arkadaşlar bu datalıyı indiriyorum hata veriyor neden acaba
arkadaşlar ikiside hatalı!!!!!!!!!!!
Printable View
arkadaşlar bu datalıyı indiriyorum hata veriyor neden acaba
arkadaşlar ikiside hatalı!!!!!!!!!!!
evet bendede datalı hata veriyor..belli bir süre indikten sonra daha inmiyor...ACİL YARDIM LÜTFEN
bide datasızı indirdim oyuna kurduktan sonra oyun açılmıyor cd istiyor...
Yardim Edecek Kİmse Yokmu AkŞama ArkadaŞa SÖz Verdİm İnternetten Manager Oynayacam Ama Bİr SÜrÜ Sorunum Var...
LÜtfen Yardim!!!!
:confused: ya ben yüklerken bazı sorunlar çıktı .nasıl yükleye bilirim
arkadaşlar bende fm6.0.2var 6.0.3le bi farkı varmı yüklesem yavaşlarmı oyun bide benim türkçe onu yükleyin ce açılmaz diye korkuyorum öyle bişey olabilir mi?
version 6.0.2 ile 6.0.3 arasında hatları düzeltme farkı var sonuçta adamlar boşuna çıkarmadılar.yavaşlamaz türkçe ilede bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
adı üstünde güncelleme bi farkı olmasa neden çıkarsınlar
Hiç bir farkı olmaz arkadaşım rahatlıkla yükleyebilirsin. Ayrıva Türkçe'ne de bir zarar gelmez o konuda da endişelenme....
kayıtlı oyunlar içinde sorun olmaz diyorlar ama hata alan arkadaşlar olmuş.. sıfırdan bir oyun için 6.0.3 ü kurmalısın hem 6.0.3 ile birlikte Türkiye ligindede önemli düzenlemeler yapıldı
beyler bu son yamayı nasıl indircez ya
yardım edin bi zahmet
Kardeş sayfanın en başına git orda 70 mb olanı çek.Quote:
Originally Posted by candeger
için data ya falan mı çıkartçaz dosyayı yoxa kendimi kuruo?
kendi kuruluyor sen tıkla sadece.Quote:
Originally Posted by kaaaanfm
saol arkadaş
yama cok güselmiş:D
arkadaşlar update nasıl yplıyo
ya arkadaslar ben de iki yamayıda ındırdım pudatede ettım ama oyuna gırdımmı hala wersıyon 6.0.2 yazıyor bı yardım lutfen msnımıde yazabılırsınız [email protected]
Düzeltilen hatalar turksportalda ing yazıyor.Türkçesini açıklayabilir misiniz?Ne gibi hatalr düzeltildi?
üyeliğimi forum tanıyo site tanımıyo ne yapacam?????????????????????
sitedeki üye ol kısmından üye ol bide
fm 2006 için değilmi ve ben bi sezon geçtim fenerbahceyle yaptığım transferler bozulabilirmi bozuluyosa datasız indiriyim türkçe yama yüklü onu zomaz deilmi
arkadaşlar anlayan biri cevap atsın lutfen.fm v6.0.3 u yukledim ancak içindeki fm2006_data_patch_6[1].0.3.exe yi açınca hatalar veriyo ve yukleyemiom.verdiği hatalar:
! C:\Documents and Settings\batuhank\Desktop\fm ler buraya\fm2006_data_patch603.rar: CRC failed in fm2006_data_patch_6[1].0.3.exe. The file is corrupt
! C:\Documents and Settings\batuhank\Desktop\fm ler buraya\fm2006_data_patch603.rar: Unexpected end of archive
! Cannot execute "C:\DOCUME~1\batuhank\LOCALS~1\Temp\Rar$EX58.547\f m2006_data_patch_6[1].0.3.exe"
bunu yuklemeyi coooooooook istiyorum cunku sonra superupdate i yapacam ama olmuyo.Allah'ını seven yardım etsin!!
kardes en garanti sonuc icin sıfırdan yukleme yapacaksın...
çok teşekkür ederi bende bu 6.03 ü arıyordum ve bulamadım tam zamanında yetiştin
bi soruda benden peki ben bunlardan birini yukleyince version deisecek benim buldugum cok i itaktikler artık ise yaramaz hale gelir mii yoksa aynı sekilde isler mi ?
Datali Olan Da Sava Game Uyumlu Ben Bİzzat Kurdum Denedİm Ve Suanda Oynuyorum
Football Manager 2006 bir türlü bulamıyorum.yardımcı olursanız nerden yükleyebilirim yada yükleyebileceğim bir link verirseniz sevinirim.
slm ben indirdim ancak çalışmadı. arşiv bozuk diyor sebebi ne olabilir ltf.cvp
bende indirdim bişiler çıktı valla neden moralim bozuldu:(
evet hhhhhhhhhhhhhhh
ben bunu yükledim co cd no dvd diyor yüklemeden önce ne güzel çalışıyordu oyun bunun çözümü nedir.
peki arkadaşlar 6.0.2 miydi neydi , çalışmıyordu , bir hata wardı ? . Bu hata 6.0.3de olmaz di mi ? ***** istiyodu hani ???
kurulum hakkında detaylı bir bilgi alabilirmiyim...teşekkürler...
ya arkadslar bana acilen fm 2006 nın download sitesini soler misiniz
yaa arkadaşlar ben büyük bir fm hastasıyım fm2006 nın 6.2 versiyonu var bende , 6.3 yapmak için herşeyi denedim , datalıyı kurdum olmadı , datasızı kurdum olmadı , silip tekrar yükledim hemen üstüne 6.3 yükledim yine olmadı , hep aynı hatayı veriyor , lütfen doğru cd yi takıp tmam tuşuna basınız diyor , c r a c k istiyor yani . olmuyo lütfen bana yardım ed,iiiiinnn, yoksa kendimi kesiceeeeeeeeemmmmm
evet arkadasım sana katılıyorum.bendede oldu.aynısını yazdı bi acıklama lutfen nası sorunu gidericezQuote:
Originally Posted by ihsan1987
ya arkadaslar allahını seven biri acıklama yapsın oyun ne guzel calısıyodu simdi calısmıyo nolursunuz ya.gidicek butun oyunlar yapmayın nolur nası duzelticez bu sorunu allah askına yardım edin.yalvarıyom be
cd istiyo herhalde.ya allahını seven biri yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuu
Ben FM 2006 yı daha ilk defa oynuyacağım.Ancak ilk aldığımda 6.0.2 var ve ben 6.0.3 ü indirmek istiyorum.Datasız olanı 22 mb lığı indirdim ve kurdum.Ama sonra FM 2006 ya girdiğimde hata mesajı verdi.Tekrar 6.0.2 yi kurdum çalıştı.***** ister gibi bir uyarı geldi yardımcı olursanız sevinirim...
Arkadaşlar siz de demişsiniz işte cd istiyor, orjinal cd. Sitemizde korsan oyun hakkında krack hakkında yardım istemek yasaktır....
cok saolun bism için bunları cıkardıgınız için
cok saolun bism için bunları cıkardıgınız için gecen yenisi cıkcak mı die sordugumda yusde 5 uyarı aldım..:( ama yeterince kadar turkcemi bu yani tamamen??
ben bunu kuruyorum en sonunda browse çıkıyo hani update falan var ya orada update ye tıklanmıyo
Allah aşkına cevap verin soruma
ya arkadaşlar yükledim de oyun tekrar ingilizce ye döndü yardım ederseniz sevinirim.