ligdeki son puan durumu :
http://img177.imageshack.us/img177/9997/tabloax5.jpg
Silva çok iyi transfer olmuş , Emrah abi :D
Silva harika transfer muhteşem bir para tebrikler Emrah abi :h:
Gönderilen oyuncular :
Abou Diaby / 33 milyon TL / Lazio'ya
Augusto Fernandez / 19 milyon TL / Lazio'ya
Silva ikinci maçında 1 gol, bir asiste ulaştı. Deplasmanda Roma'yı Adriano ile 2-0 yendik ve çok önemli bir 3 puan almış olduk. Teşekkürler... Ama Fabregas'ta gözüm kaldı ya. :)
Boşver Fabregası Emrah abi :zuhaha
messi ve silva.birbirinin kopyası yetenekte isimler oyunda.solda silva sağda messi.artık düşünemiyorum.en iyi 2 oyuncu diyebilirim.
interle sıkılmadan bu kadar ilerlemek tam bir başarı.
ever banegayı deneyebilirsin.fabregas yerine tabi alma imkanın varsa.valencialı sunny e mutlaka göz at.
Vailatti'yi Roma'ya satmıştım ama sonraki satıştan % 25 pay alacaktım ve Vailatti 73 milyon TL'ye Arsenal'e transfer olunca havadan 18 milyon TL geldi. :D Ay lov dis geym bea. :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İnterle sıkılmıyorum çünkü uzak hedefe ulaşmadım daha. Her mevkide dünyanın en iyisini getirmek...
Mükemmelsin..
Ben de Milan oyunumdan Fabregas'ı getiremediğim için sıkıldım Emrah Abi. :D Artık sonraki sezona alırsın.
Fabregas'ı bir şekilde alırım da bir oyuncu için 340 milyon TL verilmez ya. Artık biraz para biriktirip düğünümü yapacağım. :n: :k:
Arjantin 5-2 Avusturya
Arjantin 3. hazırlık maçından da galibiyetle ayrıldı. Avusturya önünde bir ara 5-0 öne geçen Arjantin'de teknik adam Sir Gürbüz as oyuncuları çıkarınca Avusturya 2 gol buldu. Ancak, otoriteler maçın 5-0'da bittiğini belirtiyorlar. Arjantin'in bu galibiyetinden sonra Portekiz ve Fransa hazırlık maçı teklifi yaptı. Sir Gürbüz bu teklife olumlu yanıt verdi.
İtalya Kupası İnter'e Haram
İnter İtaya Kupası'nda bu kez Roma'ya iki maçta da 1-0 yenilerek elendi. İlk maçı kendi sahasında kaybeden İnter ikinci maça çıkacağız zaman kadrosundaki 4 oyuncu hariç hepsi milli takımda olunca 16-17 yaşlarındaki oyuncularla maça çıkmak zorunda kaldı ve sonuçta da Roma maçı yine kazandı. Anlaşıldı ki İtalya Kupası İnter'e haram.
Puu.. Yazıklar olsun.. Koskoca İnter git Roma'ya yenil.. Cık cık cık..
Bu İtalya Kupası çok tuhaf ya. Boşver zaten ilgilenmiyorum. :D
Arkadaşlar Messi ligdeki 25. asistini yaptı. Yani tam anlamıyla coştu. Daha 8 hafta var. Takımda tutamayacağım adamı, teklif üstüne teklif gelecek. Biraz yedeğe çekeceğim. :n: :k:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kariyerimiz devam etmeyecek malesef. Dersleri baya aksattım. Bir müddet kampa girmem lazım. Onun için sezon bittiğinde son istatistikleri ve değerlendirmeleri içeren uzunca bir yazı ile karşınızda olacağım. Ondan sonra aranızdan bir süreliğine ayrılacağım. Zaten başarıdan başarıya koştuk kariyerimizde. Ligde Milan'ın 13 puan önünde zirvedeyim şu anda. Ve şimdi Milan derbisi var, kazanırsam şampiyonluğu haftalar öncesinden ilân edebilirim bile.
Olsun Emrah abi biz bekleriz ne kadar uzak kalacaksın 1 hafta 1 ay ya da evlenene kadar mı :zuhaha
Tam tersi evlenince artık giremem internete falan. Kız bırakmaz artık internette vakit geçirmeme. :D Ama Allah söyletti bak. Evleneceğim valla. :n:
Hayırlı olsun diyelim nikah şahidin tüm TÜRKSPORTAL :zuhaha
Hııı.. Nikâh şekerimiz de FM Modifier olur.. :D
Eğer özel hayat ve sağlık sorunları nedeniyle takımı bırakacaksan Koltuğa talibim böle pişmiş aş her zaman denk gelmez. :-)))
Bende teknik direktör yardımcılığına talibim :p
Güzel devamını dilerim..