Chelsea den nefret ediyordum zaten!! İyi oldu!! Adamların her tarafı çirkeflik. Süpersin Man.Utd. Sana da bu yakışırdı.O 45.dakikadaki bal golü yemeseydin şu an hepiniz sarhoştunuz zaten.İş uzadı ama Chelsea daha çok acı çekmiş oldu. Helal Size!!!
Printable View
Chelsea den nefret ediyordum zaten!! İyi oldu!! Adamların her tarafı çirkeflik. Süpersin Man.Utd. Sana da bu yakışırdı.O 45.dakikadaki bal golü yemeseydin şu an hepiniz sarhoştunuz zaten.İş uzadı ama Chelsea daha çok acı çekmiş oldu. Helal Size!!!
Man.U yu sevmiyorum neden se CR7 var diye belki.Chelsea daha sempatik geliyordu ama şans sahanın azizligine ugradı terry sol ayagından sestek alırken düzgün vuramadı.Ayrıca böyle bir final içiin bu saha neydi böyle ya..
teryy ağlıyor anelkada pek üzüntü yok
Yine sana hüsran Abram!
Ilk defa yabanci bi takimin kaybetmesine bu kadar üzüldüm adamım Terry keşke atmasaydın son penaltıyı , drogba o tokatı atarken aklın nerdeydi ins seneye afrikaya geri yollarlar
Oh be.Ronaldo kaçırınca aklım gitti.Terry'e yazık oldu.Anelka üzülmedi bile (: Helal olsun ManU'ya..Tebrikler.
Ertem Şener'de İlker Yasin'le maç anlata anlata aynı oldular :D
"Essien tüm hatlarıyla United yarı sahasında":zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve kupa müthiş iki kaptanın ellerinde.
yahu abd marsı mı calıyo bana mı öle gelio ? manu sahibi abd li die calıyolar heralde :zuhaha Ne kötü birsey. İng takımısın, kupayı alıyorsun abd marsı calıo.
Az once ingiliz televizyonlarina aciklama yapti Ronaldo
" hic bir yere gitmiyorummmm"
Son Alman Teknolojisi Ballack şaşkın :zuhaha
mükemmel di ya:n:
terry:D
manchester çok şanslıydı :icon_eek:
ronaldoya penaltı dersi vericem(::)
ah Ronaldo ahh....iyice saçmaladı penaltı atarken, atsana sen düzgün işte, asıl gitsin :D yine de yılın oyuncusu :D
maşallah alican iki kaçan penaltıyı da bilmişsin :D
Manu haketmedi bence. Terry'e penaltı attırmalarının sebebi herhalde şampiyonluk golünü onun atmasını sağlamaktı...
Terry normaLde iyi penaLtı atar, ama orda zemin azizLiğine uğradı, onun dışında C.RonaLdo bu kadar acemi bir penaLtı atmaya hakkı yok. Çok harika geçirdiği bir sezonu bir çırpıda siLebiLirdi. Peter Cech de gerçekten Dünya nın en iyi kaLecisi oLduğunu bir kez daha gösterdi. PenaLtıLarda duruşu biLe bir başka adamın ya. CheLsea biraz daha haketti maçı asLında, direkten dönen topLar feLan, çok trajedik bir mağLubiyet oLdu. Didier Drogba yı da izLediktçe kendisinden daha da soğuyorum. Bu kadar agresif, çirkef, kendini birşey sanan bir oyuncu daha oLamaz herhaLde.
Vasatın üstünde iyi bir maç oLdu. GeneL oLarak sezonLuk performansa bakıLırsa hakeden kazandı diyebiLiriz.
Maçın en iyi 3'lüsü Essien&Ertem Şener&İlker Yasin di :D:D:D
Essien açarsa tehlike ne demek yaf,sapık mı adam :D:D:D Orda koptum ve sessiz izlemeye başladım kavgaya kadar.kavga dialoglarını kaçıramazdım :D:D:D
Zaten maçı izlemeye 87. dakikada başladım en güzel yerlerini kaçırmamışım.Gollerden banane:D:D:D
aynen katılıyorum.zemin çok kötüydü futbolculara ikidebir kramp giriyodu hatta bir ara a.cole ü kasıklarını tutarken acı çekerken gösteriyodu.zemin berbattı zaten yere düşen futbolcunun yüzüne çim yapışıyodu yağmurdan çim söküldü nerdeyse.
maça gelirsek ilk yarı manu iyi oynadı 1 gol attı bir kaç tane kaçırdı.ikinci yarıdan itibaren chelseanın bariz bir üstünlüğü vardı kontra ataklarla gol aradılar ama direkler izin vermedi şans işte.penaltılarda ise c.ronaldonun kaçıracağını düşünmüştüm öylede oldu çünkü adamın penaltı atma biçimi yanlış koşuyo birden duruyo ondan sonra vuruyo çok rizikolu bir hareket.son olarak penaltılarda penaltıyı kaleci kurtarmaz oyuncu kaçırır mantığındayım son penaltıda terry köşeye değilde ortaya vursa bitmişti maç ama kimsenin aklına topu ortaya vurmak gelmiyo nedense...
ManU alninin TERRY´iyle sampiyon oldu iste.:)
Ayrica Anelkanin ne kadar ruhsuz oyuncu oldugu yine görüldü.Ballack,Terry orada aglarken bu piskin piskin duruyordu.Rus ajanlari pesine takilmislardir.:D
Ayrica Ronaldo herhalde Dünya tarihinde bir iLK olacak.
-Altin topu alacak büyük ihtimalle
-Ligde 31 gol atti,altin ayakkabiyi almasi kesin.
-Sampiyonlar ligi gol krali oldu.
-Takimi ile ingiltere ligi sampiyonluguna ulasti.
-Takimi ile Sampiyonlar ligi sampiyonluguna ulasti.
Baya süper bir sezon gecirdi yahu :D
Kupayı iki takımda haketmedi aslında ama ManUnun almasjına sevşindim ama Trryede çok üzüldüm
Maç öncesi chelse ya şanslı demiştim ama adamlar tam bir şansız bedevi çıktı :)
2 direkten dönen top terry nin ayağının kaymasıyla kaçan penaltı..Chelsea nin kazanamamasına çok üzüldüm..Terry gerçekten çok üzgündü..Anelka hakkında yoruma gerek yok..
ManU'nun almasına sevindim ya ne zamandır alamıyorlardı, Avrupa'da bir başarıları yoktu uzun zamandır. Iyi oldu.
Chelsea'yi sevmeme rağmen suratsız Avram grant yüzünden nefret etmeye başladım takımdan. Dün akşamda Manchester ilk yarıda çok iyiydi 2. yarı chelsea oynadı. Penaltılardada şansı yanındaydı ve kazandı.
Chelsea özellikle 2.yarı oynadığı futbolla kupayı hak etmişti zaten penaltılarla kendi elleriyle verdiler ...
Ronaldo Tek Başına Chelsea'nin sağ tarafını felç etti :D Essien sağ bek oynadığına pişman oldu :D Maça dönersek :) Manchester United ilk yarı süperdi, şanssız gol yenmese 2. yarıya 1-0 önde girebilirdik. 2. Yarı Chelsea süper oynadı fakat savunmanın hata yapmaması Chelsea'nin ataklarını karşılıksız bıraktı. Uzatmaların en heyecan verici anı Giggs'in boş kaleye topu Terry'nin kafasına nişanlaması oldu. Penaltılar en heyecanlandığım yerdi.. Ronaldo 3. penaltıyı kaçırınca kupa kaçtı dedim fakat Terry'nin mucizevi bir şekilde penaltıyı kaçırması '' Avrupa'nın En Büyüğü Manchester United '' dedirtti bana ve nitekimde Avrupanın En Büyüğü Manchester United oldu.
Maçı 2.yarısından itibaren seyretme şansım oldu.Sanırım ilk yarı üstün olan taraf Manchester United idi.İlk yarı biterken Chelsea'nin golü bulması onlar için çok önemliydi.Yoksa Barca'yı durduran Manu savunması Chelsea'yide durdururdu ve maç hiç uzamadan normal sürede Manchester United üstünlüğüyle biterdi diye düşünüyorum.
2.yarıda Chelsea'nin bariz üstünlüğü vardı.Manchester United Barcelona maçlarındaki gibi kendi yarı sahasına kapandı.Drogba'nın direkten dönen topu Chelsea adına şansızlıktı.Uzatmaların 4-5 dakikasını seyredebildim.Sonrada uyukuya mağlup düştüm maalesef.Lampard'ın direkten dönen topunu hatırlıyorum.Chelsea bu maçta gerçekten şansızdı.Heleki penaltılarda gol olsa şampiyonluk gelecek penaltıda Terry'nin ayağının kayması Chelsea'nin ne kadar şansız olduğunu gösteriyor.
Manchester United bu sene gerçekten müthiş bir performans sergiledi.Sezon başında bu sezon Manchester United'ın büyük işler yapabileceğini tahmin ediyordum.
Maçı Chelsea hak etti bence Essieni cok beğendım iyi oynadı...Sir büyük bir yanlıs yaptı CR7yi sol kanada hapsetti onu da Essien iyi tuttu.Sakat Coleun karsısına Hargreaves gibi defansif bir oyuncuyu kullandı ama sansı yaver gitti.
Avram Grantsa penaltılar öncesi Shevayı oyuna almayarak kaybetmeye mahkum oldu.
Güzel bir finalde en azından gecen seneki sıkıcı finalden daha güzeldi...:)
"Yaşına başına bakmadan bakın nasıl seviniyor." Van Der Sar sevinirken Ertem Sener bunu da dedi ya orada koptum. Bu finalden aklımda bu cümle kalacak sanırım yıllarca.:n:
Stad seçimi kesinlikle yalnıştı, bu mevsimde hiç bir akdeniz ülkesinde bu denli yağmur yağmaz, adam gibi fransa ya da ispanyaya falan verselermiş keşke, ingiltere de çok yağmur olur fakat hiç aynı anda 5-6 oyuncuyu yerde kramplar içinde görmedim :D