Nonda ümit başlamalıydı ilerde top tutamadık ardanın yerinin sol açık olduğu bir kez daha görüldü.
Printable View
Nonda ümit başlamalıydı ilerde top tutamadık ardanın yerinin sol açık olduğu bir kez daha görüldü.
çok kötü oynadık bu sonucu hakettik ligde son iki maçtada gol atamamiş olduk
Bu maçta Beşiktaşlı olasım geldi yahu, üst üste gelen ataklar, müthiş atmosfer, tezahuratlar.:D Tebrikler Beşiktaş, favori gösterilmeyen, Cisse olmadan kazanamaz, Galatasaray orta sahayı kontrol eder maçı alır diyenlere inat bugün 2. yarı sergilediği performansla maçı sonuna kadar haketti.
3 puan ve yıllar sonra gelen liderlik için tebrikler Beşiktaş...
Maçı hakeden taraf kesinlikle beşiktaştı, hiç bir bahane ve diğer ögeler bu haketmeye gölge olmamalı. Bir tane ümitin pozisyonu var endirek serbest vuruş verilebilecek gibi, onun dışında maç güzeldi, tribünler iki takım adına da güzeldi. Mükemmel karaografiler vardı maçta. Özellikle BJK kapalısının açtığı bayrak duygularımı kabarttı. Son zamanlarda Fenerbahçe taraftarı gibi hemen her maçta kareografi yapmaya başladı Gs taraftarıda bir ara iyice durulmuşlardı deplasman maçında güzel görüntüler oluştu armAnın peşindeyiz sözü arkasında..
Ne kadar meraklisiniz,Nobre´nin bize attigi golleri saymaya. ;)
Neyse Kalli gider,yerine baska bir teknik direktör gelirse,sampiyonluk sansimiz devam eder.Fikstürde en avantajli takim biziz.
2. yarı başlar başlamaz golü bulabilseydik herşey farklı olabilirdi. Beşiktaş pozisyon bulamadan bir baskı kurdu ve duran topta gol geldi.
Servet ve Song'ta maç başından sonuna kadar bir anormallik vardı ama çözemedim.
Sabri içler acısıydı. Şunu anlamıyorum o kadar idman, okadar maç tecrübesi yahu biz yüzyılda bir halı saha maçına çıkıyoruz. İdmansız ham şekilde attığımız paslar adama gitmese bile gitmeme sebebi rakibin topu engellemesi oluyor. Hakan Şükür nerde bu topu nereye atıyor.
Tabi golden sonra Beşiktaş çok müthiş oynadığından değil Galatasaray'ın hurra çullanmasından pozisyonlar buldu. Atabilirdi ama şansızlıktan ötürü gol gelmedi.
Kalli'de şunu öğrenemedi. Ümit-Hakan arkası Nonda iş yapmıyor. Bu Fm değil ki sok bütün golcüleri anlayışı topluca hücum yap sonrada golü bul. Bir ara Aykut-Orkun değişikliğini yapıp hücum anlamında Galatasaray'a katkı sağlayacağını düşündüm. :icon_biggrin:
Beşiktaş'ı tebrik etmek lazım. Öyle yada böyle kazandılar ve gün onların günü. Atmosfer çok güzeldi.
Son olarak hakemin es geçtiği pozisyon ceza sahası dışında ancak faulü yapan oyuncunun bir sarı kartı vardı diye hatırlıyorum. Verebilme cesareti olsaydı ki bunu görmemek imkansız bir durum. Beşiktaş 10 kişi kalacaktı. Bu skora etki etmezdi ama hakem hatası olarak göze çarptı.
Tebrikler Beşiktaşıma yıllar sonra lideriz :) Ayrı bir duygu.
Türkcell Süper Lig 24. Hafta Puan Tablosu
4)Sivasspor....=..51 puan
Beşiktaşım yine güzeldi taraftarım yine süperdi holoskom yine hızlıydı toraman yine savaşçıydı... tebrikler Karakartalımm bu moralle liderlik devam eder daha kimse duramaz önümüzde.. LİDERİZ ULAN BEŞİKTAŞ ULAN!!
Birşeyi anlamıyorum. Beşiktaş kazanıyor. Beşiktaşlı arkadaşlarımdan bir tek kelime çıkmıyor. Ama Fenerbahçeli arkadaşlarım hiç durmuyor. Mesaj yağmurunun ardı arkası kesilmiyor.
Ayrıca "Nobre'nin kaç golü var size?" gibisinden muhabbetler ne yaratır orası tartışılır.
büyükpivota katılmamak elde değil..resmen alay ediliyor..
bide şunu belirtmek istiyorm..henüz ligin bitmesine uzun haftalar var..bu degirmenin altından çok sular geçer kimse merak etmesin..
feldkamp hiç bişi yapamadı yenildik ama bana çokda koymadı keşke kazansaydık.
bence bugün çok çok kötü oynadık.kitlendik oyuncuların aklı maçta deil gibiydi.hayırlısı olsun.
ayrıca nobrenin gol atması kadar doğal bir şey yok.sonuçta forvet oynuyor.
Nobre'nin estantene olarak yazıyoruz...
Futbol konuşmak yasak mı? Ben Beşiktaş'lıyım veya Fenerbahçe'liyim ne fark eder. İstediğim yere istediğim gibi mesaj yazarım. Heee Fanatikçe olur ceza alırım aklı başında olur taktir edilirim...
Kimse kimsenin hangi konuya mesaj yazdığına karışmaya hakkı yok diye biliyorum...
Hoşgörü.;)
Fenerbahçeliler yazamaz diye birşey yok, Beşiktaşlılar da yazar merak etme. Oraya smile da koydum, Nobre Galatasaray'a çok gol atan bir oyuncu ve merak ettim sordum, yanlış birşey yazdığımı düşünmüyorum, böyle şeyleri de sorun yapacaksak hiç yazmayalım yahu...
Maça gelirsek Baki de bugün bence gayet iyiydi, Tello ilk yarı bişeyler yapmaya çalıştı ama 60'dan sonra pek adını duymadım, Holosko çok iyiydi ve hakemin ofsayt diye kestiği bir pozisyon vardı, gördüğüm kadarıyla ofsayt yoktu ve Delgado karşı karşya kalabilirdi kaleci ile.
Konuyu saptırmayalım arkadaşlar.
Tebrikler Karakartal.İlk yarısı çok durgun geçti maçın.Sıkıcıydı bana göre ama ikinci yarı Galatasaray'ın kaçırdığı iki pozisyon ile hareketlendi maç.Sonra üst üste gelen kornerlerden gelen gol skoru belirdi.Yıllar sonra gene lider olduk.Güzel bir duygu :)
Ben bu konudan bahsetmiyorum ki, benim telefonum boyuna titriyor burada. Neyse konuyla alakalı değildi.
Hoşgörüye gelince, kupa maçından sonra Fenerbahçeli arkadaşlarımıza yeterince hoşgörü gösterildi. "Volkan ne dövdü Lincoln'ü keşke biraz daha dövseydi" diyen şahıslar hala aramızda dolaşıyor. Neyse konuyu saptırmayayım iyisi mi.
Beşiktaş'ı tekrar tebrik ediyorum. Oynadığı futbolla bu maçı kazanmayı haketti. Sezon başından beri pek de güzel oynamıyorlardı. Ama bu maçla liderliği hakettiler. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Feldkamp hatalarından birazcık ders alabilirse şampiyon oluruz bu yıl.
HoLosko Forveti toparLadı Nobre 1 tane attı 3 tane kaçırdı atıLmayacak goLü attı adam 3 tane kaçırdı ne biçim iş bu adama orta kesin ancak oLe goL atıo yaf :D
Helal olsun Beşiktaş'lı oyunculara,helal olsun taraftarımıza,helal olsun hocamıza ve teknik heyetimize,helal olsun bu maçı kazanmamızda ve lider olmamızda katkısı olan herkese..
Yıllar sonra ligte yüzümüz gülüyor..Şükürler olsun Allah'ım sana..
Maç öncesinde bir çok eksiğimiz vardı,bundan önceki bir çok maçta takım çok rahat bir galibiyet almamıştı,kupada elenmiştik ve rakibimiz Fenerbahçe'yi kupada elemişti.Her şey bizim aleyhimizeydi.Bir tek şey hariç.Maçın bizim stadımızda olması..
İlk yarı 2 takımda fazla asılmadı maça.2 takımda sağlam bir görüntü verdi.Bir tek Baki'nin geri pasında hata yapması yürekleri ağızlara getirdi ama Rüştü tecrübesiyle golü engelledi.Beşiktaş'ta Holosko sahanın her yerindeydi ilk yarıda.Dar alanda fazla etkili olmadı ama Gs savunmasını tek başına çok zorladı.İlk yarıda birde Tello'nun ortasında Gökhan Zan'ın pozisyonu vardı Bjk adına.İlk yarıda savunmamız iyiydi.Toraman'da aksamadı fazla.
İkinci yarıda Gs atak başladı oyuna.Savunmamız bir kaç hata yaptı.Kornerden gelen topta Hakan'ın bomboş kafa şutunu çıkaran Rüştü derin bir oh çektirdi bizlere.Sonrasında biz Gs kalesine yüklenmeye başladık.Sağlı sollu kornerler sonrasında Nobre nihayet beklenen golü attı.Nobre klasik gollerinden birisini attı.Daha önce bir çok örneği vardır bu golünün.Zaten böyle bir maçıda böyle bir gol açardı.Biz geriye yaslandık ve Gs üstümüze gelmeye başladı.Holosko ve Nobre'nin gayretleriyle girdiğimiz net pozisyonları değerlendirsek maç farka gidebilirdi.Olmadı.Yine son dakikaları heyecanlı bir maç izlemek zorunda kaldık.Gs şişirme toplarla etkili olmaya çalıştı ama pozisyon bulamadı.Ve maçı kazandık.Lideriz,mutluyuz..
Taraftarımız bugün her zamanki gibi yine iştahlıydı ve görevini layığıyla yerine getirdi.Gs taraftarının yaptığı kareografide hoştu.Ayrıca maçtan önce,maçta ve maç sonrasında olayların olmamasıda sevindirici..
Bugün Beşiktaş'ta Holosko ve Nobre en beğendiğim isimlerdi.Özellikle Holosko.Müthiş oynadı.Kendisi için verilen bütün paralar helal-ı hoş olsun..Savunmamızda bugün iyiydi.Delgado vasattı.Bizim ondan beklediğimiz performans bu değil.Zaman zaman parlıyor maç içerisinde.Neyse daha tecrübe kazanacak..Takım çok iyi mücadele etti kısacası ve maçı hak etti.
Hakem hakkında ise ne çok kötü ne çok iyiydi.Kritik hatası yok fazla.Bazı faul poziyonlarında hatalıydı bence.Maçın ipini kaçırmadan yönetti.Bazı arkadaşlar resimle pozisyon göstermişler.Hakem hatalarına gireceksek bizimde golden sonra Holosko'nun pasında Bomboş kaleye giden Delgado'nun pozisyonunu ofsayt gerekçesiyle kesmesi hatalıydı bence..
Neyse lideriz,böyle oynarsak liderliği sezon sonuna kadar koruyabiliriz.Camia olarak bizler inandık,takımda inandı.Bu yolun sonu şampiyonluk..
Geldik! Lideriz!
Hakem'in tek hatası vardı oda G.Saray'ın 84. dakikasında bir firkikini vermedi. Aslında çoğu kişi içeride diyordu; ama 41 cm ile dışarıdaymış. :) Hakemi beğendim. Bütün maçlara böyle hakemler gerek...
galatasarayın artık yeni bir teknik direktöre ihtiyacı var diye düşünüyorum. adnan polat başkan olursa sanırım lucescuyu getiricem diye umarım getirir çünkü galatasarayı ve beşiktaşı şampiyon yapmış bir teknik adam bu arada sonunda şöyle çekişmeli ve zevkli bir lig izleyebileceğiz artık sanırım
ilk 4 takım arasında 1 er puan fark var
Orta sahamız çok boş olur diyorduk ama gerçekten çok koştuk ve kazandık.
Maçın en kötü ismi Delgado idi bana göre.Ayrıca taraftar da uzun aradan sonra hoşuma gitti.Öne geçtik ve sadece 5-10 dakika marşlar söylendi ardından daha önce benim hiç duymadığım İnönü'de rakip takımın ayağında iken top ıslıklar yükseldi ve inanın çok sevindim.
Çünkü olması gereken bu idi.Rakip takımı baskı altına almak marş veya şov yapmaktan daha önemliydi bunu da yaptık.Artık taraftarımız çok daha bilinçli.
Ayrıca G.Saray taraftarının yaptığı kareografide çok hoştu hepsini tebrik be hepsine teşekkür ederim.
İstiklal marşında açılan Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez bayrağıda galiba maçtaki en duygusal anlardan bir tanesiydi.
Çok fazla olayın olmadığı bir derbiydi.Güzeldi.
Saha içinde de oyuncular birbirleriyle zıtlaşmadılar,itişmediler,kakışmadılar.
Hele 2.yarının başında İbrahim Üzülmez ve Arda'nın tatlı tartışmasını Üzülmez'in Hakan Şükür'e şikayeti sonucu bu 3 oyuncunun da gülerek geçiştirmesi benim en çok hoşuma giden sahneydi.Gerçekten oyuncular saha içinde abi-kardeş gibiydiler.
Hakem de maçı iyi yönetti diye düşünüyorum.Art niyetli düdük pek göremedim açıkcası.
İbrahim Kaş'ın Ümti Karan'a bir müdahalesi var idi ceza sahası önünde.Orada İbrahim Kaş topa müdahale için kaldırıyor ayağını diye düşünüyorum.Ancak bu sebeple bile olsa o posizyonda faul veya endirek vuruş verilmeliydi.Amaç ne olursa olsun yapılan fiili bir müdahale vardı.Bu posizyonu hakemin yanlış yorumladığını düşünelim.Geri kalan pek de akıllarda kalan bir olay yoktu diye biliyorum.
Lig'de gerçekten üst sıralar için yarış hat safhada.Fenerbahçe ve G.Saray'ın puan kaybettiği haftada Sivas'da kazanarak adeta yukarılarda kalmak için büyük bir avantaj yakaladı.Artık ligin kalan maçlarında ne olur ne biter bilemeyiz.Ancak adına yakışır ( Süper Lig ) bir lig yaşanıyor bu sezon.
Oley be lideriz şampiyonluk havasını inanılmaz soluyor tüm siyah-beyazlılar... Mutluyuz...:)
Şu devam eden lig maratonunda hoca değişikliği ile şampiyonluk beklemek hayalden başka bir şey değil bence.
Şu bir kaç hafta rakiplerimiz puan kayıplarına devam etsede bizde rahat bir şekilde liderliğin keyfini yaşasak.:icon_biggrin:
Bu arada 2'li averajdada üstünlüğü ele geçirdik..
Beşiktaş'ı tebrik ederim...
Maçı izleme fırsatım olmadı ama geriye kalan maçlarda iki takımada başarılar..
ya arkadaslar kendı cekısmenızı kendı ıcınızde yaparsanız cok memnun olacagız BEŞİKTAŞIM güzel bir galibiyet almıs onun hakkında yorumlar yapıyoruz kimse yapmıyorlar ortada yoklar falan demesin gs-fb cekısmesı ıcın acılmadı bu konu!
Gönül isterdi ki bizde şuan 50 civarında bir puanda olup yarışın içinde olsaydık keşke .. Neyse gerçekten ilk 4 çok iyi , çok çekişmeli maçlara sahne olacak ligimiz . Şampiyonluk olsun küme düşmemeye oynayan takımlar olsun..
Fikstür avantajı Beşiktaş'ta bu arada.
Duygusal andıda tv başında izleyenlerden kaç kişi gördü merak ediyorum. Şimdi teknoloji olmasa birşeylerden haberdar olmak bu kadar basit olmasa bilmiyorlar diyeceğim. Yahu hiç İngiltere'den başka liglerden de mi yayıncılık hakkında bilgi edinemiyorsunuz.
Başka ülkelerde birinci amaç maçı izletebilmek bizde ise reklam reklam reklam. Bir bankanın reklamını alıyor maç öncesine. İstiklal marşı okunurken reklamın üstünede koyuyor Türk bayrağını. İnsanların gözünü boyuyor. Yahu ne gerek var. Oyuncuların dibine girip kamera ile çeksene. Maçta bir pozisyon oluyor adamlar birbirine giriyor. Bunlar petrol reklamı verecekler diye ortasahanın görüntüsü giriyor. Olanı biteni kaçırıyoruz.
Şimdi başlamışlar İngiltere yayını gibi maç istatistikleri, pozisyonlar felan. Birde Türkiye'nin en iyi spor ekibi olarak geçinirler.
Evet fikstür avantajı bizde.Ayrıca Galatasaray bu hafta Kayseri ile oynuyor.Çok kritik maç.Yaşanacak olası bir puan kaybı Gs'yi yarıştan bir adım daha uzaklaştırır.Sonra moraller bozulabilir.Takım kaos içine girebilir.Bunlar muhtemel şeyler..
Birde o kadar yönetime teknik heyete saydık sövdük şu takıma Cisse'nin alternatifini almadılar diye ama Eruğrul hoca ligin 2.yarısından itibaren Toraman'ı önlibero olarak çalıştırıyormuş.Bazen tek,bazen Cisse ile.Bugün hiç sırıtmadı valla o mevkide.
Bu arada Nobre kaç gol attı diye sorulmuş.6 gol atmış.(Buna Efes Cup'ta attığıda dahil) 3'ü Fb'de iken 3'ü bizdeyken..
Bizim fikstürün kötü oldugunu düşünmüyorum, aksine cok iyi bi fiksturumuz var. Kayseri, FB, TS Sami Yen e gelecekler. En zor deplasmanımız , bizi zorlayabilecek tek deplasmanımız ise 33. Hafta da Sivas deplasmanı. ;)
Beşiktaş özellikle 2.yarıdaki güzel oyunuyla kazanmayı hak etti.Tebrikler Beşiktaş...
Tebrikler Beşiktaş.İyi oynadılar kazandılar.Takım olarak iyi oynadılar ama özellikle Holosko,Nobre,İbrahim Toraman galibiyetin mimarlarındandı..
Şampiyonluk yarışı iyice kızıştı.Şu haftanında bitmesinden itibaren hiçbir takımın avantajı yok,sezon sonuna kadar herşey olabilir.Lider Beşiktaş'da,Galatasaray'da,Fenerbahçe'de,Sivasspor 'da şampiyon olabilir..
Lider Geldi Lider!!!
Cisse yok stoper Toraman bişey yapamaz ön liberoda diyenlere,Beşiktaş'ın savunması çok kötü Türkiye'nin en iyi forvetlerine karşı çok pozisyon verir diyenlere,orta sahada çok iyi pres yapıyoruz,kontrol bizde olur diyenlere,Beşiktaş'ın Sivas kadar şampiyonluk şansı yok,vasat bir takım diyenlere inat Sağlam Geliyoruz!!!
Tribünüyle,mücadelesiyle,hırsıyla,girdiği pozisyonlarla,arzusuyla maçı sonuna kadar hakettik.Nobre biraz daha becerikli olsa 2-3 olurdu.Holosko mükemmel oynadı,Song ve Servet çok zor durumlara düştü onun karşısında.Toraman,Kaş ve G.Zan'da çok iyi oynadılar.Delgado oyuna biraz daha ağırlığını koyabilse daha rahat bir galibiyet alabilirdik...
Kaş,Karan pozisyonu dışardaydı.İlk yarıda aynı pozisyonda bize çift vuruşu vermedi.Holosko'nun ofsayt pozisyonunun ofsayt ile alakası yok.Servet'in elle müdahelesini es geçmeyelim.O yüzden hakemi hiç konuşmayalım bence...
Çok uzunca bir aradan sonra lider olduk,Helal Olsun Kartallar!!!
:D:D:D nasıl ölçmüşler 4"1" cm olduğunu :D
Hakem birkaç pozisyonda büyük hatalar yaptı.
Biri son dk lardaki penaltımız verilmedi
diğeri beşiktaşın yüzde 80 lik gol pozisyonunu engelledi. Hani ofsay otmayan bir pozisyon varya song ofsay diye bırakmıştı o pozisyon :D
Cihan bir kere penaltı varsa ortada o da bizim servet elle kesti.. Ü.Karan ın pozisyonu kırmızı kart ama penaltı değil yarın sabah özette izlersen şimdi biraz sinir vardır:) açıkca belli dışarda...
Belki benim yanlışım vardır ama Servet orda elle kesmedi. Bahsettiğin Nobre'nin dar açıdan vuruşu ve yere düşen Servet'te çarpıp Orkun'un eldivenlerinde eriyen pozisyondu. Ümit Karan'ın pozisyonu tartışmaya kapalı şekilde cezasahası dışında olduğu görünüyor. Buna kimi hakem direk kırmızı verir, kimisi sadece sarı kart ile cezalandırır. Ancak İbrahim'e göre baktığımızda direk kırmızı vermese dahi 2. sarı karttan kırmızıyı görecekti. Frikik gol olur ordan Galatasaray maçı alırdı. Yada berabere biterdi demek yanlış olur. Sadece hatalı bir karar vardı.
Dün akşam Beşiktaş haketti ve kazandı.
İLk yarıda Beşiktaş, GaLatasarayın etkiLi presine pres iLe karşıLık verince maç ortada geçti. İki takımda iyi mücadeLe etti. İkinci yarıda hemen başında GaLatasaray hücumda ağırLığını koydu. Ama Beşiktaş bu baskıyı çabuk kırdı ve karşı atakLar iLe GaLatasarayı yordu. ÖzeLLikLe HoLosko yaptığı çapraz koşuLar iLe Song ve Servetin savunmada ki düzenini bozdu. Daha sonra böyLe bir maçta anca bu şekiL goL oLur derken herkes arka arkaya atıLan kornerLerde Beşiktaş goLü buLdu. AsLında çok akıLcı bir goLdü. AtıLan her kornerde ön direğe hareketLenen BeşiktaşLı oyuncuLarı durdurmak içinde GaLatasarayLı oyuncuLar ön direkte yer tuttu. Ama son kornerde bir şaşırtmaca iLe topu aLtı pasa gönderince DeLgado Nobre boş kaLdı ve güzeL bir goL attı. GeneL oLarak oyunda Beşiktaş kazanmayı hakeden taraftı. GoLden sonra da farkı arttırabiLirdi. HoLosko GaLatasaray savunmasını yıpratmaya devam etti ve Beşiktaş baskı gördüğü anLarda topu HoLosko iLe buLuşturarak bir nevze oLsun üstünde ki baskıdan kurtuLdu ve tehLikeLi oLdu.
4 yıL sonra yeniden o koLtukta oLmak o kadar güzeLki. O kadar uzun zamandır bu anı bekLiyorduk ki değdi de. Umarım burdan sonrada bırakmayız.
Maçın yıLdızı tartışmasız HoLosko idi. Gerçekten ne kadar iyi bir sprinter oLduğunu bir kez daha gösterdi.